Bildigim kadariyla nikah kiyilacak yerde olmasi gerekiyor canimBen zonguldaktayım eş adayım bursada acaba evlilik işlemlerini zonguldakta halledip bursada nikah kıydırabilir miyiz ?
Şimdi diceksiniz neden bursada halletmiyorsunuz ben gidemiyorum bursaya çeşitli sebeblerden ötürü...
Offf ya Hiç mi umut yok yaBildigim kadariyla nikah kiyilacak yerde olmasi gerekiyor canim
Bulundugunuz yerdeki nikah dairesini arayıp bir sorun isterseniz. Belki bir umut vardırOfff ya Hiç mi umut yok ya
Şey ama ben olmadan yapabilir mi sadece benim yolladığım belgelerle ?Posta ile sana ait istenilen belgeleri gönderebilirsin. Kırtasiyelerde satılıyor evlilik için gerekli belgeler. Sağlık raporunu bulunduğun ilde doldur, nufüs cüzdanınla birlikte eşine gönder ha bir de fotoğraf olacaktı.
Eşin Bursa da sorsun net bilgi alsın
Yarın ilk işim aramak olucak canımBulundugunuz yerdeki nikah dairesini arayıp bir sorun isterseniz. Belki bir umut vardır
Kolay gelsin canimYarın ilk işim aramak olucak canım
olur olur. sadece durumu belirtin ona göre işlem uygularlar.Ben zonguldaktayım eş adayım bursada acaba evlilik işlemlerini zonguldakta halledip bursada nikah kıydırabilir miyiz ?
Şimdi diceksiniz neden bursada halletmiyorsunuz ben gidemiyorum bursaya çeşitli sebeblerden ötürü...
Ayy inşallah olur yaolur olur. sadece durumu belirtin ona göre işlem uygularlar.
Tek şart çiftlerin birlikte başvurması ve ikametgah.
Yani ya birlikte bursaya ya birlikte zonguldağa başvurmanız gerekiyor
Ben zonguldaktayım eş adayım bursada acaba evlilik işlemlerini zonguldakta halledip bursada nikah kıydırabilir miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?