Nikah canım nikah dairesinde tören olacak akşam üzeri dört buçukta oradan çıkar çıkmaz kayınvalidenin evine gidilirmiş eve gelin giriyor anlamında. Gelinliği çıkartmayacağım çünkü akşam bir mekan kapatıldı orada eğlenceye gidilecek. Ben anlam veremedim o yüzden gitmeyeceğim. Evde misafirleri olacak onlarla ayıptır söylemesi pide yenilecekmiş el öpülecekmiş. Onların hiçbiri eğlenceye gelmiyor ben niye gideyim ki?nikah mı düğün mü? bir de gündüz vakti mi akşam mı?
bir adet değil bu böyle bir şey yoktur. olsa bile ne münasebet zorunda değilsiniz. ama belki gün içerisindeyse nikah nikahtan sonra yakınlarla oturulabilir onu kastediyordur. üst baş değiştikten sonra tabii ki. yine de zorunda değilsiniz.
Nikah canım nikah dairesinde tören olacak akşam üzeri dört buçukta oradan çıkar çıkmaz kayınvalidenin evine gidilirmiş eve gelin giriyor anlamında. Gelinliği çıkartmayacağım çünkü akşam bir mekan kapatıldı orada eğlenceye gidilecek. Ben anlam veremedim o yüzden gitmeyeceğim. Evde misafirleri olacak onlarla ayıptır söylemesi pide yenilecekmiş el öpülecekmiş. Onların hiçbiri eğlenceye gelmiyor ben niye gideyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?