Nil Çeyizi:))

Canım Linens yatak örtünü kaça aldın acaba nette baktım fiyatını bir türlü bulamadım. :26: Bu gece de amma çok soru sordum.

Son düzenleme:
kızlar son aldıklarımı buraya ekliorm daha düzenli olması açısından

linens yatak örtüm(misste görüp çok beğenmiştm çok şık tavsiye ederm

minimal nevresimim:)

bimden aldığım silikon yastklar son derece pofuduk:))

bernardo önlük setim
Eki Görüntüle 260814
luminarc kadehler 12 adet yine bernardodan

bunları çok seviorm migrostan aldığım aşk kupalarımız

bernardo indirimden aldığım bulmacalı kupa ve derin kaseler

esse indirimden ıvır zıvır işte, i love kırmızıııı:119:

bunlarda migrostan renklerini pek bi sevdm sanırm koleksiyon yapıcam:))

Şimdilik bu kdr ama devamı gelicek ,coming soon

Son düzenleme:
canım salata setin siyah kadehlerin yatak örtün şimdilik bunlar çok teşekkür ederim..

salata seti bernardodan cnm kase ve çubukları kaşıkları dahil 9,95 tl 2 tane aldm,
siyah kadehlerde yine bernardodan ama ykmde de varmıs 4 tanesi 47ydi 2.ye %50 indrm zamanında almıstm 12 tane
yatak örtüsünü söledm zaten sitede duymayanda kalmamıstr:)

canımmmm çok teşekkür ederim aydınlattın bizleri. güle güle en iyi günlerde kullan sorularımla takipçin olacağım:)

yine harika bir seçim canım,geçen gün gözüm kalmıştı bu nevresimde,ama artık almayacağım ya off offf,kendime sahip olmalıyım
güle güle kullan canım benim

saol tatlm beğenmene sevndm nevresm dediğin böle aşk kokmalı diorm
sorma bende kendime hakim olmalıym artk su nevresm konusunda 2 tane daha var beğendiğim onlarıda aldmmı tamamdır

hepsi şirin hepsini çok sevdim buluştuğumuzda banada böyle cici şeylerde yardımcı ol nilcik olurmu yerim ben seni bunlar çok harika çok çok zevklisin her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…