Niltol'un evi !

niltol güle güle otur çok beğendim.
oturma odandaki krem koltuğun olduğu,gri duvar kağıdının markasını öğrenebilir miyim?

canım onu unkapanından aldık dükkanın ismini hatırlamıyorum ama orada hep duvar kağıtçıları var eminim aynısını bulabilirsin.

Çok güzel düzenlemişsiniz.
Her şey o kadar yerli yerinde ki asla göz yormuyor.
İnce detaylar da ayrı bir hoşluk katmış evinize.
Ömür boyu mutlulukla huzurla oturun inşaallah

canım ya çok güzel yazmışsın sağol... seninde herşey gönlünce olsun.

canım eşin çok haklı içindeki ampul ne kadar kuvvetli olursa olsun. dışı siyah olduğu için dışarıya karanlık ışık veriyor sürekli kullanacağınız bir odaysa tavsiye etmem. ama benim eşim az ışığı sevdiği için bizde sorun olmuyor...

canım öncelikle yorumun için çok sağol... mutfak masamı pratikerden aldım... ev özelliklede mutfağım küçük olduğu için kullanışlı hala getirmeye çalıştım elimizden maddi açıdan bukadar geldi aslında herkesin gönlü fazlasını ister ama olmuyor işte.

canım öncelikle beni anladığın için çok sağol. herkes senin gibi bakmıyor iste direk soruyorlar bende yardımcı olmak için söylüyorum gerçekten evlilik telaşını çok iyi bilirim oyüzden herkese yardım etmek isterim... seninde merak ettiğin birşey olursa muhakkak sor canım...
buarada herşey gönlünce olur inşallah...

herşeyin çok güzel olmuş cnm söz nişan kına ve düğün resimlerinede baktım herşeyi tek tek düşünmüş ve yapmışsın... evinde çok güzel olmuş... tebrik ediyorum seni Allah sağlıla ve huzurla devamını nasip etsin.... darısı başıma artık

çok teşekkürler darısı başına canım

arkadasım
hanı hıcbısı 4 4lük olmaz derler ya hep ıste olmus yaa
ben senın hangı resmıne baksam bunu gecırıyorum aklımdan
yıne baktım ve bı kez daha hayran kaldım

ayrıca yazılanlara tekrar tekrar resım ekleyıp cvplar vermıssın
ıı yureklı arkadasım benım
ama bak ben evlenırkende sen yardımcı olcaksın karısmam
tekrar mutluluklar

yatak odasına hayran kaldım güle güle oturun sakıncası yoksa bibloları nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim
çok hoşuma gitti :)

ya yatak odası çok hoşuma gitti maarkası ne acaba yatak odası takımınızın?

canım sen evlenince ben fikirlerimi söylerim neyi nerden aldım hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım... peki kısmet ne zaman yakınmı???

ya yatak odası çok hoşuma gitti maarkası ne acaba yatak odası takımınızın?

canım İkitelli Masko mobilyacılar sitesinden aldım markası yok zaten oraya git beyaz model 2010 modası oldu her mağazada bulman çok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…