- Konu Sahibi nigarmalatya
-
Elsinore çok sevindim cnm tedavinin bitmiş olmasına Allah gönlüne göre verir inş cnm hayırlı haberler sonuçlar elde etmek ümidi ile kendine dikkat et cnm..
Diğer arkadaşlar sizlerinde herşey gönlünüzce olur inş..
kızlar test tarihim 18 nisan ama bu sabah ve biraz önce kahverengi leke geldi.çok korkuyorum sizlerde de oldumu ?
Mutlu sonlar inş.:)
Benim tedavi daha başlamadı cnm ama inş önümüzdeki aylarda başlar sabırsızlanıyorum artık. Biraz kilo vermeye ve fsh e2 nin normal seviyede çıkmasını bekliyoruz cnm. Cuma günüde doktorla görüşücez bakalım neler olacak..
cnm bana hemşire transfer günü bu 12 gün boyunca lekelenme kanama beklemiyoruz dedi ama belki de seninki yerleşme kanamasıdır bilemiyorum ki..ama bence hep olumlu düşün olumsuz bişey aklına getirme cumartesiye az kaldı zaten o gün öğreneceğiz artık..hayırlısı..
umarım yerleşme kanamasıdır.doktorumu aradım hemen bana bi iğne verdi bugün vurul dedi.lekenlenme içinde hemen panik yapma hamilelerde de bu tarz olabilir dedi.ama endişelenmemek mümkün değil ki.birazdan iş çıkışı hemen iğnemi vurdurmaya gidecem.inşallah bu kaverengi leke kırmızıya dönmez
evet cnm biraz yüksek çıkıyorlardı hatta yarın yaptıracam yine inş düşük çıkar gerçi bu ay adetimde 45 gün gecikmişti daha yeni oldum bu durumda nasıl çıkacak bilemiyorum artık.
Bahçeci kliniğine gidiyorum cnm.
aa ne iğnesiymiş ki o..sen herhangi bir fitil falan kullanmıyormuydun progesteron için..acaba progesteron iğnesimi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?