Niltol'un evi !

Niltolcümmm herşey çok güzell :lepi: Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn yerimseniben Bebişler nasip etsinn bu güzel eve gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

sağol canım sana güzel evlilik ve daha sonrasında hayırlı bebekler nasip etsin Rabbim... herşey gönlünce olsun

Niltolcüm evim çok ho$ güle güle otur..Salonundaki tablo çok ho$uma gitti...Bu aralar tamda öyle ve ona benzer tablolar arıyorum..Neredn aldın payla$abilirmisin??

canım yorumların için teşekkürler,
salonunda tablo yok ama oturma odamda var eğer onu diyorsan Okmeydanından aldık,
çok değişik birşey ahşap bı kazıyarak deve kuşu tüyü yapmışlar...

sevgili niltol öncelikle yuvanda sağlık ve huzurla yaşamanı dilerima.s.
özellikle yatak odan ve oturma odana bayıldım ben

maşallah eviniz guzel olmuş agız tadıyla oturun inşallah . yatak ortunuzun kırmızısı varmıydı markası nedır acaba ?

maşallah eviniz guzel olmuş agız tadıyla oturun inşallah . yatak ortunuzun kırmızısı varmıydı markası nedır acaba ?

canım merhaba markası HOMEART renk olarak kırmızı varmı? bilmiyorum ama çok güzel modeller var hemde fiyatlar uygun ben yazın 400tl ye almıştım...

çok zevklisiinn sade ve şıkkk detaylarıda ii yakalamışşsınn rabbim güle güle oturmayı nasip etsinn bir ömür boyuu mutluu olursunuzu inşş

evin çok güzelmiş güle güle otur ama niye hep beyaz-siyah yaptın acaba =)???

canım çok sağol ama tam heryer siyah beyaz değil...

yatak odası, giyinme odası ve oturma odası siyah beyaz
salon, mutfak, banyo, hol kahve krem renklerinde....

çok zevklisiinn sade ve şıkkk detaylarıda ii yakalamışşsınn rabbim güle güle oturmayı nasip etsinn bir ömür boyuu mutluu olursunuzu inşş

tatlım çok sağol çok güzel yorum ve dilekde bulunmuşsun... Yüce Rabbim sana daha güzellerini nasip etsin.

yatak odan cok sık ve modern cok beğendim
bende nişanlıyım ve mobilya seciyorum tarz olarak seninkine benziyo biraz benim beğendiğimde
allah huzur ve mutlulukla oturmak nasip etsin

niltol merhaba..evin çok güzell..
yatak odanın aynısından beğendim bi yerde..
konsolundaki açmak için olan kulplar yok mekanizmalı ortasına hafif basınca açılıyor..yatağın yanındakiler de aynı şekilde..yatağının kenarlarını göremedim ama benim beğendiğimde siyah kadife bi kısım var..gardolap+konsol+taşlı aynası+yatak ve kenarındaki dolaplar peşin 6000 dediler ...
12 taksitli fiyatı 8000 TL sen 4000 e tanıdıktan indirimli aldım yazmışsın..normal fiyatı neydi canım?

yatak odan cok sık ve modern cok beğendim
bende nişanlıyım ve mobilya seciyorum tarz olarak seninkine benziyo biraz benim beğendiğimde
allah huzur ve mutlulukla oturmak nasip etsin

sağol canım Allah sizi bir yastıkda kocatsın herşey gönlünce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…