nikah yaptıgıma pişmanım şimdi de ayrılmak istiyorum bu sebepten ayrılınır mı:(

neyapsam88

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
78
0
16
İzmir
Ben yakın zamanda nıkah yaptım düğün olmadı daha aynı evde yaşamadık sadece tayın ıstemek ıcın yaptım ama şimdi onunla evlılık nasıl olacak şüphelerim var

Bugun çok canımı sııkan bir tartışma yaşadık. Nişan zamanında ablam ve enişteme karşı olumsuz düşünceleri oluşmuştu bunu bılıyordum ama çok uzatacagını bilmiyordum gerçekten. Bugun konusunu açmış bulundum ablamlara karşı tavırlı oluşuna üzülüyorum dedım senın yengen de şoyle yaptı ben ona karşı tavırlı olsam hoşuna gidermi dıye empatı yaptırmak istedim. Hemen sinirlendi ve ablan şunu yaptı bunu yaptı benı sevmıyorlar aılemı sevmıyorlar yengem haklıydı ablan haksızdı gıbı yengesını savunan cumleler kurmaya başladı. Aslında benım amacım yengesını kotulemek degılde sadece örnek vermek istedim benım ne hissettiğimi anlasın diye. Yengem çok iyi çok melek o haksız olamaz gibi üsteledi. Bu tamam da bır de ablamı kotuleyen cumleler kurmaya başladı sonunda da been bayramda gelınce onlarla konusacagım bu dusunduklerımı artık cozulsun bu kponular ya duzelırız ya da kotu oluruz ben de onlara karsı tavırlı olurum oyle kalır samımı olmam dedi. Sen de benım akrabalarımdan ıstersen kımseyle konuşma ondan sonra dedi. Bunun üstüne ben de ters konuşmaya başladım benim canımdan bırısı hakkında konuşuyorsun dıkkat et ablamı ezdırmem haklı da olsan haksız da olsan konuşma tarzını düzelt gibi konuştum. Sonra tartışırken de iş ayrılıga geldı. önce istemıyorsan ayrıl dedi sonra da ben bıtsın ıstıyorum senı mutlu edemıyorum üzüyorum beımle mutlu olaamazsın sen dedi. Ben de tamam araştıralım nasıl boşanılıyorsa boşanalım dedim. Daha onceden de bu şekilde 1 kere bana rest çekmişti ben altta kalmamaıştım bıtırmıştım sonra kendısı pişman olmuştu geri barışmıştı. Defalarca söz almıştım bır daha tekrarlama bu rest olayını dıye. Uzun zaman sonra 2. rest oldu bu bana. Ben de 3. restımı evlendıkten sonra yaşamak istemıyorum sakın donme kararından bıtecek dedim. Akşam oldu şimdi pişman yıne. Eski mesajlarını okuyunca içim titriyo . özür dilerim layık olamadım gibi mesaj atıyor. dünyada en çok senı ayrı tutuyorum dıyor. Ama ben bu tartışmadan sonra bir yenge muhabbetınde bıle bana ters oldu ya demekkı ılerde onun bır yakınıyla olumsuzluk yaşasam arkamda durmayacak gibi algı oluştu.(

Sizce bu durum ayrılmak için sebep mi ben mi buyutuyorum haksız mıyım lutfen haksızsam bunu gosterın bana haklıysam da ne yaparım bılmıyorum

Vallahi sen haksız olmayı istiyorsun gibime geldi. Sadece bu mu anlaşamadığınız konu? Yani ilişkinizi genel olarak gözden geçir derim ben. eğer gerçekten de anlaşamıyorsanız yolunda gitmeyen birşeyler varsa düğünü ertele kısa bir zamanda ani bir karar verme derim bana kalırsa...:44:

normalde çok ilgili benımle dürüst çok çalışkan her konuda becerıklı vs. ama ters düştüğümüz bir konu olursa kabullenemıyor benı de kendı düşündüügü sekilde yonlendırmek ıstıyor. Bu konuda çok çaba verdım kendı bır seye ınandıysa o olsun dıye yapmadıgı sey kalmıyor. Bazen onun istedıgını kabul etmıyorum onu kabul ettırene kadar kendını parçalıyor. Eger kabul edersem guzel gıdıyo hersey ama etmezsem sıtemlı havaya gırıyor bilmiyorum ne kadar bunu kaldırabılırım ilerde ne aşamaya gelır.

Şimdi aileme de hiçbirşey yansıtmadım onu çok iyi tanıttım. ama şimdi onlara soylemekte zor geliyor. Boşansam daha mı kotu olur dıye korkuyorum

ablanı neden kafasına takmış ya, ablan gerçekten ondan hoşlanmıyorda olabilir ama bunun sizin evliliğinizi etkilememesi lazım, bunun için sana tavır alması saçma, onlar ablanın düşünceleri senin değil, ablanın düşüncelerinede hükmedemeyeceğine göre kalkıpta ablan beni sevmiyor demesi çocukca geldi
en ufak tartışmada restleşcekseniz işiniz var

bence son bir sans de
ve cidden son sans ver derim ben
ama suan cevap falan yazma ben dusunmek istiyorum die bi mesaj yaz ve bir daha msj yazma cevap verme kapa telefonunu bi sureligine
o kendini bellli eder zaten bi sure beklee sonrada son sansi vermeye karar verdim dersin bu hafta cinde
allah kolaylik versin ama bunu yapp
oyle zirt pirt da rest cekmeyin
daha evlenmeden bosanma lafida giriyosa sonundan cok hayir gelmez
bunuda unutma
bu cu barismada bunuda soyle bosanma lafi duymak istemiyorum diye ...

Allah sabır versin inanın sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki..Hatasını anlamış gerçi ama her seferinde böyle olması da sinir bozucu gerçekten

ablamla ve onun yengesıyle olan konu şu.

nişanda ablam yuzuk takıldıktan sonra koşturma arasında benım yakama altın takmış gitmiş. Orada da onun yengesı annesı ve gorumcem vardı. Bu konuyu sonradan konuşmuşlar ablama bize göstererek taktı bılerek taktı siz takmadınız der gibi yaptı falan ablamın dedıkodusunu yapmışlar. Ben bunu ablama sordum neden oyle yaptın boyle konuşmuşlar dıye çok üzüldü ya alımın ucundan geçse keşşke sadece koşturma arasında elımden cıksın unutcam dıye taktım mutfaga gıttım dedi gözleri doldu oyle düşünmelerine.
Abamın bılerek yaptıgına o da ınanıyordu ben ablamla konuşup ogrenene kadar.

yanı ben yengesıne kotu olmadım sırf bu konudan da olabılırdım ama o ablamla ufak konular yuzunde terslesırım samımı olmam dıyebıldı bana.

Biz severek nıkah yaptık evet ama yakın zamanda tayın ısteyecegım ve kafam çok karıştı. Tayın istemez ertelersem de 1 sene daha uzak yaşayacagız nasıl olacak bilmiyorum.

hayır ablamı sevmek zorunda da degıl ama onlarla terslesıp samımı olmam demesı benı uzdu ilerde onun yuzunde aılemle samımı olamayacak mıyım dıye dusunmeye başladım.

ya ne kadar art niyetli düşünmüşler görümcen kaynanan ve yengesi ve bunu sana anlatıyolar bide ha, cesarete bak

sebep gerçekten bu altın mevzusu mu?kusura bakmayında yuh yani ablanız kardeşinizin nişanı demiş takmış bu elalemi ne geriyor ki.Annesinin ağzına bakar eşiniz peki?

zaten art niyetli insanlara yaranılmaz, ablan takı takı takmasa bu defa da bak bak kardeşine bi altın takmadı diye dedikodu yaparlardı

Rest çekmek hiç hoş bir durum değil.. Kaldı ki ne olursa olsun düğün olmamış olsa bile siz evlisiniz.. Evliyken rest çekmek daha kötüdür eminim.. Bence sen bir kez daha düşün.. Ayrıca ablanızla olan olayda da büyük bir fesatlık var.. Ablanız tabi ki elinde var ise, takacak.. Bu olaydan ötürü ablanızı böylesine kötülemesi ilerisi için işaret.. Yönlendirmek istemiyorum, sadece oturup artıları eksileri, ve gelecekte olabileceğine inandığınız ihtimalleri iyi düşünün..

aslında onlar hiçbirşey takmadılar nişanda bana bunun verdıgı mahcupluk ya da utanma duygusu yuzunden ablam onların onunde takınca kotu hıssettıler kendılerını ve sanırım bu yuzden de ablama laf soyledıler.

Annesinin agzına bakmaz dıye tanıyordum bu kadar zaman ama artık emın olamıyorum şüphelerım olmaya başladı. Bana hep anlatırdı kımseye sana laf soyletmem ben burada kımın neyım sana kımse karışamaz vs. gib. Gerçekten bugune kadar da oyle hıssedıyordum ama bu konuda benım arkamda durmadı yengesını sacunup durdu o çok iyi melek gibi dıyıp durdu. Benım arkamda olacagına olan ınancım kırıldı bugun.

ablam omzuma takmış gitmiş bana hayırlı olsun kardeşim dıyıp opseymış tamam mıs ta takmış gitmiş gösterir gibi yapmış onlara göre.

yengesi diye bahsettiğiniz kişi eltiniz mi oluyor? hayır şunu anlayamadım,ona ne oluyormuş? ablanız ister altın takar ister pırlanta onlara ne?! bu konuların böyle ağıza düşmesi ve büyütülmesi hiç hoş değil. iyi düşünün,etraflıca düşünüp karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…