Nil Çeyizi:))

ay sorma zaten bu kampanyalar bitirdi bizi:)
şu nevresm olayından bi kurtulsam diğer eksiklerime başlayabilicem ama hobi haline geldi
2 model daha var aklımda biri taçtan biri minimalden indirme girsnler onları da alınca bu yatak çarşaf olayı kapanmıstr benm için

kızlarr ben bu gün dayanamayıp bu kapitone seti alıverdmmm
Battaniyelerimle uyumlu olur die düşündm iyi düşünmüşmüymm:78::78::78:

evet canım çok uyumlu olmuş iyi ki almışsın, bu arada diğer çeyizlerinde çok güsel,Allah ağız tadıyla ve aşkla kullanmayı nasip etsin.

ben geçen bir tane daha aldım days in colours bayramdan sonra gelecek o da ama o sleepy home değildi.ne bileyim bayağı canlı renkli aldım onu fuşyalar falan..solarsa kısmet artık..

inş cnm bişicikler olmaz diğerlerini taç ve sarevden almıstm onlardan yana şüphem yok 4 mevsm olsn dedm bitane de modeli hoşuma gitti die aldm valla kötü çıkarsa da olur artk o kdr nevresmn içinde bi tane, gittiği yere kdr kullanırz:)

miss corious'un çeyiz knusunda da görmustum bu yatak örtusunu cok beğenmiştim güle güle kullan cnm gercekten cok guzel bi tercıh indirimle ne kadara düşmüş pekı yatak örtüsü? :)

dün 450ye sormustm cnm aynı örtüyü ve taş rengi yoktu forumda, stoğunu sormak için cevahiri aradm bu günden itibaren 225e düşmüş
hemen gidip aldm tabi, son 3 tane kalmıstı

dün 450ye sormustm cnm aynı örtüyü ve taş rengi yoktu forumda, stoğunu sormak için cevahiri aradm bu günden itibaren 225e düşmüş
hemen gidip aldm tabi, son 3 tane kalmıstı

bgn cevahırdeydım aslında ama bakmak aklıma gelmedı bende gidip yarın bı normal diğer yatak örtulerıne bakıym sağol cnm :) bu arada cok uyguna almışsın :)

canım güle güle kullan cicilerini pek güzeller, bende silikon fırça spatula felan alıcam

yatak örtüsünün indirimsiz hali bence gereksiz pahalı ya o kadar para edecek değil bana göre indirimdeyken almak en doğrusu

bende öyle düşündm pissycim gerçek fiyatı zaten 300lü bişidi benm bildiğim 450 denilince çok şaşırdm dün, önce fiyatı arttırıp snra %50 indirm yapıolar sanırm, nasıl bi kurnazlıksa artk:)

yapıyolar valla cnm beklerim ben bu çeyizcilerden herşeyi. onlar kurnazsa sen onlardan kurnaz olacaksın bunu öğrendim şu çeyiz alışverişlerinde.

bende yatak örtüsü aldım sonunda :78: yrn fotoğrafını pc ye atayım siteye yüklerim bak. bi kaç parçada mutfak için porselen bişiler aldım. bide iç çamaşırı takımı aldım bayram çeyizlere yaradı bizim valla

sorma cnm ya özel bi günü kolluorz mecbur hepsini almak mümkn deil tek tek uygun bulunca alıorm bende kurnaz olmak şart valla yarn bakarm seninkilere de emnm çok güzellerdir

Canım bende aynı örtünün vizon rengini almıştım ama fiyatı okuyunca şok oldum ben alırken 385 tl idi, 3 al 2 öde kampanyasından alınca 285 e gelmişti ama sana daha ucuza gelmiş :)
Güle güle kullan canım ben aşık oldum valla bu yatak örtüsüne istediğini bulmana sevindim valla :)
bu arada bu taş rengi ile vizon rengi aynı olmuo sanırım dimi benimki kahverengi hatta koyu mora yakın duruo ışığa göre

evt tatlım bulmktan umudumu kestiğim örtüyü %50 indirmle almak nasıl bi duygu anlatamam:))
bende mağazada 2 renk arasında kaldm vizonda çok hoştu hatta erkek arkadaşm onu beğendi ama benm aklımda başından beri taş rengi vardı, hem mobilyalarımız belli olmadığı için şimdiden, her renge uyabilicek bi örtü tercih ediym dedm benmki de ışığa göre doreye ve kreme dönüo o bakmdan ii, sende güle güle kullan cnm

Son düzenleme:
allahım hepsi harika. Nolursun zebralı nevresim takımını nerden aldığını söyleeeeee nolurrrrr :)))

çok tşk ederm handecsim:) o nevresimi sarevden almıstm safari modeli, nevresmlerim içinde en sevdiğim diyebilirm çok kaliteli duruo pamuk satenmiş zaten, tavsiye ederm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…