Niltol'un evi !

evıne bayıldım helede koltuklarına sık ve rahata benzıyor..
evın cok kullanıslı olmus canım allah mutlu ve huzurlu oturmayı nasıp etsın..

çok tatlısın canım, sağol güzel yorumların için...
umarım herşey gönlünce olur, bendeki herşeyin çok çok iyileri senin olsun,
hayallerindeki evi yaparsın inşallah canım.... a.s.

karçiçek, pasaklıMinikTanrıca, ze-ta, selin1986

Kızlar çok tatlısın, sizlerinde herşey gönlünce olsun.

(ze-tacım evet koltuklarım çok rahat her eşyamdam son derece memnunum sağol)

(pasaklıMinikTanrıca evet canım evim ışıl ışıl çok seviyorum parlak, ışıl ışıl)

Canım evin ve eşyaların çok güzel.
Güle güle oturun.
Yatak odasının duvarındaki çiçek deseni boyama mı yoksa, kağıt mı?
Çok güzel durmuş.
Ben de kendi evime yaptırmak istiyorum.
Beni bilgilendirirsen sevinirim.

canım sağol beğenmene mutlu oldum. Yatak odamdaki duvar stickeri KOÇTAŞ'dan 50tl ye aldık fakat o karton üstünde karışık olarak satılıyor kendin kullanacağın yere göre tasarlıyorsun bizde aşağıdaki gibi aldık ve yatak odasındaki halini yarattık

tatlım bence yaptır fiyatı çok pahalı değil ve evide çok güzel gösteriyor birde farklı renkler de var odana göre alıyorsun...

salondaki duvar kağıdına bayıldım kendiniz mi yapıştırdınız yoksa aldığınız yermi yapıştırdı bende düşünüyordum kağıt yapıştırmayı ama bir duvar için gelip yapıştırırlarmı şimdiden tşkler

çok güzel huzurlu evin var sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin Allahım.

niltolcüm emraba canım tekrardan..canım ben mutfaktaki cam kavanozlarını nerden aldıgını sorucaktım...yeni taşınacağım evde dolap problemim var ve acıkta kalan raflara ebnde bu tarz kuru bakliyatlarımı koymak istiyorum..tşkler canım şimdidena.s.

tatlım sağol, duvar kağıdını aldığımız yerdeki usta yapıştırdı 100 tl ye fakat kendimizde yapabilirdik zor değil, bence gelip yapıştırırlar çünkü para alıyorlar.

selam canım mutfak daki kavanozlar paşabahçeye ait, züccaciyelerde satılıyor ve paşabahçenin kendi mağazasında da var... bu şekilde hem şık hemde kullanışlı oluyor.

tatlım sağol, duvar kağıdını aldığımız yerdeki usta yapıştırdı 100 tl ye fakat kendimizde yapabilirdik zor değil, bence gelip yapıştırırlar çünkü para alıyorlar.

teşekkür ederim canım .Allah evinizde mutlu oturmak nasip eder inşallah

güle güle ve sağlıkla oturun inşallah . huzur ve bereket hiç eksik olmasın

evınız cok gzl güle güle oturun....yatak odanızdakı nevresim takımınızı nerden aldınız markası nedır..çok begendım..

evınız cok gzl güle güle oturun....yatak odanızdakı nevresim takımınızı nerden aldınız markası nedır..çok begendım..

yorumun için sağol, yatak odamdaki nevresim takımı değil canım siyah olan yatak örtüsü ama içindeki beyaz seten olan seten nevresim takımı
yatak örtüsünü Home Art mağazasından aldım,
seten nevresim takımını tam bilmiyorum canım ama kutu üstünde Picnic Colection yazıyor, Evkur mağazından aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…