tşk ederm cnm:))nilcim çok tatlı tavaların ve fincanlarına da bittim çok zarifler..güle güle kullan yeni cicilerini canım
hepsi şirin hepsini çok sevdim buluştuğumuzda banada böyle cici şeylerde yardımcı ol nilcik olurmu yerim ben seni bunlar çok harika çok çok zevklisin her zamanki gibi
işte kokoş tavalarım karşınızda kızlarrrr
Eki Görüntüle 262425 Eki Görüntüle 262426 Eki Görüntüle 262427
bunlarda bakırköy pazarından aldığım ingiliz porseleni fincanlarm ve mini muffin kaplarmm
Eki Görüntüle 262428 Eki Görüntüle 262429 Eki Görüntüle 262430
bu tavalar ne kadar sirin ya bayildim
tşk ederm cnm tabikide senin için turkuazlı beyazlısını da üretmişler ama yurtdışında bulman zor olabilir
benm çeyizimde pembe lila gri ağırlıklı oldu
Canım yeni aldığın tavalara bayıldım çok güzell güle güle kullan,ne marka ?
gizoşumla linens indiriminden aldığımız nevresimimizzz
110 tlye geldi kızlar hemde pamuk satenn
gizoşumla linens indiriminden aldığımız nevresimimizzz
110 tlye geldi kızlar hemde pamuk satenn
aynen gizemcm bende yaa gelir gelmez evin orta yerine açtm ben içini ayrı bi sevdm renkler şeker gibi tersinide kullanıcam galibaçok tatlı ama canım bak bak doyamadım sevindirik oldum ama ama ben seni çeyizime baktığımda hep hatırlıcam iyikide almışız tatlım
tşk ederiz cnm çok farklı bi gün oldu bizim içinde hemde karlı bi alışveriş olduçok güzelllll nilcimm güle güleee mutlu mutluuu kullannın ikinizdee
nevresim koleksiyonumdan yeni bi parçaa
işte kokoş tavalarım karşınızda kızlarrrr
Eki Görüntüle 262425 Eki Görüntüle 262426 Eki Görüntüle 262427
bunlarda bakırköy pazarından aldığım ingiliz porseleni fincanlarm ve mini muffin kaplarmm
Eki Görüntüle 262428 Eki Görüntüle 262429 Eki Görüntüle 262430
Nilim bu topiğe yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama ben senin aldıklarına bayılıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
saolll böbeğimmmmbende seninkileri takip ediorm kiiii
Hisar'ın sahan setleri çok işe yarıyor.
Kaya- Maya ( doğru tahmindir umarım :) serisi fincanlar da çok şirin.
Kadeh takımı ve mutfak önlük seti de öyle.
Salata setin, minimal'den aldığın nevresim takımın, İngiliz porselen fincanların da çok hoş ve son sayfaya gelince kendi nevresim takımımı gördüm :)
Benim de son nevresim takımım Linens'in çiçekli modeliydi, nevresim indiriminden almıştım ben de :)
Hepsi çook güzel :)
Güle güle kullan :)
ben elektroworldten aldm cnm direk onaylıolar garantim başladı benm ama sorun deil benm için, zaten 2 yıl garanti sürecince sorun çıkarıcanı sanmıorm, ne zman garantisi biter ondan sonra bozulur böle seyler bi kaybım olmıcak yani..nilcim sana bişe sorucam tatlım.
bende braun blender alıcam da sen konuştun mu yetkili birisiyle garanti 1-2 yıl sonra balatılabiliniyor mu??
arzum ve philipste daha sonra başlatılıyor ama braunda başlatılıyor mu??
kupalara bayıldım hepsi çok güzel güle güle kullann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?