Nil Çeyizi:))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
süpürgem geldi hemen denedik annemle temiz halımızdan 2 tomar toz bulutu cıktı hayretler içinde kaldık hatta annem bunu sakın arkadaşlarının yanında çalıştırma rezil olursun dedı
seffaf haznesi sayesnde tozları görebiliosunuz ve görmeye deger gercekten siddetle tavsiye ediyorum gerçkten

Son düzenleme:
madame coco indiriminden yeni cicilerrrrr

aynayı bronz değil beyaz aldm ama magazada yokmus baska bi yerden getiricekler gelince onu da çeker eklerm
sanırım bu tarz bişi gelicek

Eklentiler

• $coco.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
teşekkürler tatlım yakınında bi coco mağazası varsa acilen uğra pazar günü indirimleri bitio cok hoş seyler varr
%50 + %20 indmle 270 tllil aynayı 108 tlye aldmmm

teşekkürler tatlım yakınında bi coco mağazası varsa acilen uğra pazar günü indirimleri bitio cok hoş seyler varr
%50 + %20 indmle 270 tllil aynayı 108 tlye aldmmm

canım tekirdağda yok maalesef her mağaza ama internetten alabilirim bakalım sağolasın düşündüğün için

Çok güzeller canım o askılara ben de bittim hepsini alası geliyor insanın. Aynan da çok güzelmiş. Banyo takımın da güle güle kullan indiirm çok güzel gerçekten mağazaları tüketmişler. Yoğunluk olan mağazalarda aksesuar kalmamış :)

aaa bende tekirdaga gelicm evlendigimde oraya yerlesicm nisanlimin isi ordaa:) neresindesn sen evimiz oriondan iceri yuruyunce ergene vadisine yakin bizim komsu mu olucaz acebaaaaa

Eneee Tekirdağa mı geliyosun ne güzeeel Ben de nişanlım da il merkezinde öğretmeniz canım, sen Çorlu'ya geliyorsun sanırım... Çorlu baya büyüktür umarım seversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…