Nil Çeyizi:))

yok zaten duygu onu geçiş aşaması olarak görmüştm bizim bölümden polis olan kızlar vardı o zman düşünmüştm ama su an onu da istemiorm, umarm cnm, elimizden başka bişi gelmio zaten

Off ben de durumdayım canım Kpss berbat işte Gıda Mühendisi olarak atanmam imkansız ama olsun bazı memurluklar için direk atama oluyor ve sınav açıyorlar kurum için. Mesela arkadaşım işkura memur oldu işkura puanınla başvuruyorsun ve kendi yapacağı sınavı kazandın mı kesin atanıyorsun. Arkadaşım da Peyzaj Mimarıoydı ve şuan İzmirde çalışıyor. Sonra Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da bu şekilde Aile Danışmanı mı ne alacakmış. Bu tarz fırsatları değerlendirmemiz gerekiyor memur olabilmek için. Bundan sonra takip ederiz ama dediğim gibi sınav gerçekten çok saçmaydı bilgi eksikliğinden değil yani bu yanlışlar.

Türkçede benim yanlıs yaptıgım sorulardan çoğu gerçekten yanlısmıs bir site açıklamıs demekki bende sorun yokmus diyorum.Ama nedense soruları iptal etmediler.Çünkü kendi yanlıslarını göstermek istemiyorlar.Allah'a havale ediyorum :))
Bu hafta sonuna dogru olmadı önümüzdeki hafta açıklanacaktır sonuclar bakalım ne olacak.Siz direk düz memurluk yazmak isterseniz onun puanları çok yüksek oluyor.Ben direk kendi nitelik kodlarımla yazıyorum ama bakalım kaç puan alacagız beklemekten başka çaremiz yok (

Kızlar bu dediğim düz memurluklar ayrıca sınav yapıyorlar ve bu sınavdan önce zaman zaman kurs da veriyorlar. Sınava katılmak için 80 almak yeterli gelir diye düşünüyorum tabi ben 80 de alma ümidimi kaybettim :)) Kuruma belirli bir ücret de yatırılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sınav sonrasında öyle doğu falan da değil merkezi yerlere atanabiliyorsunuz. İnşallah bizlere de böyle fırsatlar doğar :)

Canım bn biliyorum o kurum sınavlarını ben ondan bahsetmedim.Devletin atadıgı düz memurluklardan bahsettim.Takip edecegız artık yapacak bir şey yok :)

simdi düz memurluklarn puanları daha da yüksek öyle mi:) aman ne gsel:))
vallahi sinir bile olamıorm artk, gunnur haberimiz olursa ne ala cnm ama bu negatiflkle ben gözümün önündekini göremiorm inanki..
çok fena boşlukta hissediorm kendimi, hani yapabiliceğim hiç bişi olmaması o kdr sinir bozucu ki..
ingilizce çalışıym desem yani ne için çalışıcam 2 ay çalıştm kpssye gece gündüz sonucu gördk, artk beni motive edicek hiç bişi kalmadı..insanın umutsuz olması için bile biraz umudu olması gerekiyomus..

Canım düz memurluk derken benim kastettiğim tüm lisans mezunlarının atanabildiği yanlıs hatırlamıyorsam 9225 kodu olan memurluk.Bu memurluga hangi bölümden mezun olduğu farketmeksizin herkes başvurabildigi için puanları hep daha yüksek kapanıyor.Ben işletme mezunuyum ve benim bayagı tercih şansım oluyor.Tabi çok düşüklere inmese de en azından tercih yapabiliyorum.

anladm cnm artk her yolu denicez, en azından umutsuz olmaktan vazgeçtm bu gün inanıorm ki bu böyle gitmicek bi şekilde düzelicek yoluna giricek hersey

Merhaba, çeyizin çok güzel inşallah güzel günlerde kullanırsın. Seçimlerini çok zevkli buldum, tarzıma da çok yakın geldi. Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah.
Özellikle bu yatak örtüsü favorim oldu, modelini hatırlayabiliyor musun acaba? Modelini bilirsem araştırmam daha kolay olacak

cnm çok tşk ederm beğenmiş olman da çok mutlu etti beni
yatak örtüsü linensten cnm dreamy yatak örtüsü olarak geçio, cevahir ve forum istanbul avmlerde hala vardı yanılmıosam istdaysan bulman daha kolay olur

İzmir'de yaşıyorum ama sık sık geliyorum İstanbul'a. Mutlaka bakıcam, çok teşekkürler

İzmir'de yaşıyorum ama sık sık geliyorum İstanbul'a canım. Mutlaka bakıcam, çok teşekkürler

İzmir'de yaşıyorum ama sık sık geliyorum İstanbul'a canım. Mutlaka bakıcam, çok teşekkürler

pelotm saol puan elbette kötü deil ama nasıl lanet bi bölüm okuduysam ataması yok ve çok yüksek puan almak gerekio, alanım dışında da düşünüorm zaten bi yer olsn da olsn die bakıorz artk

Nilotummm Allah gonlune gore versinn bebeğimmm iyi bii işi hakediosunn fazlasıylaaaa.. Yorulmana dayanamıorm canım ve de emeklerinin karşılığını alamamana...

Nilotummm Allah gonlune gore versinn bebeğimmm iyi bii işi hakediosunn fazlasıylaaaa.. Yorulmana dayanamıorm canım ve de emeklerinin karşılığını alamamana...
keşke pelotm ama nerde..artk o kdr bunaldımki ordan, beni terfi ettirme sözüyle oraya götüren müdür de gidio tamamen bıraktı nasıl bi mantıkları var ben çözemedm ama işin içinde olan biri olrarak asla tawsiye etmiorm kimseye en yakın zamanda gidicem inşş

canım benımmmm ınss ıyı seyler olucak senın ıcın dualarımız senınlee sen en guzellerını hakedıyooosuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…