Nil Çeyizi:))

bayılıyorum e.homa :) benimde var biri klasik nevresim takımı, biri wedding nevresim takımı ama fotograflarını bulamadım nette malesef

nevresimlerine bayıldım canım Allah hayırlı gunlerde kullanmayı nasip etsin insallah
bende hazırlıklarımı yapmaya baslıcam yakında daha nişan var kasımda dugune 1 sene var ama olsun simdiden hazırlamak gerek bazı seyleri
sonradan sıkısmak istemiyorum cok guzel secimlerde bulunmussun tebrikler canım cok guzeller

kesinlkle öyle cnm benm söz nişan olaylarm yok gibi yakın bi zmanda ama bu süreyi iyi değerlendirdm değerlendirdm diorm
yoksa ben stres altında aceleyle hiç bişicik yapamam
tşk ederm bu arada

kesinlkle öyle cnm benm söz nişan olaylarm yok gibi yakın bi zmanda ama bu süreyi iyi değerlendirdm değerlendirdm diorm
yoksa ben stres altında aceleyle hiç bişicik yapamam
tşk ederm bu arada

canım haklısın son zamanlarda zaten asırı stres olacak birde eksikleri gordukce hepten cıldırır insan :)
benim kuzenim bu pazar evlenecek dugunu var gecen gun ceyizlerini falan tasıdık kız tarafı hala yatak odasını almamıs mesela dugune neredeyse 4 5 gun kaldı
nasıl yapıcaklar bilmiyorum son zamana bırakmak hiç iyi değil gercekten senden gordum banada bi heves geldi ufak ufak arastırmalara baslıcam bende en azından mutfak için yatak odası için falan :)

:)) ben mobilyalarımı bile beğendm şimdiden evt çok zman var belki kaç kez fikirlerm değişir bilinmez ama aklımda hiç bişi olmamasındansa bişiler olması her zamn daha iyidirr

kahvaltı setin çok tatlııı
dilimleyici de süper.. ben de almalıyım :)

Allah hepsini sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım

pembe yemek takımını çoook begendim ne zman ve nerden aldın cnm??????
gerçi neler var neler hele esseee de

güle güle kullanmanı nasip etsin rabbim

güzel günlerde kullan canım aldıklarını:)
en son sayfada hem kahvaltı hem yemek takımı olarak kullanıcam yazmışın ya takımları o şekildemi aldın yoksa tek tekmi merak ettim çok güzel gözüküyor istanbuldaysan nerden aldığınıda sorabilirmiyim sakıncası yoksa

çok mersiii o yemek takımı 6 kişilik cnm cerezliğini kahvaltılığını tuzluk biberlik ve salata kasesini ben ayrı ayrı almıstm, çalıştığım avmde bernardodan cnm, hala var ama fiyatı suan 400lü bişi sanırm ben 295e almıstm 4 ay önce indirmdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…