nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

kızlar ayağa kalkıp geziyomusunuz ?
yemek bulaşık falan durumlarını nasıl hallediyorsunuz ?
ben hala miskin miskin yatıyorum sağolsun eşim yapıyo ?
sizde durumlar nasıl

kızlar ayağa kalkıp geziyomusunuz ?
yemek bulaşık falan durumlarını nasıl hallediyorsunuz ?
ben hala miskin miskin yatıyorum sağolsun eşim yapıyo ?
sizde durumlar nasıl

benim transferim perşembe günü oldu,
perşembe, cuma, cumartesi, pazar sürekli yattım,
annem yanımda kalıyo sağolsun herşeyi o yapıyo.
dünden beri de bi yatıyorum bi oturuyorum ama yine hiç bir iş yapmıyorum.bide hergün iğne olmaya çıkıyorum.

Son düzenleme:
kızlar bende 3 gün yattım ama ara ara kalktım gezindim sürekli hiç yatmadım ama uzandım ayaklarımı uzatıp oturdum.4.gün dışarı çıktım yürüdüm.5.gün dolmuşa bindim.sonra normal hayatıma geri döndüm.koşmuyorum.zıplamıyorum.ama geri kalan herşeyi yapıyorum.çok düşünmeyin bence dikkat edin yeter.rabbim nasip etsin yeterki.inşallah hepimiz pozitif sonuç alırızzzzzzz.

kızlar buda bizim umut listemiz......Bismillahirrahmanirrahim

*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç

<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------umut tüp bebek merkezi-------------------------------------
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------metropolitan-------------------------------------------------------
<nilos1981>----------------------------9 nisan---------------------------------19 nisan--------------------3 ad.embriyo-------------------------------------------------ferti-jin tüp bebek merkezi------------------------------------
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<nil>--------------------------------------7nisan------------------------------------------------------------------3 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------istanbul tüp bebek merkezi----------------------------------
<inci>------------------------------------8nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<sdsmt>--------------------------------7nisan-----------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<kaymaklım>----------------------------------------------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

listeyi hazırlıyorum yanlış yazılmış olan varsa uyarsın eksik olanlar isterse tamalatsın bilgilerini...

Son düzenleme:
canım benide eklermisin
transfer 9 nisan, test 19 nisan, 3 tane embriyo, Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi

merhaba
benimde test günüm 18 nisan bugün 8. günüm ben ilk gün yattım ama sonra ev işide yaptım işede gidiyorum 2 vesait ama biraz dikkat ediyorum tabiki:):ecrin_bebek:

canim bende ilk 3 gün yattim.ama ara ara kalktim gezdim evin içinde.birde igne olmaya gidiyodum hastaneye ama arabayla.yavas yavas iste yapiyorum.

selam arkadaşlar...benimde 7 nisanda 2 meleğim transfer edildi...17nisan cuma test günüm..

ama bugün idrar testi yaptım hiçbişey çıkmadı... olumsuz düşünmek istemiyorum ama sanırım benim bu seferde olmadı..

Son düzenleme:
bencede arkadaşlar merak ediyoruz ama kendimizi tutalım gününden önce yapılan testler özellikle idrar testleri yanıltıcı olabiliyor. biz üzülünce bebişlerimizde üzülür.
sabredelim inşallah hepimiz böyle olucaz :CüvCüv: az kaldı

bitsin artik.sonuç neyse ögrenelim.arkadaslar bol bol dua edelim.aglama krizlerine girmeye basladim.ya yoksa diye..off allahim hepimizin yüzü gülsün...

bitsin artik.sonuç neyse ögrenelim.arkadaslar bol bol dua edelim.aglama krizlerine girmeye basladim.ya yoksa diye..off allahim hepimizin yüzü gülsün...

hiç ağlama canım, kötü şeyler düşünme az kaldı test günü mutluluktan ağlayacaksın..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…