Nil Çeyizi:))

nuraycm nasılsnnnnnn
neler yapıosn ya hiç görüşemedkkk
Bebeğimin iyiyim nolsun, KPSS ye girdim ben de 78 küsür puanımda bisey olacagi yok yani. Gerci calismadim da..
Onun dısında tatlı heyecanlar, cts Nisanim var :) ask pazartesiden beri bizde kaliyoooo

Bebeğimin iyiyim nolsun, KPSS ye girdim ben de 78 küsür puanımda bisey olacagi yok yani. Gerci calismadim da..
Onun dısında tatlı heyecanlar, cts Nisanim var :) ask pazartesiden beri bizde kaliyoooo
hayrlısı olsn nuraycm tebrik derm, nasıl geçti bakalım nişan

Nilikooooommm bende özleediiim kiiiii iş güç bebeğiim koşturup duruorum minnak minnak sen naposuunn bebilikooommm?

iyim bende minikom hersey yolunda işler güçler aynen devam yani

Sen nerelerdesin nilotumm çok özledim ben senii duygularımı smileylerle anlattım bebeekkkk Napooooonnnnnn?

bende seni özledm pelot bu gün tatildim artk haftada 1 gün tatilm oluo
devamlı ya mağazadaym ya uyuyorum gibi hissediorm sanki hiç bişi için zman yok
aklıma bile gelmio çoğu zman nete girmek..ben çok özledm gelsenize arada yaa
ben geliym dicem ama atakanın yanına bile gidemiorm bi ay oldu..doom günümde ancak

Eskiden ne güzeldiii sen az calısıodun çok gorusuyodukk keşke yine oyle olsaaa
gelcemm bebekk inşallah güzel planlarım vaarr:)) nazımın sözünde nişanında kutlamasında orda olcam inşallah sana da kavuscam bolelikleee

pelişkooo yakaladım seniiii.. mesaj atıyorum gitmiyo sitede mi bi sorun vardı anlamadım :26:
merak ettim ama buralardaymışsınn kiiii

pelişkooo yakaladım seniiii.. mesaj atıyorum gitmiyo sitede mi bi sorun vardı anlamadım :26:
merak ettim ama buralardaymışsınn kiiii

Lokumum seni yemekten sonra tatlı niyetine yicem
Mesaj gelmedi canım ama uyarı da gelmedi, herhalde sitede bir sorun vardı

Nil'iim Nil'iiimmm bibiiğiiiiimmm eger ben henuz bunamadıysam vee yanlıs hatırlamıosaaam eger bugunnn seniin doğum günüşüüünnn Öyle değilseee bileeeeem iyikiii doğğdunn kuzum Aşk, huzur doluuu harıka bi ömrün olsunnnn

kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim:)))
nasılsınız bkalm özledm siziiii
çok tşk ederm bu aradaaa

merhaba, bıçaklar stand halinde satılıo çok güzel ve kaliteliler tavsiye ederm, eve geldiğimde hmeen denemiştm sanki ekmek dilimleri makineden çıkmıs gibi kesilio çok güzel:)
hangi sitelerde satıştadır hiç bi fikrm yok ben evmanyadan almstm ve çok zor tedarik edilmişti, umarm yardmcı olabilmiştimdir

Nil Hanım, cevabınızdan dolayı teşekkür ederim.

nil topiğine şimdi göz attım ve gerçekten maşallah diyorum çok beğendim çok güzel şeyler büyük bi zevkle kendini çeyize adamıssın farketmemek mümkün değil :)

forumda yeniyim ancak dikkatimi çektii yeni inceleyebildim herşey çok güzel harika iyi günlerde mutlu ve huzur dolu günlerde kullnmak nasip etsin inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…