- Konu Sahibi neyapsam88
-
Ablamla ıkı konuda daha ters oldular aslında. Biri nısan zamanı enıstm ve ablam bıze yol gosterdıler pesımızde dolastılar bız soyle yaptık boyle olur soyle olur dıye. O sıralarda 2 3 kerede ablam ve enıstem dedı kı ailelere hedıye alınıyor nısanda falan ama bız kardeşlere kendı begendıklerını alsınlar dıye 300lıra verdık ıkısını toplam. Sizde oyle yapabılırsınız dedıler. Bunu tekrarladılar bazı yerlerde bu konuya eşim kkendı kendıne kızmış neden mebla verıyorlar hedıye sonucta yapılr da takrar tekrar kardese 300lıra verdık nıye dıyorlar dıye.
ikinci de nısan kıyafetlerını alırken benım babam ablamlara paravermış maksat aıleden cıkarmış orada para normalde ben de calısıyorum ama. O da kendısı kartından odedı aldıklarını bunu ablamlar bellı ettı aıleler nıye almıyor zaten sız borçla butun esyaları kendınız ustlendınız barı başka konularda borçlanmayın destek olsunlar gıbı. Buna bırde kızdı sanırım. Bu yuzden zıt gıttı onlara.
Bu konularda haklı mı sızce pekı?
acemıperi. inan iyi niyetlı yaklaşıyorum ben onu haklı buldugum yerler de var ama boyle bır konuda bana bıtsın ozaman demesı doğru mu peki. Onu uzen seylerın ben farkındayım ve o konularda ablam haklı demıyorum ona kesınlıkle olsun canım oluyor boyle seyler sen çok takılma bunlara geçici seyler ben anlıyorum senı dıyorum. Ama bu kadar buyutmesı benım zoruma gıtti. Boşanalım dedi bana resmen bunu içten soylemedı bılıyorum boşanmak falan ıstedıgı yok ama bunu her sıkıntıda duymak benım acımdan cok can sıkıcı.
Ben yakın zamanda nıkah yaptım düğün olmadı daha aynı evde yaşamadık sadece tayın ıstemek ıcın yaptım ama şimdi onunla evlılık nasıl olacak şüphelerim var
Bugun çok canımı sııkan bir tartışma yaşadık. Nişan zamanında ablam ve enişteme karşı olumsuz düşünceleri oluşmuştu bunu bılıyordum ama çok uzatacagını bilmiyordum gerçekten. Bugun konusunu açmış bulundum ablamlara karşı tavırlı oluşuna üzülüyorum dedım senın yengen de şoyle yaptı ben ona karşı tavırlı olsam hoşuna gidermi dıye empatı yaptırmak istedim. Hemen sinirlendi ve ablan şunu yaptı bunu yaptı benı sevmıyorlar aılemı sevmıyorlar yengem haklıydı ablan haksızdı gıbı yengesını savunan cumleler kurmaya başladı. Aslında benım amacım yengesını kotulemek degılde sadece örnek vermek istedim benım ne hissettiğimi anlasın diye. Yengem çok iyi çok melek o haksız olamaz gibi üsteledi. Bu tamam da bır de ablamı kotuleyen cumleler kurmaya başladı sonunda da been bayramda gelınce onlarla konusacagım bu dusunduklerımı artık cozulsun bu kponular ya duzelırız ya da kotu oluruz ben de onlara karsı tavırlı olurum oyle kalır samımı olmam dedi. Sen de benım akrabalarımdan ıstersen kımseyle konuşma ondan sonra dedi. Bunun üstüne ben de ters konuşmaya başladım benim canımdan bırısı hakkında konuşuyorsun dıkkat et ablamı ezdırmem haklı da olsan haksız da olsan konuşma tarzını düzelt gibi konuştum. Sonra tartışırken de iş ayrılıga geldı. önce istemıyorsan ayrıl dedi sonra da ben bıtsın ıstıyorum senı mutlu edemıyorum üzüyorum beımle mutlu olaamazsın sen dedi. Ben de tamam araştıralım nasıl boşanılıyorsa boşanalım dedim. Daha onceden de bu şekilde 1 kere bana rest çekmişti ben altta kalmamaıştım bıtırmıştım sonra kendısı pişman olmuştu geri barışmıştı. Defalarca söz almıştım bır daha tekrarlama bu rest olayını dıye. Uzun zaman sonra 2. rest oldu bu bana. Ben de 3. restımı evlendıkten sonra yaşamak istemıyorum sakın donme kararından bıtecek dedim. Akşam oldu şimdi pişman yıne. Eski mesajlarını okuyunca içim titriyo . özür dilerim layık olamadım gibi mesaj atıyor. dünyada en çok senı ayrı tutuyorum dıyor. Ama ben bu tartışmadan sonra bir yenge muhabbetınde bıle bana ters oldu ya demekkı ılerde onun bır yakınıyla olumsuzluk yaşasam arkamda durmayacak gibi algı oluştu.(
Sizce bu durum ayrılmak için sebep mi ben mi buyutuyorum haksız mıyım lutfen haksızsam bunu gosterın bana haklıysam da ne yaparım bılmıyorum
bugun sabahtan berı hiç bakmıyorum telefona 2 mesaj yazdı 1 kere aradı cevap vermedım. Şmdi de 3. mesajı canım neden yazmıyorsun bılıyorum çok uzdum senı düzeltelım canım kırıkları lutfen yazmış.
Gerçekten içimden onunla konuşmak ve dert anlatmak gelmıyor. İkimiz de savunma moduna gırıyoruz cünkü. ablam sabah mesaj yazdı sorun mu var nişanlınla dıye. hayırdr nereden estı dedım. facede sarkı paylaşmış sılanın yoruldum sarkısı ve uzgun surat koymus.
Ben yakınlarıma ozel hayatımdakı olumsuz durumları yansıtmaktan hoşlanmıyorum kendımız cozup bıtırelım ıstıyorum bu yuzden de burada doktum zaten ıcımı. ama onun durumumuzu bellı etmesıne su an kızgınım. Bu yuzden de konuşmuyrum cunku konusursam neden kerkese ozelımızı farkettırdıgını soracagım o da savunmaya geçecek yıne. Beklıyorum sakınlesmek ıcın kafamı toplamak ıcın...
bugun sabahtan berı hiç bakmıyorum telefona 2 mesaj yazdı 1 kere aradı cevap vermedım. Şmdi de 3. mesajı canım neden yazmıyorsun bılıyorum çok uzdum senı düzeltelım canım kırıkları lutfen yazmış.
Gerçekten içimden onunla konuşmak ve dert anlatmak gelmıyor. İkimiz de savunma moduna gırıyoruz cünkü. ablam sabah mesaj yazdı sorun mu var nişanlınla dıye. hayırdr nereden estı dedım. facede sarkı paylaşmış sılanın yoruldum sarkısı ve uzgun surat koymus.
Ben yakınlarıma ozel hayatımdakı olumsuz durumları yansıtmaktan hoşlanmıyorum kendımız cozup bıtırelım ıstıyorum bu yuzden de burada doktum zaten ıcımı. ama onun durumumuzu bellı etmesıne su an kızgınım. Bu yuzden de konuşmuyrum cunku konusursam neden kerkese ozelımızı farkettırdıgını soracagım o da savunmaya geçecek yıne. Beklıyorum sakınlesmek ıcın kafamı toplamak ıcın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?