- 11 Nisan 2009
- 1.346
- 25
- 158
- 46
- Konu Sahibi nigarmalatya
-
kızlar test tarihim 18 nisan ama bu sabah ve biraz önce kahverengi leke geldi.çok korkuyorum sizlerde de oldumu ?
cnm bana hemşire transfer günü bu 12 gün boyunca lekelenme kanama beklemiyoruz dedi ama belki de seninki yerleşme kanamasıdır bilemiyorum ki..ama bence hep olumlu düşün olumsuz bişey aklına getirme cumartesiye az kaldı zaten o gün öğreneceğiz artık..hayırlısı..
bugün 9. günüm hayırlısıyla 3 gün kaldı.dualarım hepimizle.umutluyuz.olacak yüzümüz gülecek sağlıklı gebelik geçireceğiz inşallah.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Canım benim de transferim 6 nisanda yapıldı.18 nisan nisan test günüm.Bu gun sabah acaip agrılarım başladı.Peceteme pembe akıntı deydi.Sonra kanamam oldu.Şimdi de kahve rengi lekelenme.Ama test yaptım hemen ıdrar testinde 2 cizgi çıktı.
ya kızlar bende bişi sorcam benimde iki gündür beyaz bir akıntım var sizdede varmı nedir bilen varsa yazın lütfen ?
ya kızlar bende bişi sorcam benimde iki gündür beyaz bir akıntım var sizdede varmı nedir bilen varsa yazın lütfen ?
kızlar yeni topik açtım 2009 aralık anne adayları diye.burdaki listemizide ekledim.nisanda hamile olduğunu öğrenen aralıkta anne olacak tüm adaylarıda çağırdım.bütün potansiyel anne adaylarını topiğimize bekliyorum.biliyorumki bütün arkadaşlarımız yarından itibaren kızlarrrrrrrrrrrrr hamileeyim die mutluluklarını haykıracakk.(inş)
ben her sabah ve akşam crinone adında bi krem kullanıyorum.bu lekelenme içinde doktor proluton 500 diye bi iğne verdi.tek seferlik bi iğne 3 günlük etkisi varmış.düşük tehlikesi olan hamileler bu iğneden kullanıyormuş.
:) benim doktorum pembe damla şekilli kanama ola bilir korkma demişti ama canım..
hmm anladım cnm Allah korusun sen içini ferah tut yerleşiyodur bıdıklar :))
inşallah canım inşallah.yerleşiyorlarmı yoksa terkmi ediyorlar bilmiyorum.hayıırlısı ne ise o olsun artık :)
Günler hiç geçmiyor ya ne kadar zormuş transfer sonrası.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?