Niltol'un evi !

güle güle otur çok güzel ve ferah
mutfağa bayıldım üşenmesem kendi mutfağımn resmini koyup şunada bi el at diyeceğim hoşgörüne sığınarak tabi
muhteşem bi dizayn olmuş

canım ya evin çok güzel çoook beğendim güle güle sağlıkla otur inşallah... birşey söyliycem salonundaki koltukların ikisi de üçlü sanırım karşılıklı çok iyi durmuş özel mi yaptırdın yoksa hazırmı aldın merak ettim?

güle güle otur çok güzel ve ferah
mutfağa bayıldım üşenmesem kendi mutfağımn resmini koyup şunada bi el at diyeceğim hoşgörüne sığınarak tabi
muhteşem bi dizayn olmuş

canım çok sağol ne güzel yazmışsın valla elimizden geldiğince yaptık tabii maddi açıdan imkanlar daha çok olsaydı daha değişik yapabilirdik...
eğer mutfağının resmini koyarsan birşeyler önerebilirim. benim mutfağım küçük ve elimden geldiğince kullanılabilir hale getirmek istedim...

çok teşekkür ederim canım... evet salondaki koltuklar modesa dan özel yaptırdık 2,5 olarak 2 tane yapıldı ama büyük ebatları 3-4 kişi sığar...

çok şık çok güzel evin güle güle oturkaydirigubbakcemile5

tatlım evine bayıldım güle güle otur
yalnız bişey dikkatimi çektri sormak istiyorum
o duvarlara taşlar yapıştırmışsınız ya o duvarın badanasından mı bilmiyorum çok değişik ve hoş duruyo
yani bir renk gibi değil dfe bazı kısımları yansımalı gibi ay inşallah anlatabilmişimdir :)))))
o badana mı yoksa duvar kağıı falan mı cevabın için şimdiden teşekkürler

gerçekten çok kullanışlı ve zevkli bir ev döşemişsiniz bende yaza evleniyorum benimde kendi evim ve çok küçük sizden çok fikir aldım .. herkeze iyimser davranmanız çok hoş.. benimde bi sorum olucaktı koltuk takımını modesadan yaptırdım dediniz mağza ismi nedir acaba benim hayal ettiğim gibide :) a.s.

ay bende bayıldım . benim eşimde mimar. ben olsam bu eve oturmam derdim ama öyle bi döşemişsin ki süper olmuş. güle güle otur. herkesin dediği gibi her şey muhteşem bi tek masa ve vitrin o salona olmamış. nacizane fikrim .

canım sağol tüm yorumun için... salon takımımı bende hiç beğenmedim ama eşim beğendi aldı fakat 1.senemiz dolmadan ben onu değiştirdim onunda resimlerini ekleyeceğim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…