Nil Çeyizi:))

Biiiiiiiiir nilooottt gördüüüm ben, gözlerime inanamadım
Sonraaa koştum geldiiimm, seni çoook özledimm

henuz belli deil nuraym ya corluda isimi hazirliorm su sira olursa bu yaza kdr nikah islemlerine baslioruzz.. bu arada pelot ve nazlim magazaya gelip surpriz yaptilar bana yerm onlari bennnnn <3

henuz belli deil nuraym ya corluda isimi hazirliorm su sira olursa bu yaza kdr nikah islemlerine baslioruzz.. bu arada pelot ve nazlim magazaya gelip surpriz yaptilar bana yerm onlari bennnnn <3

evettttt çok cici bi süpriz yapmışşş lokumlar sana
hayırlısıyla herbişeycik gönlüne göre olsun canımm.
bu arada nilimm topiğimize de uğrasana, çok seviniriz kuşumm, çağla açtı bunu:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...cekli-evler-2013-model-asik-gelinler-341.html

güle güle kullan
bu askılar bakırköy cumartesi pazarından mı kuzum?
ben english homedan aldım böyle ama tahminimce pazarda fiyatları daha uygundur ve seçenek çoktur.
bu gidişle bakırköye doğru yol alıcam oraya gelir gelmez :)

Son düzenleme:

evt nuraycm gorunce aliym dedm bana pahali geliodu zarahomeda fln ii oldu bi suru aldm ama ceket fln asinca bi tuhaf duruo elbiselere gore sanirm

merhaba hayırlı olsun her şeyiniz önclikle.ben karaca 6 kişilk yemek takımınızın morunu aldım daha açamadım tabi moralim bozuldu şimdi:) atar mı ki acaba kenarlardan hemen

ben karacadan soguyunca o takimi anneme vermistm cnm yaklask 2 yildir da kullanio hic bi problem yok porselenlernde sorun oldugunu sanmiorm icin rahat olsn gule gule kullan:)

nilcim kounu ilk açıtığından beri sürekli takip ediyorum herşeyin çok güzel hepsini aşkla mutlulukla sağlıkla kullan hepsi güzel hepsiiiiiiii

nilcim kounu ilk açıtığından beri sürekli takip ediyorum herşeyin çok güzel hepsini aşkla mutlulukla sağlıkla kullan hepsi güzel hepsiiiiiiii

cok tşkler kansu
su sıra arastırma yapıorum malum anneler günü yaklaşıo, kücük ev aletlerini almanın tam sırası bencee

herşeyin çok güzel canım bir ömür mutlu olun sevdiceğinle inşallah
bencede küçük ev aletleri zamanı kesinlikle almalısın

bu inok ürünler çabuk çiziliyo çizilincede çok belli oluyo diolardı alanlar pişman oluyomuş sonra bende düşünüyodum ama vazgeçtim

Valla cizilirse de yapıck bişi yok cnm ya yernden pek oyantılıp cizilicek seyler deil ama içlerinde fırının inoks olanı teneke gibi gözükmüştü gözüme inoksa cok yakın bi gümüş renkle değiştirdm.en cok çizilme ihtimali olan fırındır bence.. hassastır yine de kesn haklısın ama içime bunlar sindi napalım

Son düzenleme:
Nilcim beyaz eşyaların hayırlı olsun canım, sağlıkla ve huzurla kullanıp eskitmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…