Nil Çeyizi:))

hoşgeldin nil hayırlı olsun ciciklerin. bende en çok ütünün kutusunu ve çöpü sevdim
haha berfin yaaa:) o kdr sey aldm ama utu kutusunu begenmissin:) hosbuldk cnm ayri kalmistm bi sure ama ceyiz alinca yine ekliym dedm
tatlim guzel.gunlerde kullan aldiklarini cok guzeller

tesekkurler tugce, begenmene sevindm:)

Nilommm gözlerime inanamıyorummmm sahalara döndmüşsüüüün hem deee bomba gibiiiiiiii

bayıldım aldıklarınaaa kurutma makinasını kullanıp memnun olan var mı? iyonlu oldugu icin sacı sonduruyo dediler bana da yoksa ben de onu alcaktım :26:

dugunun ne zaman????

bu arada yeni topikcanımıza daaa geeeeeel orda neden yoksun seni cok ozledik biz

İnsan zevkli olunca herbişiyiii ayrı güzeeel oluyoooo valla nilikooom
:))) hehe şımarıorm ama puffinggg..sende zevklisin ama aldıklarımı beğenmişssin
sımarırım demiştm:)

çağlaaaa:))) cnm özlemişim yıl olcak nerdeyse nişandan sonra pek uğramadm buralara kendimi işime gücüme verdm uzun zmandır da bişi almamıstm ceyize ara vermiştm ama alınca yine ekliym dedm hmde ortamı özlemişim..
kurutma mak annem önerdi onunda philips belki bi alt modeli flndır çok benzio saçlarmızı söndürme prob. yaşamadk gayet de hacimliyz
dün denedm kısa sürede kurutuor güçlü bir mak. kendisi:)
düğün için bekliorm cookiem yaa bağlantılarımız var işim olursa yerleşicem atakanın yanına en kısa zamanda da oluck o zman su an için net tarh belli değil yani
topiklere bulaşırsam ayrı kalamıorm hep giriorm mrk ediorm cnm çok bağlıo beni simdilk ceyiz topiğimden idare edicem yazışalım buralardan özleyincee

Nil,zaten zevkli olduğun aşikar ne yorum yapılabilir kii canım benim çaycım ,düdüklüm ve ütü masam yok özellikle ütü masasını güzel birşey almak isityorum zaten pek sevmiyorum ütü yapmayı bari masa güzel olsun ki zevk alabileyim bana önerebleceğin yerler varsa heyecanla beklerim.Anneler günü kampanyalarını değerlendirmek isityorum.

hiç araştırmadm cnm bu zmana kdr ütü masasını çok yerimiz de olmadığı için senin için bi araştırma yapabilirm ama çok pahalı bişi almk istemem bi kere migrosta görmüştm 30 tl flndı çok hoşuma gitmişti mesela:))
bende çok severm ütü yapmayı nadir rastlanan bi durum olmasa gerek ama ver bana ütüyü akşama kdr ütülerim zevkle:))
hepsiburadaya bakıorm şimdi baya bi çeşit varmış

Son düzenleme:

canım o siteden alışveriş yaptım daha önce iyi hoşta kargo bedeli fazla geliyor gözüme nedense

cok saolun kızlar su sıra tutamıorm yine kendimi alıorm bi sürü sey ama artk son eksiklerim
pelot sen hiç konusma neler almıssındır görmeyeli kim bilirrr:)

Nilomm bomba gibi dondun sahalara valla seni gordugume cok sevindim kiiii

Cookk sey aldim suan eksigim yok gibi gorunuyor nilotum yasamaya baslayinca gorcez bakalim topicime ekleyemedigim bir kamyon esya diyebilirim ama

Nilomm bomba gibi dondun sahalara valla seni gordugume cok sevindim kiiii

Cookk sey aldim suan eksigim yok gibi gorunuyor nilotum yasamaya baslayinca gorcez bakalim topicime ekleyemedigim bir kamyon esya diyebilirim ama

pelottt herseyi bi anda alnca cok masrf olmadı mı kiii:26:
ben hala alıorm evlenene kdr ancak tamamlarmm
bende ozlemişim sizi cokk

canım yeni eklediğin çeyizlerinin hepsi çok güzel özellikle pike takımının rengine modeline bayıldım güle güle kullan

haha berfin yaaa:) o kdr sey aldm ama utu kutusunu begenmissin:) hosbuldk cnm ayri kalmistm bi sure ama ceyiz alinca yine ekliym dedm

tesekkurler tugce, begenmene sevindm:)

ama ben kutuyuda sevdimki
yeni aldıgın pikede gücelmiş.rengi ve modelciği
aşkla kullan canım.
bende ara verdim araba almak istiyorumda

canım yeni eklediğin çeyizlerinin hepsi çok güzel özellikle pike takımının rengine modeline bayıldım güle güle kullan

ama ben kutuyuda sevdimki
yeni aldıgın pikede gücelmiş.rengi ve modelciği
aşkla kullan canım.
bende ara verdim araba almak istiyorumda

canım yenileri çok beğendim güle güle kullan

tşk edermm kızlarr indirimleri degerlendirdim bi kac haftadır
berfincm hayırlı olsn simdiden gelirsn yeni arabanla yanımızaaa:)))

Son düzenleme:
pelottt herseyi bi anda alnca cok masrf olmadı mı kiii:26:
ben hala alıorm evlenene kdr ancak tamamlarmm
bende ozlemişim sizi cokk

Oldu nilom olmaz mı... küçük ev aletlerimi bi anda aldık, beraberinde beyaz eşyalar ve mobilyalar... beyaz eşyalar ve mobilyalar ailelerden zaten ama eksiklerimizi de aileler tamamladı diyebilirim... Bu konuda kayınannim çok yardımcı oldu, hemen hemen incik cincik eksiklerimi o aldı, bi de sağ olsun tercihleri hep pembik
Annem de kayınannimde çeyizde sınır tanımayıp çok şey almışlar... Benim toplamda annemin de aldıklarıyla 10 tane nevresim takımı götürdüm evime ama annesi de almış 4 takım 14 takım düşünebiliyo musun bi de onlara yer bulma derdi var
yorgan ve battaniye olayına hele hiç girmeyeyim havlulardan da sanırım bi özdilek açıcak kadar çeyiz vardır

bi şekilde oluyo yani kuşum

Allah yardımcımız olsun hepimizinn

tşk edermm kızlarr indirimleri degerlendirdim bi kac haftadır
berfincm hayırlı olsn simdiden gelirsn yeni arabanla yanımızaaa:)))

tefallerde çok güzelmiş:)

arabaya gelincede inş hayaldi gerçek oldu olur

güle güle aşkla kullan.
anneciğinin annenler günü kutlu olsun. güzelmiş nevresimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…