- Konu Sahibi kimbilirkim
arkadasım sen elalemı takma kafana. nısanlını da yalnız bırakma nıkah gunu sıkı sıkı elınden tut derim lâkin düğünden öncede onların elini öpmeye falan gıtme.
1 hafta ıznınız varsa 3-4 gun beraber takılın nısanlınla sonra o gıtsın aılesının yanına. onlar nasıl davranıosa sende oyle davran. resmıyetten zarar gelmez. vıcık vıcık olmanın alemı yok. ben 2.5 senelık evlıyım. en son kurban bayramında gıttım annemlere. dun aksam yemek yerken esım dıo ya sen ne zamandır gıtmedın annenlere farkındamısın dedı, hııı en son kurbanda gıttık dedım. masallah ne hayırlı evlatsın dıo(aynı sehırdeyız) yanı ınsanın kendı aılesıyle bıle arasında saygıyı korumak ıcın bellı bı mesafeyi koruması lazım. sende 2 haftada 1 arayıp hatırlarını sorarsın. o an ki ruh haline gore kısa da kesebılırsın gorusmeyı :))) maksat aramıyor denmesın
![]()
evet canım aynen öyle yapıcam zaten. ailem yanımda sevdğm yanımda olacak gülücükler içinde atıcam imzamı hatıra resimlerimiizi de çekincez. onlara da nikah şekerimiizi yollarız artık :))) ya zaten onlara gittiğimde bi baktım bizim nişanda çekndğmz ve benim onlara yolladığım stüdyo resmlerimizin 1 tanesini bile koymamışlar eve. bu kadar değer görüyoruz. kızlarının boy boy resimleri var evde insan gelinim oğlum mürüveti diye o kadar resmn arasından 1 tanesini koymaz mı? annesine sordum anne hani bizim resimler geldi dimi size dedim ayyy kızım ben onları başına bişey gelmesin die sakladım kafa da yarım akıl unuttum nere koydum bulamıyorum şmdi dedi bana. ne desem bilemedim art niyetli düşünmiim de ne düşiniiim