Niltol'un evi !

maşallah barekallah evinize.. Allah daima huzur versin o yuvada..

yeni olan herşey guzeldir bence..

yanlız o evde bir bebek düşünemyorum hehehe :ecrin_bebek:

maşallah barekallah evinize.. Allah daima huzur versin o yuvada..

yeni olan herşey guzeldir bence..

yanlız o evde bir bebek düşünemyorum hehehe :ecrin_bebek:

sağol canım çok tatlısın.
bizde bebek düşünemiyoruz, zaten çok genciz biraz daha hayatımızı yaşalım diyoruz ve eğer kaza ile olmazsa 3-4 sene düşünmüyoruz...

canım ilk başlarda öyledir..sonraları akşamdan bir ses ister evde insan..

biz de öyle düşünüyorduk 9 ay sonra korunmayı bıraktık..sonra 4 ayda hamile kaldım sonra talihsiz şeyler yaşadım velhasıl 5 yıllık evlilikten sonra kızımız geldi dunyaya.. şimdi benim kızımı öyle bir evde düşünemiyorum :))

nitolumm eviniz çok güzel eşyalarınız çok şık çok beğendimm güle güle oturun tatlışım...

daha öncede sadece oturma odasını görmüştüm ama eviniz tek kelimeyle harika hem sade hem de şık bir ev güle güle oturun :)

niltol evin yatak odan çok güzel, bayıldım. güle güle otur nerden aldın bu mobilyaları bende ordan alıcam :enbuyukkk:

Niltolcum salon koltuklarının (berjerlerin) kumaşı ipek kadife mi? beyaz sanırım dimi? kullanışlı mı? temizliği nasıl oluyor?

tatlım o günler gelsin d,şünürüz artık belki Yüce Rabbim yeni ev nasip eder ozman bu kadar incik cüncük yapmam bebişim olursa....
sağol canım

nitolumm eviniz çok güzel eşyalarınız çok şık çok beğendimm güle güle oturun tatlışım...

daha öncede sadece oturma odasını görmüştüm ama eviniz tek kelimeyle harika hem sade hem de şık bir ev güle güle oturun :)

güle güle oturman dileğiyle çok güzel arkadaşım

kızlar çok tatlısınız yorumlarınız için çok teşekkürler... herşeyin en güzelleri sizlerin olsun...

niltol evin yatak odan çok güzel, bayıldım. güle güle otur nerden aldın bu mobilyaları bende ordan alıcam :enbuyukkk:

tatlım sağol yorumların için... yatak odamı İkitelli Masko mobilyacılar sitesinden aldım...
salon koltuk takımını edirnekapı Modesa Mobilyacılar sitesinden aldım
salon yemek takımını Arstil den aldım.
oturma odamdaki koltuk Arstil
oturma odamdaki duvar unitesini kendimiz herhangi bir marangozdan yaptırdık...

umarım herşey istediğin gibi olur...

Niltolcum salon koltuklarının (berjerlerin) kumaşı ipek kadife mi? beyaz sanırım dimi? kullanışlı mı? temizliği nasıl oluyor?

biocincim salondaki berjerlerin krem rengi çok açık renk ama beyaz değil kumaşıda kadifemsi... temziliğide ekeltirkli süpürge ile süpürüyorum ama daha silmedim...

merhaba arkadaşlar,

perdelerimi nerede yaptırdığımı merak eden bir çok arkadaşımız için adresi veriyorum umarım işinize yarar

MARVELLA HOME COLLECTION PERDE
Ahmet Buharalı
tel: 0212 5262553
adres: ı.M.Ç 1.Blok No:1243 Unkapanı Eminönü ıSTANBUL

Niltol canim ilgin isin cok sagol.Guzel evinde esinle beraber mutlu saglikli bir omur dilerim.Allah agzinizin tadini bozmasin canim.

Canım evin çok hoş. Yatak odana bayıldım, sanırım oda küçük ama sen o kadar zevkli döşemişsinki çok güzel olmuş. Oturma odan da çok güzel, duvar kağıdı aksesuarlar tv ünitesi çok uyumlu. Salonun da güzel ama keşke yemek odasının rengi venge olsaydı daha güzel olurdu. neyse o da nazarlık olsun.

Niltolcümmm herşey çok güzell :lepi: Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn yerimseniben Bebişler nasip etsinn bu güzel eve gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

Niltolcüm evim çok ho$ güle güle otur..Salonundaki tablo çok ho$uma gitti...Bu aralar tamda öyle ve ona benzer tablolar arıyorum..Neredn aldın payla$abilirmisin??

tatlım sağol yorumların için, evet evim küçük odalarda küçük mümkün olduğunca kullanışlı ve açık renklerde tercih yaptım çünkü camlarımda küçük karanlık olmasın diye, salonuma gelince venge rengi çok koyu kaçardı odayı kapatırdı bu renkte bu sene moda diye tercih yaptım, bir rengin tonlarını kullanmak hoşuma gidiyor oyüzden salonu krem kahve arası yaptık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…