nikah yaptıgıma pişmanım şimdi de ayrılmak istiyorum bu sebepten ayrılınır mı:(

Bi arkadaşta gitti kocası istiyo diye memlekete,güya bi kaç sene borçları bitene kadardı,ama sonra çoluk çocuk vs derken düzenimizi kurduk şimdi bir sürü telaşe diye taşınamıyolar,he sorun yaşamıyo mu? en baştan beri yaşıyo.
Alıştım sorunlara diyo,Ama farkında olmadan ömrünü yiyiyo orda,sorunlara alışılmıyo malesef.

Daha aynı evin içine girmeden, evliliğin gerektirdiği zor sınavlara başlamadan ayrılık kelimesini dilinize dolamanız yanlış olmuş. Evlilik gerçekten zor. Bence biraz daha düşünmelisiniz.

Bazı insanlar mesafe koymak için ufak tefek şeyleri bahane ederler. O yüzden eşinizi iyi gözlemleyin.Toplumda sevilen biri mi?Diğer insanlarla arası nasıl?Benim eşim de ufak tefek şeyler yüzünden aileme mesafeli.Bu yüzden ailemle kısıtlı zamanlarda görüşüyorum:eşim gitmek istemiyor çünkü ailemin de bize gelmesini istemiyor.Aynı şehirde olmak bu yönden dezavantaj biraz.Dul gibi dolanıyorum ortalıklarda.Ama daha da kötüsü eşimin bunu genelleyip herkese bi kulp takıp kimseyle görüşmek istememesi.İnanın akşam oturmasına misafir bile çağıramıyorum.Eşim sorun yaratıyor.Bende stresten çağırsam da zevk alamıyorum Bi pot kırar mı eşim diye.O nedenle eşinizin diğer insnalarla ilişkisini iyi analiz edin.Sonra küçük nedenlerle ona buna laf edip sizi soyutlamasın toplumdan.Yani mesafe koyacağı ilk kişi ablanız olmaz inşallah

Hem uzak olunca ne masrafı olacak ki canım? bitek gidip gelirken yol parası değil mi?Bilemiyorum tabii sizin ekstra bişeyiniz var mı?
Bizde gidiyoruz iki ayda bir,çok da zor olmuyo yani
Hem ne kadar uzak olursan o kadar tatlı oluyo ilişkiler :) en güzel yanı bu. Uzaktan geliyosun diye el üstünde tutuyolar :)

dul yazması senin için problem olacaksa nikah iptali davası açabilirsin. Tabi bu arada şimdiden boyle olması normal değil tam manasıyla evlenince nolur bilemeyiz tabi

aslında o benden daha sosyal ben cekıngenım denebılr ama onun ılıskılerı cok ıyı ınsanlarla ikna yonu kuvvetlı muhabbetı ıyı sevılıyor cevresınde. ılıskıden kacmak ıcın bahane degıl aslında ama bıraz benım dedıgım dorudur gıbı yapısı var o yuzden yonlendırmeye gelemıyor kendı yonlendırmeyı sevıyor. Bu konuda çok çatışıyoruz zaten ama buyuk kavga olarak degıl ufak anlaşmazlıklarımız oluyor sadece vekapanıyor.

Bu nıkah ıptalı olayı nedır arkadaşım oyle olunca dul yazmıyor mu kımlıkte?

Biraz önce dedım kı bak bu şekilde bize zarar verıyor saglıklı gıtmıyor yıpranmayalım sen başka sehırde duzen kuramaz mısın? dıye sordum.

Tekrar rest çekti bana:) Sen başından berı on yargılısın zaten bunu yenerız dedım ama olmadı. Yok boyle olmaz bıtsın tarzında konuştu yıne.

Ben de ben bunu yenmıştım kı nıkah bıle yaptım tayın ıcın dedım ama bugun tavrın tekrar basa dondurdu benı suclama artık dedım.

Yengem senın ıcın hep ıyı seyler soyluyor sen ne dıyorsun on yargılısın boyle olmaz falan dedı.

Ben de yengenı kotulemedım kı sadece ablama karşı senın olumsuz olman bana ne hssettırıyor bunu anla ıstedım yenge bır ornktı sadece hakkında kotu konuşmadım. Ama sen beım kadar sakın degılmışşsın benım hıssttıgımız azını hıssedınce hemen yengenı savunmaya geçtin dedım.

Gerçekten bu aşamaya nasıl geldı çok şaşkınım şu an ama o ekisi gıbı alttan almıyor eskısı gıbı degıl rest cekebılıyor artık bıtmesını goze alabılıyor. Çok üzgünüm. Ayrılınca dul yazacagı için de ayrı uzgunum

Bi adamın iki kelimesinden biri bitsin olur mu ya?!!
İyice sinir olmaya başladım..
Bunu hakedeceğin hiç bişey yok ortada.....Bırak ne hali varsa görsün demek istiyo insan.

Ne kıymetli yengesi varmış ayrıcaaa!!
Sevdiği kızdan da mı önemli canım Allah Allaaahhh..

dul yazması senin için problem olacaksa nikah iptali davası açabilirsin. Tabi bu arada şimdiden boyle olması normal değil tam manasıyla evlenince nolur bilemeyiz tabi

pardon canım ya yanlış oldu boşanma davasındada dul yazmıyor ya zaten bekar yazıyo. ama nikah iptali daha çok işte zorla evlendim gibi bi durumda olabiliyo işte o an imzayı atarken aklım başımda değildi bşi yaşamadık vs diye biliyorum ben.

Terbiyesiz adam. Insan kavga edebilir, küser, cok kötüde olur, ama laf habire bosanmaya getirilmez, ayip diye birsey var, Ahlak diye birsey kalmamis adamda.
Hic alttan alma, o yengesine okadar sahip cikiyorsa, ablan birde senin kanindan, herhalde ona karsi ezdirmiyeceksin. Yüzde verme, seni simdiden sindirmeye calisiyor resmen. Sonucta oda biliyor bir kadin icin dul olmak bir erkegin bosanmis olmasindan cok daha vahim bir durum oldugunu.
Bu yüzden seni en zayif yönünden vurmaya calisiyor resmen. Baska sana karsi kullanabilecegi birsey yok, cünki ona bir ihtiyacin yok aslinda. Gitsen gidersin, onun bu tavirlarini cekmeye bir mecburiyetin yok onun gözünde, örnegin cocuk gibi. Hic yüz verme bu konuda.
Bosanma davasini ac, belgeler gelince ben imzalarim, numeramida degistiriyorum de ve kullandigin numerayi cikart aninda, bir kac hafta baska bir numera kullan bakalim ne olacak.
Sanirim bir kac gün bile sürmez kapinda dikilir hesap sorar sana manyak adam. Sert bir sekilde benim aileme karsi saygili olacaksin, onlar hakkinda benimle konusurken beni rahatsiz edecek seyler kesinlikle söylemiyeceksin dersin ozaman, benim sevdiklerimi saymayan insanla benim isim olmaz dersin. Yok hala bildigini okuyacaksan, yol yakinken sen yoluna ben yoluma dersin.
Bosver sürünsün biraz degerini anlasin, sende ask acisindan ölecek degilsin, zaten merak etme bin pisman gelir kesin kapina, tas catlasa bir kac hafta dayanir sensizlige.
Mahsusda yapiyorsa ayrilmak icin-ki sanmiyorum öyle oldugunu, simdiden sadece lafini gecirtmeye calisiyor sana sadece bence-zaten bir gün aglarsin, iki gün aglarsin, ücüncü gün unutursun inan, ömür boyu yok ablami, yok sunu yok bunu - arkasi gelir nasil olsa-problem ediyor diye aglamaktan daha iyi.

Hayatin bu insanla gecirip gecirmeyecegine en iyi sen karar verirsin tabiki.

Nikahin seni evlilige zorlamasina izin verme. Nikahtan ayrildim dersin olur biter.

Benim arkadasim uc kez nikahtan ayrildi. Dorduncuyle evlendi.

Ya valla evlenince ablanız evinde, yengesi evinde kalır,siz kendi evinizde kalırsınız.Bence siz abartmışsınız tamam kendi açınızdan haklısınız belki ama bir insan bir insandan hoşlanmıyorsa zorla sevdiremezsiniz ki.Bence barışın bi yazıda okumuştum "Sokaklar dul kadın dolu bir erkek bulmuşsunuz dört elle sarılın" diye gerçi sizin sanırım evlilik değil nişanlılık ama olsun o da aynı bence. Vesselam biraz alttan almak lazım insanları sadece duygusal ilişkilerde değil dostlukta,arkadaşlıkta da bu böyle bence.Herkes sizin istediklerinizi yapmak zorunda değil,tıpkı sizin herkesin istediklerini yapmak zorunda olmadığınız gibi.İnsanları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor.Ablanızı sevmiyorsa sevmesin.Sizi seviyor mu? Seviyor.Eeee bitmiştir artık üçüncü şahısları katmayın bence araya.Umarım her şey güzel olur.

öncelikle canım boşanınca dul yazmaz şöyleki dul yazarlar ama nüfusa gidip yeni nufus cuzdanını almaya gittiklerinde orda hazırladıkları için sana sorarlar dul mu yazsın bekarmı die sormasalrda sen bekar yazsın demem hakkın var...bide bilemiyorum ilişkini kötü etkilemek istemem ama yengesini koruyan bir adam ilerde seni zora sokar başıma geldi....birde sürekli ayrılık söleyen biri zaten ümidi kesmştşr onun için fedakarlık yapama artık bırak o isrese zaten geri gelir sanna canımm...

teorı uretmıssınız
dulmu yazayım bekarmı yazayım dıye kımse bırsey sormaz
bosandım
cocugum var medenı halım BEKAR

teori değil gherçek bu nufusta nasıl doldurmak istediğini soruyorlar insana....ve bu bi kadın içinnn nekadar önemli türkiyede bilyorsunuzdr ......doğal olarak elebet çocuğuda yoksa kimliğinde bekar yazsın zaten özel ikişlkisinde bunu anlatır ifşa etmye gerek yok bu durumları....

Çok iyi düşün derim çünkü onunla mutlu olsan bile ablanı ve aileni sevmediğii sürece bir yanın hep eksik kalır.Bu konuyu oturup konuşun şimdiden ablan ve eniştenle mesafe koyması çok yanlış.......Ve bence bu konuda sen haklısın kendini ezdirme sakın..

şans fılan verme artık haketmıyor bence
ınsanın huyu neyse odur degısmez yanı
evlendıkten sonrada aynı seylerle karsılasırsın emın ol

evlilik çocuk oyuncağı değildir.

eşiniz, benim kurallarımla oynamazsan, küser giderim. ben oynamıyorum. diyor.

hiç hoş bir tavır değil. sıkıştı mı yada hoşuna gitmeyen birşey oldu mu hemen boşanalım diyor.

boşanma kelimesi uğursuzdur. bu kadar çok telaffuz edilmemeli.

karar sizin.

siz sustuğunuz sürece, alttan aldığınız müddetçe ve aileniz yokmuş davrandınız zaman mutlu mesut bir evlilik yaşarsınız.

ama siz fikrinizi söyleyince, karşılık verince, ailenizle ilgili herhangi birşey söyleyince boşanalım diye bayrak açan bir eşiniz olur.

ayrıca kayınvalideniz ve yengeniz dedikoducu insanlar. dikkat etmek gerek.

yollar bunlar. dediğim gibi istediğiniz yolu seçmek size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…