Niltol'un evi !

tatlım adam bizim taraflıydı konuşunca felan babamda çingene indirimi yaptırdı o şekilde alındı... Maska Mobilyacılar sitesinden ama ben yazın aldım şimdi fiyat uçmuştur...

canııımm ne güsel bi evin var...hep mutlu mutlu oturursunuz evinizde...ayy benimde evim olur inşallah...

canım gerçekten zevk sahibisin.Modern bi çizgide harikalar yaratmışsın tebrikler. kaydirigubbakcemile5

canııımm ne güsel bi evin var...hep mutlu mutlu oturursunuz evinizde...ayy benimde evim olur inşallah...

canım inşallah seninde evin olur ve istediğin gibi döşersin... bende olan herşeyin en güzelleri senin olsun canım. Yüce Rabbim gönlünde ne varsa versin

canım gerçekten zevk sahibisin.Modern bi çizgide harikalar yaratmışsın tebrikler. kaydirigubbakcemile5

tatlım çok sağol çok güzel yazmışsın elimizde olduğunca maddi imkanlar yettiğince birşeyler yapmaya çalıştık. umarım seninde herşey gönlündeki gibi olur

yeni gelin evi ne güzel :asigim:

güzel günlerle oturmanı dilerimm..

kaydirigubbakcemile5eviniz cok guzel gule gule oturun..

evin çok güzel canım,tertemizza.s.güle güle otur inşallah

sağol canım, tatlım ilk zamanlar çok temizliğe dikkat ediyordum eşyalar yeni felan ama artık saldım yap yap gene kirleniyor

çook güzelmiş :Asigim:
güle güle otur

gerçekten zevkle döşenmiş bir yuva allah içinde huzurla oturmayı nasip etsin size mutluluklar dilerim

sağlıkla oturun canım..sana foto nilton dicem artık naniknanik..
koçişinlen mutluluklaarrrrrrrrrrr:1hug:

yatak odana bayıldım özellikle biblolara ve de duvardaki sticker a çok zarif ve modern..

salonun da şıkır şıkır gerçi bana göre fazla süslü ben daha çok sadeliği severim ama yinede güzel canım.....

güle güle sağlık ve mutllukla oturun evinizde

gerçekten zevkle döşenmiş bir yuva allah içinde huzurla oturmayı nasip etsin size mutluluklar dilerim

ceydacım çok teşekkürler seninde herşey gönlünce olsun...

sağlıkla oturun canım..sana foto nilton dicem artık naniknanik..
koçişinlen mutluluklaarrrrrrrrrrr:1hug:

de canım, resim çekilmek ve çekmek benim için çok önemli... seninde herşey gönlünce olsun

teşekkürler canım seninde herşey gönlünce olsun...

`