Z zoryasamak Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2011 574 4 296 İstanbul 1 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebe_k #21 ay_82 .!.: sende barışmış gibi yap sırnaş oda yumuşayınca dön arkanı git Genişletmek için tıkla... ne sırnaşıcamki o bana sırnaşsın camış :))))
ay_82 .!.: sende barışmış gibi yap sırnaş oda yumuşayınca dön arkanı git Genişletmek için tıkla... ne sırnaşıcamki o bana sırnaşsın camış :))))
ay_82 Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2009 3.789 35 358 İstanbul 1 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebe_k #22 zoryasamak .!.: ne sırnaşıcamki o bana sırnaşsın camış :)))) Genişletmek için tıkla... camışşş deme kızzzzzz yazık:92:
zoryasamak .!.: ne sırnaşıcamki o bana sırnaşsın camış :)))) Genişletmek için tıkla... camışşş deme kızzzzzz yazık:92:
kelebe_k Kafa Nereye Ben Oraya :) Kayıtlı Üye 1 Nisan 2010 2.277 227 163 Eskişehir 1 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kelebe_k #23 siz bi şaka bulana kadar akşam oldu ben şakamı yaptım bile :))))))))) aradım az evvel benim kocayı....gülmemek için zor tuttum kendimi..ben hastanedeyim kanamam var dedim :)))))))))) çok şaşırdı korktu panik yaptı böyle bir tuhaf oldu.. onun paniğini görünce tabiyki beni bir gülmek tuttu anlatamam sonra neoldu peki suratıma kapattı telefonu ..şimdi arıyorum açmıyorrrr
siz bi şaka bulana kadar akşam oldu ben şakamı yaptım bile :))))))))) aradım az evvel benim kocayı....gülmemek için zor tuttum kendimi..ben hastanedeyim kanamam var dedim :)))))))))) çok şaşırdı korktu panik yaptı böyle bir tuhaf oldu.. onun paniğini görünce tabiyki beni bir gülmek tuttu anlatamam sonra neoldu peki suratıma kapattı telefonu ..şimdi arıyorum açmıyorrrr