ben elektroworldten aldm cnm direk onaylıolar garantim başladı benm ama sorun deil benm için, zaten 2 yıl garanti sürecince sorun çıkarıcanı sanmıorm, ne zman garantisi biter ondan sonra bozulur böle seyler bi kaybım olmıcak yani..
hadi ya başladı mı yani garantisi??
o zaman şimdi almiyim bari evlenmeye yakın alayım. garanti garantidir. bence önemli tatlım
tabiki önemli cnm da %40 ucuza bulmusken alıym dedim bozulursa garantisiz yaptırmayı göze almıstm
elektronikler için acele etme bence duygum hatta mümknse en sona bırakman en mantıklısı, ben de özel günleri bekliorm bakalm
o da mantıklıymış
öyleyse bende indirim bekleyeyimm
çok zevklisin cnm ya hepsi birbirinden güzeellll..güle güle kullan
.canım herşeyine bayıldımmm hele o yatak örtüne ...hemen bakmalıyım bende linensee:)fiyatıda uygunmuş rengide süper..:90:
işte kokoş tavalarım karşınızda kızlarrrr
Eki Görüntüle 262425 Eki Görüntüle 262426 Eki Görüntüle 262427
bunlarda bakırköy pazarından aldığım ingiliz porseleni fincanlarm ve mini muffin kaplarmm
Eki Görüntüle 262428 Eki Görüntüle 262429 Eki Görüntüle 262430
nilcim o kokoşş tavalarına bayıldım gittim bugun ykm ye ama burda yoktugüle güle saglıklı günlerde kullan cnm
gizoşumla linens indiriminden aldığımız nevresimimizzz
110 tlye geldi kızlar hemde pamuk satenn
ahahahaaaaa bayıldımmmm batanniyeye ayy içime sokasım geldi ne güzelmiş regi falan. güle güle kullan. nereden ve ne kadara aldın söyleyebilir msiin???
Çok güzelmiş tatlım battaniyen yumuşacık duruyor güle güle mutlu mesut günlerde kullan.
pamuk şeker gibi olan battaniyeni mutlu günlerde kullan canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?