niltol güle güle otur çok beğendim.
oturma odandaki krem koltuğun olduğu,gri duvar kağıdının markasını öğrenebilir miyim?
Çok güzel düzenlemişsiniz.
Her şey o kadar yerli yerinde ki asla göz yormuyor.
İnce detaylar da ayrı bir hoşluk katmış evinize.
Ömür boyu mutlulukla huzurla oturun inşaallah
çooooooooooooook güzel çoooooooooook beğendim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eviniz çok güzel, Allah güle güle oturmanızı nasip etsin . Oturma odanızdaki avizeyi çok beğendim sanırım koçtaştan aldınız , ben salonum için almayı düşünüyorum ( 2 tane ) ama eşim siyah ve içindeki ampuler de küçük olduğu için yeterince aydınlatmayacağını düşünüyor . Kullanan biri olarak görüşünüzü almak istiyorum aydınlatması yeterli mi ? Bu arada salonum sizin salonunuz kadar. Lütfen en kısa zamanda cvp verirseniz çok mutlu olucm .
eviniz gercekten çok güzelodaların renk uyumu hersey ama en çok mutfağı beğendim küçük ama çok güzel yerleştrmişsiniz
bi şey sormak istiyorum ben mutfak masanız küçük ama çok kullanışlı geldi bana bende öle bi masa istiyorum da bulamıyorum
güle güle oturun gerçekten evinizden huzur eksik olmasın inşallah
niltol evini beğendim inşallah ağzının tadıyla mutlu ve huzurlu bir şekilde oturursunuz.1.sayfadan 30.sayfaya kadar senin yazdığın yorumları okudum.merak ettiğim bazı şeyler vardı.muhakkak birileri sormuştur diye yorumlarından takip etmeye çalıştım.ama inan çok sabırlısın.şu yatak odasındaki stıckeri en az 10 kere sormuşlar her seferinde açıklama yapmışsın:)) çok hoşuma gitti ama biraz arkadaşlar yormuş seni:)) bende haziranda evlenicem bende evimin resimlerini koyarım inşallah.ozaman her resimde altına not düşücem herşeyi:))) sevgiler....
Her$ey çok guzel, Allah'im agiz tadiyla oturmanizi nasip etsin
güle güle otur canım...
ewin çok güzel duwar kağıtlarına we stickerlarına bayıldım çok hoş olmuş
herşeyin çok güzel olmuş cnm söz nişan kına ve düğün resimlerinede baktım herşeyi tek tek düşünmüş ve yapmışsın... evinde çok güzel olmuş... tebrik ediyorum seni Allah sağlıla ve huzurla devamını nasip etsin.... darısı başıma artık
arkadasım
hanı hıcbısı 4 4lük olmaz derler ya hep ıste olmus yaa
ben senın hangı resmıne baksam bunu gecırıyorum aklımdan
yıne baktım ve bı kez daha hayran kaldım
ayrıca yazılanlara tekrar tekrar resım ekleyıp cvplar vermıssın
ıı yureklı arkadasım benım
ama bak ben evlenırkende sen yardımcı olcaksın karısmam
tekrar mutluluklar
yatak odasına hayran kaldım güle güle oturun sakıncası yoksa bibloları nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim
çok hoşuma gitti :)
ya yatak odası çok hoşuma gitti maarkası ne acaba yatak odası takımınızın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?