canım benımmmm ınss ıyı seyler olucak senın ıcın dualarımız senınlee sen en guzellerını hakedıyooosuunn
çok tşk edermherşeyin çok şık Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin=)
niloşuuum nilouşum iyi bayramlaaaarrr
Nilcim nasılsın,neler yapıyorsun hiç gelmiyorsun topiğe?Özledik seni.Çeyiz alışverişi yapmıyorsun heralde ki bizleri unuttun
duygucm buralarda deilmdm daha dün döndm ist'a, bayram tatili yaptm hep akraba ziyaretleriyle fln geçti, aşkımın yanında da olunca hiç girmek bile aklıma gelmedi çoğu zman:))
artk daha sık girerm heralde, pek alışveriş yapmayı düşünmüorm artk hem yer kalmadı evde hem de geri kalanlarını eksik görünce alırm ilerde,sen nasılsn napıosn bakalm
Bende iyiyim canım aynı değişen bir şey yok.Ben alışverişe devam ediyorum daha eksiklerim var tabi bolcana :)Söz,nişan felan olana kadar çoğu küçük ihtiyaclarım bitsin istiyorum.Erkek arkadasım da kasım atamalarını bekliyor eğer olurda atanırsa istemeye gelecekler beni :))) O atanmadan hayatımız hiç belli değil,nerede yaşayacagımız bile o zaman belli olacak(tabi ilk tercihimiz samsun). Markafoniden bayagı alısverıs yaptık su R10 kampanyasıyla.En son da ütü masası,karaf,su ısıtıcı felan aldım
güle güle kullan aldıklarını cnm ben uzun zmandır bakmıorm sitelere eğer bakarsam dayanamam kesn bişi alırım biliorm
umarm istediğiniz yer olur smdilk benm de hiç bişi belli deil puanımla bi yer olur mu onu bile bilmiorm beklicez bu süre içinde
bu arada sonunda mağazada fulle geçtm bakalm en azından çorluya gidene kdr da bu sekilde çalışırm artk daha az görüşücez açıkcası 1 eylükden sonra ama gece mece dinlemem girer yazarm ben size zaten
bakıym su markafoniye neler varmıs mrk ettm smdii
Hadi gözün aydın canım.Senin adına sevindim.Gelsin paracıklar :))
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım.
Şu an markafonide ben bir şey bulamadım.Bulursan güzel bir şey bana da söyle :)
ehehe tamda birikim yapanını buldn da gelsin paracklar demişssin:))
umarm hepsini harcamam da bu sefer biraz yatırım yapabilirm yoksa evlenemicez kalcam öyle çeyizlerle elimde:d
bende baktm ama neymiş r10 kampanyası anlamadm, çok güzelmiş kettleın bi dönem bende istemiştm onlardan kırmızısını çok sevdiğim için ama şimdi iyiki almamısm dedm ilerde atakanın su an kaldığı evde kalıcaz mutfağımıza uymazmıs bize4 gri tonlarda ankastre ev aletleri daha ii gidermiş:)
çok kaliteli ama kenwood eminm pişman olmıcaksn küçük tost makinesinden alıcam bende, herseyn en küçüğünü sevio benmki zamanında boşuna o kdr araştırma yapmısım
Canım R10 u sende biliyorsun unuttun mu bievden servislikler felan almıstık :)) Şu an devam ediyor mu bilmiyorum ama.Ben kırmızı aldım artık mutfagımı kettle ıma göre bulacagım :)) Ben tost makinesini gri alacagım.Çok fazla kırmızı olsun istemem.Ama su ısıtıcımı hep bu renk istiyordum ve aldım.
Bende birikim yapmak istiyorum ama olmuyor( Gerçi birikim yapacakta bir gelirim yok.Erkek arkadasım sen bana bırak diyor ben işe gireyim alırım her şeyi diyor ama bakalım.Sonuçta benimde alacagım çok şey olacaktır.Hayırlısı diyorum.Bu ay bir çeyrek aldım ilk birikimim bir çeyrek altın oldu.Tabi kumbaramda da 1 tl cikler biriktiriyorum arada da kagıt para atıyorum onu açınca da gidip altın alacagım :)
bravo size ne diym özendm gerçekten:))
aynen devam et bi dönem bende altn yaptm ama sonra alışveriş çılgınlığım yine tuttu kldı öyle ddm bari altn fln yapamıorm tüm eksklerimi alıym smdi öyle eksiğimde klmadı pek bakalm napıcam bundan sonra..beyaz esyaların bi kısmını almayı düşünüorm bende sonucta o da bi birikim dimi:)
sen söyleynce hatırladm evt benmde bi çekm var kullanırm çok istediğim bişi bulursam bende
Nilotuuunnn nedimesiii nilotu kobacaannnn öpeeerr kiii
pelotttttttt:**
bende seni öperim ki..napıosnnn kızaaammm sennn:))
pelotunn seni yesinnnn:18:
calısıomm bole bi gündeee:/ sen napooosuunnn nilişimmm nilotummmmm balotummm
özledimmmm!
o zaman asıl ben sana kıyamam ki nilotummmbenmde 6da girişim pelot hazırlanmaya başladım, kıyamam ben daha fena durumdaym bak sen çıkarken ben giricem
günün şarkısııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?