nikahıma 10 gün kala nısanlım yuzugu attı

bu arada ablam nişanlıydı.
annem sürekli dedi bak bunda gariplik var içim ısınmıyo mutlu olmayacak gibisin diye.ablam kabul etmedi 2 sene sona evlendi.sonra bir düşüğü oldu ama aralarında sorunlar vardı neyse düzelir dedik
daha sonra 6-7 ay denediler bebeği olmadı hala sorunları devam etti sonra hamile kaldı ve sorunları hepten büyüdü yeğenim 10 aylıkken annemin evine döndü ve 3 yılda anca boşanabildi.yaşadıklarını anlatsam ağlarsınız.ve hala devam eden sorunlar var canımızdan bezdik artık.birde ortada çocuk var.
ama her şer de hayır var dedikleri doğru.ilk bebeği düştüğünde ayrılsaydı bunların hiçbiri yaşanmazdı.biz sadece düştü diye üzüldük düşünmedik hiçbişey.aslında bu bize bir uyarıydı.rabbimin verdiği aklı kullanmıyoruz malesef.
sizde üzülmeyin bu şerde de bir hayır çıkacak mutlaka..

yok kendı evlerıne cagırmadılar.bızım oturacagımız eve cagırdılar.zaten kendı evlerı cok uzakta.

canım belkıd ebu sekıdle daha hayırlı olur....ılerde belkıde dıceksın ıyıkıde bıtmıs...emın hayatına baska bırı gırıp elını tutacaktır ..dayanmaya calıs

Arkadaslar herkese yorumlarından ,desteklerınden dolayı cok tesekkur edıyorum.gercekten paylasmaya ıhtıyacım varmıs.kendımı toplamaya calısıyorum sonucta sorumluluklarım var.ısımın basındayım .ınsallah atlatıcam bunuda.bıraz zaman sadece....

o kadar basıt ınsanlarmıskı nısanı attıkları gece bızım oturacagımız evde kalmıslar.olurda gıder esyaları alırsak zarar verırsek.tabı bunlar hep onun seytan anasının fıkırlerı...ertesı gun bızımkıler ceyızı toplamaya gıtmısler kolonı halınde yıne ordalarmıs:)

abimin nişanlısı nikaha 3 gün kala yüzük attı.. aradan 1 sene geçti abim biri ile tanıştı sevdi ve hemen de evlendiler.. abim çok mutlu..
anlayacağın gereksiz sebepler yüzünden ayrılanların mutlaka başka yerde kısmeti vardır diyorum ben.. mutlaka ama.. hiç umudunu kaybetme kendini de üzme..

ne kadar ayıp şeyler bunlar. sen ucuz kurtarmışsın bu aileden kendini. ya evlendikten sonra sana cehennem hayatı çektirselerdi.umarım kendini toparlayıp yeni hayatında çok mutlu olursun

Son düzenleme:
Çok şükür kurtulmuşsun. Öyle bir adamla evlilik beter olurdu emin ol.
Sana seni hak eden birilerini nasip etsin Allah.

canım bir de şöyle düşün.
evliliklerde sadece sevdiğin kişiyle değil onun akrabaları ile de evlenirsin.
sen her ne kadar çok sevsen de öyle bir anneyle bir ömür geçirmek istiyor musun?lmaz:

nikahtan önce rengini belli etmesi iyi olmuş bence. daha sonrasında da sana üzüntü kaynağı olacağına sürekli bir kerede üzül ve kurtul.

şimdi üzülmek tabiki hakkın ama en fazla 3 gün üzüntünü yaşa sonra da en cici kıyafetlerini giy, makyajını yap ve sokağa çık, hayat bize güzel olumunekankayizsmile

canım ya şuan nolursa olsun çok acı çekiyorsun inan anlayabiliyorummm ama belki biraz şöyle düşünsen az da olsa rahatlarsınn;ağla sızlaaa ama şunu unutmaki inan evlilik çok zor ve o adamla evlenmiş olsaydınnn yani o derece anneeci bi adamlaaaa evliliign için den çıkılmaz bi hal alacaktıı.belkide bu senin şansınnn evet çünkü evlendikten snr eşn annesinin her lafına gelecek en ufak sorunların dağ gibi büyüyecek ve binbir hayalle kurduğun yuva sana zehir olacaktııı ve işte ozaman çekip gitmek dahada zorlaşacaktııı böyle düşünmeye çalışşş canımmm bırakma kendini güçlüüüüü ol ayakta durrrrr allah yardımcın olsun ...........

cnm hiçmi hiç üzülme zararın neresinden dönsen kardır. benim kaynanamda istemiyorum dedi eşimde o zaman sevgiliyiz tabiiki ayrıldık. mecburum ne yapayım dedi bıraktı beni. çok ağladım neden dedim ama bir küs bir barışık senenelrimizi geçirdik. sonra eşimin benden başkasıyla evlenmeyeceğini söylediğini öğrendim ve yüzükelri taktık. 41 ay içerindede evlendik ama bu bir ay kaynanamlar neler yapmadıki yine ayırmak için. düğünümüzde hep ağlattı ikimizide. sonrasındada çok üzdü. şimdi iyi davranıyor ama bizden neler neler götürdü bu olaylar.
şimdi annesini seçen ileride sana neler yapmaz. benim eşim benim yanımda olduğu halde neler çektik. aman uzak dur boşver.

Son yazdıklarını okuyunca ne kadar sıkıntılı bır evlılıgın olabılecegını tahayyul ettım, sukretmelısın boyle ucuz atlattıgın ıcın.

Umarım carcabuk toparlarsın kendını. Muhakkak bazen uzuntulerın olacak ama daıma ne kadaar buyuk bır sıkıntıdan kurtuldugunu dusun ve sukret Rabbıne.

boyle cırkef bır aıle kısılıgı oturmamıs bır es adayından cok gec olmadan kurtuldugun ıcın sukret hayır hasanat yap
allahın sevgılı kuluymussun canım

emın ol kı karsına sevgını hakedecek bırı cıkacaktır

Hem üzüldüm hem sevindim senin adına.
Felaketin ucundan dönmüşsün.
Bu kadar kişiliksiz bir adamdan ne sana koca olurmuş, ne çocuklarına baba.
Allahın kesinlikle sevdiği kuluymuşsun, bunu hiç unutma.
Çok acı olmuş ama atlatırsın... şükredersin acın hafifleyince.
Beddua etme, boşver Allahlarından bulsunlar.
Allah önünde sonunda yaptıklarına ayaklarına dolandırır zaten.

allah sabır versin canım..
geçen yıl haziran ayında ben de nikahıma 10 gün kala
nişan attım. burda bilenler bilir.
aileler yüzünden daha da çok eşimin ailesi yüzünden..
eşim diyorum çünkü ben ailemin baskısıyla nişan attım
sonra da evlendim övünerek söylemiyorum kaçtım..
ama benim eşim benim için ailesini sildi..
bana bize yapılanları haketmediğimiz için
nerdeyse 1 yıl olacak biz hiç görüşmüyoruz eşimin ailesiyle.
benim ailemle barıştık şimdi herşey yolunda.
nişanlında sana sahip çıkıp rest çekebilirdi ailesine..
haketmemiş seni öyle düşün.

çok samimi olmadığım ama ara ara haberlerini aldığım bir arkadaşım vardı. nikah günü kuaför dönüşü ne olduysa vazgeçtiler evlenmekten. arkadaşım çok yıpranmıştı, adeta hayata küsmüştü ama 4 yıl sonra harika bir evlilik yaptı. şimdi öyle mutlu ki.
hayat insanın karşısına neler çıkarır bilinmez.
ben de seni hakettiğine inanmıyorum nişanlının.
emin ol çok daha ciddi sorunlar yaşarsın üstüne gidersen.
bazı şeyler zorlamaya gelmez. ne kadar üzülsen de sana sahip çıkmayan, böyle yarı yolda bırakan bir adamın gelecekte verebileceği zararı tahayyül bile edemezsin.
umarım en kısa zamanda atlatır, hayatın getireceği sürprizlere kendini açarsın canım.
geçmiş olsun...

Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür Allah bilir, siz bilmezsiniz (Bakara 216)

Bence sevinmelisiniz...Zararın neresinden dönerseniz kar olur .

Düşünsenize evlendikten sonra ayrılmak istediğini,daha kötü olurdu sizin için.

Hem bu kadar annesine bağlı bir erkekle de evlilik oldukça güç olurdu zaten.

Ucuz kurtulmuşsunuz,zamanla unutacağınızdan eminim.

Hiç üzülme tatlım benim kardeşimde düğüne 1 ay kala aynı şeyleri yaşadı.Çok zor günler geçirdi.Ama şimdi değmezmiş üzüldüğüme diyor.Ondan kat be kat daha iyi daha biriyle evli şuan ve bi çocukları var.Çokta mutlu.İnan gülerek hatırlayacaksın değmezmiş diyeceksin.Allahın sevilen kuluymuşsun kısa yoldan dönmüşsün.Karşına seveceğin daha çok insan çıkar.

Canım benim öncelikle geçmiş olsun hayatın boyunca çekeceğin bir dertten yol yakınken dönmüşsün..
Nişanlına gelince tabiki annesi annesini asla atamaz...
Sen olsan sende atamazsın...
Ama herşeyin bir sınırı var durulması gereken bir yer var...
Annesine kızacaktı sanada kızacaktı orta yolu bulucaktınız...
Yada bi şekilde bir şeyler yapmalıydı..
Demekki değmeyen biriymiş hiçbirşeye.Bir erkek çok anneci olduğundada çok problemler olur.Kayınvalidem her zaman derki çocuğum eşini çok sevsin çok annecide olmasın yoksa o evlilik yürümez der..
Umarım yeni hayatında kalbinden geçen her şey dilediğinde avcunun içinde olsun güzelim...Eminimki şuanda yıkımdasın ama zaman herşeyin ilacı...
Ağla kendini boşalt ama sakın üzülme öyle bi insan ilerde sana neler yapardı düşünsene...
kayınvaliden sana iftira attıkça eşinde seni üzecekti hep annesini koruyacaktı..Çok geçmiş olsun canım tekrar.sana tavsiyem affet ve unut Allaha havale et.Kimsenin yaptığı yanına asla kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…