Nil Çeyizi:))

nilcim çok tatlı tavaların ve fincanlarına da bittim çok zarifler..güle güle kullan yeni cicilerini canım
tşk ederm cnm:))
hepsi şirin hepsini çok sevdim buluştuğumuzda banada böyle cici şeylerde yardımcı ol nilcik olurmu yerim ben seni bunlar çok harika çok çok zevklisin her zamanki gibi

ne demek gizoş tabikide olucam hatta sende yanımda ol ki alırken birinden fikir almak daha güzel olabilir, sıkıldm artk tek başıma alışveriş yapmaktan(

tşk ederm cnm tabikide senin için turkuazlı beyazlısını da üretmişler ama yurtdışında bulman zor olabilir
benm çeyizimde pembe lila gri ağırlıklı oldu

1-2 ay sonra trdeyim yine bakarim ykmye :) kalirsa tabi, bu kadar sirin tavalari birakmazlar
geri tavamda cok ama fazla mal göz cikarmaz

gizoşumla linens indiriminden aldığımız nevresimimizzz
110 tlye geldi kızlar hemde pamuk satenn

Son düzenleme:
Canım yeni aldığın tavalara bayıldım çok güzell güle güle kullan,ne marka ?

çok tatlı ama canım bak bak doyamadım sevindirik oldum ama ama ben seni çeyizime baktığımda hep hatırlıcam iyikide almışız tatlım
aynen gizemcm bende yaa gelir gelmez evin orta yerine açtm ben içini ayrı bi sevdm renkler şeker gibi tersinide kullanıcam galiba

çok güzelllll nilcimm güle güleee mutlu mutluuu kullannın ikinizdee
tşk ederiz cnm çok farklı bi gün oldu bizim içinde hemde karlı bi alışveriş oldu

nevresim koleksiyonumdan yeni bi parçaa

canım bende bi çeyizci kızımızın topiğinde görüp çok beğeniştimm bunu güle güle kullan cnmm

yaaa ne kadar tatlılarrrrr. muffin kalıplarından bende de var hemde aynı renk

Nilim bu topiğe yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama ben senin aldıklarına bayılıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

Hisar'ın sahan setleri çok işe yarıyor.
Kaya- Maya ( doğru tahmindir umarım :) serisi fincanlar da çok şirin.
Kadeh takımı ve mutfak önlük seti de öyle.
Salata setin, minimal'den aldığın nevresim takımın, İngiliz porselen fincanların da çok hoş ve son sayfaya gelince kendi nevresim takımımı gördüm :)
Benim de son nevresim takımım Linens'in çiçekli modeliydi, nevresim indiriminden almıştım ben de :)
Hepsi çook güzel :)
Güle güle kullan :)

çok tşk ederm cnm hepsini de tek tek yazmıssın:) fincanlar kaya mayadan deil cnm çok pahalıydı onlar sadece tabaklarını alıcam sanırm 2 tane, bunları migrostan almıstm ben güle güle kullan sende nevresimimiz çok güzel maşallah diyelm

Son düzenleme:
nilcim sana bişe sorucam tatlım.

bende braun blender alıcam da sen konuştun mu yetkili birisiyle garanti 1-2 yıl sonra balatılabiliniyor mu??

arzum ve philipste daha sonra başlatılıyor ama braunda başlatılıyor mu??

ben elektroworldten aldm cnm direk onaylıolar garantim başladı benm ama sorun deil benm için, zaten 2 yıl garanti sürecince sorun çıkarıcanı sanmıorm, ne zman garantisi biter ondan sonra bozulur böle seyler bi kaybım olmıcak yani..
kupalara bayıldım hepsi çok güzel güle güle kullann

tşk ederm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…