Nil Çeyizi:))

Güle güle kullan tatlım son aldıkalrını çok hoşlar.

bayıldım battaniyene canım iyi günlerde kullan :)
geçenlerde markafonide indirime girdi mink cesaret edemedim almaya bayılmıştım bu modelede madem yumuşacık bi daha girerse alırım tereddütsüz :)

yemek takımına bayıldım canım cok superrrrrrrrrrrrrrr

çok teşekkürler tugçecim busecim ve diğer gelincik
battaniyeyi ve yemek takımını tawsiye ederm kızlar evt daha kullanmadm ama gayet kaliteli her ikisi de

çok mersi şeker
herkes beğenio rengini demekki mink güzel battaniye yapıomus gerçekten:)
rengi de kalitesi de güzelll

kızlar zmanım varken son aldıklarımı da bir linkte toplamak istdm parça parça sevmiorm her sayfada
minimal nevresmimim

linens saten nevresimim

mink pembe battaniyem

bıçak setim

kase takımım ve bardaklarm(6 adet)

fincan takımım

tavalarım:))

gizoşumun hediyesi fırın kaplarm)) tavsiye ederm kızlar çok şeker görünüolar

iki renk salata setim

muffin kaplarımı pazardan çok uygun fiyata bulmustm 12 tane:))

son olarak rendem

ve buzdolabı mıknatıslarm(kkda anısı var:))

umarm yeni bi link açabilicek kdr daha çeyizciklerm olur kızlar:))
bundan sonra alınacaklar elektoniklerrrrr
benm beğendiğim markalar ve modeller var ama tüm fikirlere açığımm kullanan yorumları vs

Son düzenleme:
Hepsi çok güzel Bende geçen sene böyle çeyz hazırlığı yapıyordum zaman ne çabuk geçmiş

senin ne zaman düğün??

kolay gelsin tekrardan , mutlu huzurlu günlerde kullan

Hepsi çok güzel Bende geçen sene böyle çeyz hazırlığı yapıyordum zaman ne çabuk geçmiş

senin ne zaman düğün??

kolay gelsin tekrardan , mutlu huzurlu günlerde kullan

2013 yazı die düşünüorz cnm ama inan hiç bişi belli deil zmana bıraktm, ufak ufak hazırıklar yaptm işte elektroniklerden önce alıcam bi kaç sey daha var birikim yapmaya çalışıp da yapamayanlardanm bende umarm bu sefer başarıcam

bende birikim yapıp öyle alıyordum zor oluyor ama sonradan gidip alması zevkli oluyor

hayırlısı olsun hakkınızda inşallah

buzdolobı mıknatıslarını nereden aldın ben aradım ama bulamadım bunlardan

ikeadan aldm cnm bu hafta sonu, onları bulana kdr neler çektik kkdaki forum arkadaşlarımızla buluşmamız vardı hafta sonu birlkte ikea gezintisinin alışverişinden:))
senin yakınmı cnm düüğün tarihi fln belli mi?

bende bakayım ikeaya o zaman çok uzak bize

ben evliyim canım 23 temmuz 2011 evlendim :)

bende bakayım ikeaya o zaman çok uzak bize

ben evliyim canım 23 temmuz 2011 evlendim :)
ayy cnm çok tebrik ederm gecen yıl demenden anlamalıydım, yeni bi gelinciksn ne güzel umarm çok mutlusundur tatlm cicim ayları smdi ne güzeldir hep ilk aylar gibi geçsn yıllarınız da :)))
darısı başımızaa

Amin canım alışma süreci şaşkınlıkla geçiyor günler Allaha şükür
sende yaşarsın inş.bu günleri darısı başına
takipteyim konunun :))

dün mudodan indirimden silikon baton kek kalıbı aldm:))
bu gün deneyip çeyizime öyle koymayı düşünorm mrk ediorm o kdr silikon aldm ama anlattıldığı kdr kullanıslı mı
benmki de siyah kırmızılı bi çoğumuz gezerken görmüşüzdür indirimle 14,75e düşmüş:))

güle güle kullan canım.ilk sayfadakı gunluk yemek takımı ve kahvaltı takımı olarak kullanıcam dedıgın takımı nerden ve ne kadara aldın acaba.bana da oyle bırsey lazım:))

güle güle kullan canım.ilk sayfadakı gunluk yemek takımı ve kahvaltı takımı olarak kullanıcam dedıgın takımı nerden ve ne kadara aldın acaba.bana da oyle bırsey lazım:))

bernardodan almıstm cnm ben 295e almıstm ama su anki fiyatı 345 olması lazm kampanyaları takip edebilirsn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…