nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

merhaba kizlar.transferden sonra bende günde bir kez olmak üzere göbek ve kalçadan igne oluyorum.birde vajinadan jel aliyorum.bu sabah farkettimki jeli koyarken biraz zorlandim.agrilarimda azaldi.insallah hepimiz hamileyizdir.lütfen pozitif olalim arkadaslar...

kızlar test tarihim 18 nisan ama bu sabah ve biraz önce kahverengi leke geldi.çok korkuyorum sizlerde de oldumu ?

Canım benim de transferim 6 nisanda yapıldı.18 nisan nisan test günüm.Bu gun sabah acaip agrılarım başladı.Peceteme pembe akıntı deydi.Sonra kanamam oldu.Şimdi de kahve rengi lekelenme.Ama test yaptım hemen ıdrar testinde 2 cizgi çıktı.

:) benim doktorum pembe damla şekilli kanama ola bilir korkma demişti ama canım..

drgunay hamilesin ozaman canim :) eminimki test günündede ayni sonucu alcaksin.

kizlar ya sanki daha çok regli belirtileri var.alnimda isilik gibi sivilceler olustu.gaz oluyor karnimda.birde sinirlilik var.sizlerde ne gibi belirtiler var.

bugün 9. günüm hayırlısıyla 3 gün kaldı.dualarım hepimizle.umutluyuz.olacak yüzümüz gülecek sağlıklı gebelik geçireceğiz inşallah.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bugün 9. günüm hayırlısıyla 3 gün kaldı.dualarım hepimizle.umutluyuz.olacak yüzümüz gülecek sağlıklı gebelik geçireceğiz inşallah.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

cnm benimde bugün 12.günüm.3 günümüz kaldı pazar günü rabbim nasip ederse sabah erkenden gidip kan vericem....hayırlı sonuçlar alır haftaya da inşallah değerlerimizden bahsederiz.
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım yaa benimde bu sabah kanamam oldu.moralim çok bozuk.sanki herşey bitti gibi geliyor bana.acaba bende bi idrar testimi yapsam.senin kanaman nasıldı ? normal regl kanaması gibimiydi ? sadece bi keremi geldi ? off yaa çok stres yaptım tam kafamda bitirmişken şimdi senin yazdıklarını okuyunca yine umutlanmaya başladım.lütfen bana cevap yazarmısın

kızlar buda bizim umut listemiz......Bismillahirrahmanirrahim

*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç

<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------Umut tüp bebek merkezi-------------------------------------
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------Metropolitan-------------------------------------------------------
<nilos1981>----------------------------9 nisan---------------------------------19 nisan--------------------3 ad.embriyo-------------------------------------------------Ferti-jin tüp bebek merkezi------------------------------------
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<nil>--------------------------------------7nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------20 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------ıstanbul Tüp Bebek Merkezi----------------------------------
<inci>------------------------------------8nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<sdsmt>--------------------------------7nisan-----------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<kaymaklım>----------------------------------------------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<hazeran>-----------------------------6nisan------------------------------------18nisan-----------------------------------------------------------------------------------------Medicana Internatıinal-----------------------------------------
<elsinore>-----------------------------7 nisan------------------------------------18 nisan------------------3 ad.10 hücreli embriyo------------------------------------Acıbadem/kadıköy----------------------------------------------
<sabriya>-----------------------------13 nisan ----------------------------------23 nisan------------------3 ad.kaliteli embryo-----------------------------------------ıstanbul Avrupa Şafak Hastanesi

listemizi güncelledim.az kaldı arkadaşlar.Rabbim bütün isteyen dileyen çabalayan herkese annelik duygusunu yaşatsın en kısa zamanda inşallah.Umudumuz daim olsun.Dileklerimiz gerçek olsun................inş

Son düzenleme:
kızlar yeni topik açtım 2009 aralık anne adayları diye.burdaki listemizide ekledim.nisanda hamile olduğunu öğrenen aralıkta anne olacak tüm adaylarıda çağırdım.bütün potansiyel anne adaylarını topiğimize bekliyorum.biliyorumki bütün arkadaşlarımız yarından itibaren kızlarrrrrrrrrrrrr hamileeyim die mutluluklarını haykıracakk.(inş)

amiiiiiiiiiiiiiinnnn canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hmm anladım cnm Allah korusun sen içini ferah tut yerleşiyodur bıdıklar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…