- 1 Kasım 2014
- 342
- 49
- 48
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her iki taraf farklı şehirlerde çalışıyorsa ve taraflardan biri 657'ye tabi çalışıyorsa, aynı şehre tayin olabilmesi için düğünden önce nikah yapılır. Bilgilerinize ...Hiç anlamam şu nikah niye düğünden aylar önce yapılır?
Şimdi adliye, mahkeme, avukat, hakim uğraş dur.
Bir yıl dolmadan boşanmaz. Cekismeli dava açacak. Zaten dava yıllar yıllar sonra bitiyor.
Sevgiler;![]()
Anlaşmalı boşanma yapılabilmesi için 1 yıl şartı varNikahin uzerinden cok gecmediyse, henuz ayni evde bile yasamiyorlarsa nikah iptali diye birsey yok mu? Iki tarafda bosanmak istiyorsa niye cekismeli dava olsun?
Teşekkür ederim çok iyi biliyorum bunu. Lakin iki kişi birbirini net tanımıyorşa sonuç bu oluyor. Ayrıca 657 ye tabi diye bir ibare yok. Genel olarak yazdım.her iki taraf farklı şehirlerde çalışıyorsa ve taraflardan biri 657'ye tabi çalışıyorsa, aynı şehre tayin olabilmesi için düğünden önce nikah yapılır. Bilgilerinize ...
Bazen iki taraf birbirini çok iyi tanısalar da aileler ya da ailelerden biri düğüne 5 kala burnunu üstüne vazife olmayan ya da gereksiz şeylere sokunca bazen ayrılıklar kaçınılmaz oluyorTeşekkür ederim çok iyi biliyorum bunu. Lakin iki kişi birbirini net tanımıyorşa sonuç bu oluyor. Ayrıca 657 ye tabi diye bir ibare yok. Genel olarak yazdım.
Sevgiler
Merhaba kizlar bir arkadaşım yeni nikahlari olmustu ama ayrildilar suan nişanı falan attilar nikahli oldugu icin de bosanmalari gerek ama 1yil mi gecmesi gerekiyor dava acabilmesi icin kesin bir bilgi sahibi olan varsa yardım edebilir mi?