Nil Çeyizi:))

canım benim ben pek bu konuya olumlu bakamadğım için açamıcam ya ama bir gün excell çeyiz listemi gönderirm sana snde faydalanrsn hem :))

tşk ederm , braun mr 6550 modeli cnm, anneler gününde almıştm bu yıl, 150 tl,piyasada 230 civarında

Son düzenleme:
kızlarr ben bu gün dayanamayıp bu kapitone seti alıverdmmm
Battaniyelerimle uyumlu olur die düşündm iyi düşünmüşmüymm:78::78::78:

Eklentiler

• $SAREV3.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 89
  • $SAREV2.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
aa nevresim takimna renk ve desen olarak benzeyen bi takim gördüm bende bugün 30€ alacaktim ama ebatlarinda 200x220 yaziyordu türkiyede ki yorganlara olurmu diye bilemedim o yüzden almadim =)

güle güle kullan..

tşk ederm cnm
benm bu aldığımda 200x220 yorganma bakmadan aldm ama uyucanı düşünüorm, sende sorun yaşamazsn bence çünkü tr'deki nevresmlerin çoğu 200x220 gördüğüm kdrıyla

duygum yine tutamadm kendimi ben sizi de geçtm kızz
beğenmene sevindm bende renklerini beğendm dayanamadm napimm:)
sen taçtan aldığını beğendinmi geldiğinde nasıldı, days in colours bu bilmiorm kalitesini ama adını çok duydm alıym dedm

Son düzenleme:
cnm ben kendimi ekime kadar tutmalıyım çünkü beyaz eşyalara başlicam az para biriktirmem lazımm

olsun ama arada almayınca insanın hevesi kaçıyor hem kampanya bulmuşsun hayatım kaçırmak olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…