kızlar sonunda aradığım linens yatak örtüsünü bulabildm hemde sansıma %50 indirime girmiş
Eki Görüntüle 249708 ( sevgili miss corious çeyizinden alıntıdır)
Eki Görüntüle 249709
Eki Görüntüle 249710 (bunlarda essedeki %50 indirmden:))
kızlar bende yakın zamanda heveslenip bi anda yaptığım çeyizimn ilk parçalarını sizinle paylaşıorm
bundan sonrakileri ilk sayfaya ekleyemediğim için devamı ilerleyen sayfalarda olucak,umarm beğenirsiniz,
herkese sevgilerr
Eki Görüntüle 235108
bunlarda nevresimlerimmmm çok seviyorum ki onlarııı
kesinlkle öyle cnm benm söz nişan olaylarm yok gibi yakın bi zmanda ama bu süreyi iyi değerlendirdm değerlendirdm diormnevresimlerine bayıldım canım Allah hayırlı gunlerde kullanmayı nasip etsin insallah
bende hazırlıklarımı yapmaya baslıcam yakında daha nişan var kasımda dugune 1 sene var ama olsun simdiden hazırlamak gerek bazı seyleri
sonradan sıkısmak istemiyorum cok guzel secimlerde bulunmussun tebrikler canım cok guzeller
kesinlkle öyle cnm benm söz nişan olaylarm yok gibi yakın bi zmanda ama bu süreyi iyi değerlendirdm değerlendirdm diorm
yoksa ben stres altında aceleyle hiç bişicik yapamam
tşk ederm bu arada
pembe yemek takımını çoook begendim ne zman ve nerden aldın cnm??????
gerçi neler var neler hele esseee de
güle güle kullanmanı nasip etsin rabbim
güzel günlerde kullan canım aldıklarını:)
en son sayfada hem kahvaltı hem yemek takımı olarak kullanıcam yazmışın ya takımları o şekildemi aldın yoksa tek tekmi merak ettim çok güzel gözüküyor istanbuldaysan nerden aldığınıda sorabilirmiyim sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?