maşallah barekallah evinize.. Allah daima huzur versin o yuvada..
yeni olan herşey guzeldir bence..
yanlız o evde bir bebek düşünemyorum hehehe :ecrin_bebek:
canım ilk başlarda öyledir..sonraları akşamdan bir ses ister evde insan..
biz de öyle düşünüyorduk 9 ay sonra korunmayı bıraktık..sonra 4 ayda hamile kaldım sonra talihsiz şeyler yaşadım velhasıl 5 yıllık evlilikten sonra kızımız geldi dunyaya.. şimdi benim kızımı öyle bir evde düşünemiyorum :))
nitolumm eviniz çok güzel eşyalarınız çok şık çok beğendimm güle güle oturun tatlışım...
daha öncede sadece oturma odasını görmüştüm ama eviniz tek kelimeyle harika hem sade hem de şık bir ev güle güle oturun :)
güle güle oturman dileğiyle çok güzel arkadaşım
niltol evin yatak odan çok güzel, bayıldım. güle güle otur nerden aldın bu mobilyaları bende ordan alıcam:enbuyukkk:
Niltolcum salon koltuklarının (berjerlerin) kumaşı ipek kadife mi? beyaz sanırım dimi? kullanışlı mı? temizliği nasıl oluyor?
Niltol canim ilgin isin cok sagol.Guzel evinde esinle beraber mutlu saglikli bir omur dilerim.Allah agzinizin tadini bozmasin canim.
Canım evin çok hoş. Yatak odana bayıldım, sanırım oda küçük ama sen o kadar zevkli döşemişsinki çok güzel olmuş. Oturma odan da çok güzel, duvar kağıdı aksesuarlar tv ünitesi çok uyumlu. Salonun da güzel ama keşke yemek odasının rengi venge olsaydı daha güzel olurdu. neyse o da nazarlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?