kızlarr ben bu gün dayanamayıp bu kapitone seti alıverdmmm
Battaniyelerimle uyumlu olur die düşündm iyi düşünmüşmüymm:78::78::78:
ayy saol tatlım yaa, çok tşkler, ama şimdi kötü bi yorumda duydm ya içime kuşku düştü yeni bi konu açtm bakalm kullananlar yazar belki oraya anlarz nasıl olduğunu, hoş gerçi alınan alınmıstr ama insan rahat edemio işte
http://www.kadinlarkulubu.com/ev-te...sleepy-home-by-days-in-colours-hakkindaa.html
dün 450ye sormustm cnm aynı örtüyü ve taş rengi yoktu forumda, stoğunu sormak için cevahiri aradm bu günden itibaren 225e düşmüş
hemen gidip aldm tabi, son 3 tane kalmıstı
bende öyle düşündm pissycim gerçek fiyatı zaten 300lü bişidi benm bildiğim 450 denilince çok şaşırdm dün, önce fiyatı arttırıp snra P indirm yapıolar sanırm, nasıl bi kurnazlıksa artk:)
kızlar sonunda aradığım linens yatak örtüsünü bulabildm hemde sansıma %50 indirime girmiş
Eki Görüntüle 249708 ( sevgili miss corious çeyizinden alıntıdır)
Eki Görüntüle 249709
Eki Görüntüle 249710 (bunlarda essedeki %50 indirmden:))
Canım bende aynı örtünün vizon rengini almıştım ama fiyatı okuyunca şok oldum ben alırken 385 tl idi, 3 al 2 öde kampanyasından alınca 285 e gelmişti ama sana daha ucuza gelmiş :)
Güle güle kullan canım ben aşık oldum valla bu yatak örtüsüne istediğini bulmana sevindim valla :)
bu arada bu taş rengi ile vizon rengi aynı olmuo sanırım dimi benimki kahverengi hatta koyu mora yakın duruo ışığa göre
allahım hepsi harika. Nolursun zebralı nevresim takımını nerden aldığını söyleeeeee nolurrrrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?