NİKAHLIYIZ VE DÜĞÜNDEN ÖNCE istediğin gibi gezmek , tatile gitmek

ceyhan01gs

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
155
0
316
42
Adana
merhaba arkadaslar ya benim bir sıkıntım vardı. eşimle nikahımız oldu ( resmi ve dini nikahımız ) ve düğünümüze 6 ay var. eşimle aramızda sıkıntı yasıyoruz ben ailemden uzakta görev yapıyorum yanıma geldiğinde benim evimde kalıyor ama babamın haberi olmuyor eşimse banane babandan sen karımsın o karısamaz bize artık diyor. en önemlisi ben izindeyken falan ailemin yanındayken ben geldiğimde sizde kalmam ikimiz beraber baska bir yerde kalırız baban karısamaz diyor. offfffff kafam karısıyor yardım edin lütfen eşimmi haklı yoksa babammı
yani düğünden önce evli gibimi yasanır yoksa nişanlı gibi ailden izinmi alınması gerekir

böyle olan cok arkadasım var:) benım nısanlımda resmı nıkah önceden olursa beraber kalırız vs. falan dıyordu ama öle olmuyor.benım annem hep der nıkah önemlı degılmıs duugn olacakmıs millet bılmezmıs herkes duymazmıs nıkahı ama dugunu duyarmıs sonucta yıne elalemm ne der mantıgı:s

düğün niye o kadar ileri bi zamanda ya da düğün o zaman olacaksa nikah niye erken oldu. nişanlı kalsaydınız beş altı ay daha. tuhaf bir durum olmuş yani sebebini merak ettim

bazen atama durumlarında nıkah önceden olabılıyor...benım bı ark da aylar öncesınden nıkah yapmıstı onunkı atama ıcınde degıldı kucuk yerde yasıyordu laf söz olmasın dıye ailesı ıstemıstı...

böyle olan cok arkadasım var:) benım nısanlımda resmı nıkah önceden olursa beraber kalırız vs. falan dıyordu ama öle olmuyor.benım annem hep der nıkah önemlı degılmıs duugn olacakmıs millet bılmezmıs herkes duymazmıs nıkahı ama dugunu duyarmıs sonucta yıne elalemm ne der mantıgı:s

evet canım bende bundan şikayetçiyim :50: baskası ne der diyerek yasamak olmamalı aslında ailelerimizin bilgisi varsa yeter bence banane baskasından

öle cnm da ezıp gecılmıyo ıste anne babalar...kımısı sevgılıyken aynı evde yaşar kımızıde resmı nıkahlı olsak da yasayamayız:D

düğün niye o kadar ileri bi zamanda ya da düğün o zaman olacaksa nikah niye erken oldu. nişanlı kalsaydınız beş altı ay daha. tuhaf bir durum olmuş yani sebebini merak ettim

canım cornella nın dediği gibi oldu..ikimizde devlet memuruyuz malum tayin işlemleri için nikahımız erken oldu .:nazar:

ya ben amerikada yasiyorum nikahim var esimi sevgili gibi kacamak goruyorum :( dugun haziran sonu ben nikahliyim araliktan beri off ya offffff... hadi orasi kuck yer ya ben ne yapicam ailem burdada dugun istedi balayi istedi off kandirmaya calsiioyurm dua edin banada evime geceyim.. biran once.

ah ah kaçamak görusmeler ben cok ii bılırım o durumu...kaç kaç ımanım gevredı ya ama neyse dugunume cok az kaldı:)

valla aslında nikah olduktan sonra herşey tamam gibi.ama bizde toplumun kafasına yerleşmiş olan düğün.sanki nikahtan daha önemli gibi.düğün oldu mu herşey bitiyor.

ben de sanırım düğün olmadan rahat edemezdim.her akşam aynı evi ve aynı yatağı paylaşmadan tam anlamıyla adapte olup rahat davranamazdım.

off ya ne bu aile baskisi bi bilsem evime ciksam desem adami gorsem laf oluoo anam sagolsun ne meerakliymisn gormeye demezmi yol sacini basini laa o adam benim esim!!!!!!

off ya ne bu aile baskisi bi bilsem evime ciksam desem adami gorsem laf oluoo anam sagolsun ne meerakliymisn gormeye demezmi yol sacini basini laa o adam benim esim!!!!!!

evet canım düğünden önce ne maraklıymıssın derler ama düğünden sonrada mesela sana gelecekelri zaman eşine sorarlar akşam müsait misiniz diye veya kızımız hafta sonu bize gelsin kalsın diye :)))))))

yeminle cok ozurlu bunlar ya cok sinir oluyorum dun aksam annem ne dese begenirsin dioki ok evine cikman icin iki sartim var bir konsoloslukltan kagit al aile cuzdani ya da ben amerikada vatandasim burda evliyim neyse he tamam dedim bu sefer burdada dugun yapalim dedi ya manyak bu kadin ya off benmim 50 kisi tandiigm var topu topukimi hamile kimi bilmemne ayda yild abi gorurum bujrasi farkli yani herkes cok mesgul yada dedi balayina gidin ya ben ogrenciyim benim balayim icin subat sonu lazim da zaten ben balayini planladim esimle dugunden sonra gidicem off ya evim evim guzel evim buseferde koca meraklisi oluyorum ona satisaioo bana satasio cadi resmen annem ya kayinvalidemden girio esimden cikio srtrest oldum ya annemin evinde misafir gibiyim yedigim ictigim dert herseyde bi sorun var

ceyhan bence nişanlın haksız...
siz bu nikahı atamalar işçin yapmışsınız
düğünden önce birlikte yaşayabilmek için değil
bunu baştan ikinizde biliyordunuz
nişanlının yaptığı tam anlamıyla oyun bozancılık
babanı anneni bunun için ezemezsin
güzel dille anlat sen geldiğinde ayrı eyrde kalamayız
düğün bizim için birlikteliğimizin kesinliği olacaktır
kendi evimiz olmadıkça ben sen geldiğinde senin karın
gittiğinde evin kızı olamam
ailemin de yüzüne bakamam diyeceksin

çok sıkıntılı durumlar kızlar. ben sözlüyüm. çok şükür rahat rahat görüşürüz. kimse bişey demez. herkes anlayışla karşılar. kimseden de bişey saklamıyoruz herkes de görüyor yani

Back
X