nisan 18 veya 19 nda gebelik testi yapacaklar merhaba

kızlar buda bizim umut listemiz......Bismillahirrahmanirrahim

*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç

<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------umut tüp bebek merkezi-------------------------------------
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------metropolitan-------------------------------------------------------
<nilos1981>----------------------------9 nisan---------------------------------19 nisan--------------------3 ad.embriyo-------------------------------------------------ferti-jin tüp bebek merkezi------------------------------------
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<nil>--------------------------------------7nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------istanbul tüp bebek merkezi----------------------------------
<inci>------------------------------------8nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<sdsmt>--------------------------------7nisan-----------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<kaymaklım>----------------------------------------------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

listeyi hazırlıyorum yanlış yazılmış olan varsa uyarsın eksik olanlar isterse tamalatsın bilgilerini...

Son düzenleme:
Kızlar benimde test günüm 18 nisan.ınşallah dayanamayıp daha önce idrar testi yapmam.Bu arada benim transfer gününden itibaren 4 gün boyunca karnım ağrıdı sonra ara ara ağrımaya başladı ve kasığımda batmalar oluşuyor sanki iğneler batırıyorlar.Sizlerdede böyle olan var mı? Çok korkuyorum ALLAH HEPıMıZE ANNE OLMAYI NASıP ETSıN.

kızlar hayır olsun rüyamda hepimiz hamileydik test sonuçlarını yazıyoduk birbirimize hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar buda bizim umut listemiz......Bismillahirrahmanirrahim

*Anne Adayı*----------------------*Transfer Günü*-----------------------Test Günü----------------------Embriyo Sayısı ve Durumu------------------------------------Merkez adı-----------------------------------Sonuç

<özgezümra>--------------------------4 nisan--------------------------------19 nisan--------------------3 ad.dondurulmuş blast embriyo-----------------------umut tüp bebek merkezi-------------------------------------
<nigarmalatya>-----------------------7 nisan---------------------------------19 nisan--------------------4 ad.dondurulmuş embriyo------------------------------metropolitan-------------------------------------------------------
<nilos1981>----------------------------9 nisan---------------------------------19 nisan--------------------3 ad.embriyo-------------------------------------------------ferti-jin tüp bebek merkezi------------------------------------
<agustose>----------------------------6 nisan----------------------------------18 nisan----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<nil>--------------------------------------7nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<angel_78>----------------------------8nisan-----------------------------------20 nisan-------------------3 ad.embriyo--------------------------------------------------istanbul tüp bebek merkezi----------------------------------
<inci>------------------------------------8nisan-----------------------------------18 nisan-------------------3 ad.blast embriyo-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<sdsmt>--------------------------------7nisan-----------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<kaymaklım>----------------------------------------------------------------------17nisan--------------------2 ad.embriyo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<hazeran>-----------------------------6nisan------------------------------------18nisan-----------------------------------------------------------------------------------------Medicana Internatıinal
<elsinore>-----------------------------7 nisan------------------------------------18 nisan------------------3 ad.10 hücreli embriyo------------------------------------Acıbadem/kadıköy

listemizi güncelledim.az kaldı arkadaşlar.Rabbim bütün isteyen dileyen çabalayan herkese annelik duygusunu yaşatsın en kısa zamanda inşallah.Umudumuz daim olsun.Dileklerimiz gerçek olsun................inş

Son düzenleme:
benide listeye eklermisiniz 6 nisan transferim yapıldı.18 nisanda test tarihim.Medicana Internatıinalde yaptırdım.

Elsinore çok sevindim cnm tedavinin bitmiş olmasına Allah gönlüne göre verir inş cnm hayırlı haberler sonuçlar elde etmek ümidi ile kendine dikkat et cnm..

Diğer arkadaşlar sizlerinde herşey gönlünüzce olur inş..

çok sağol cnm bakalım sonuna geldik..sen ne durumdasın?

kızlar test tarihim 18 nisan ama bu sabah ve biraz önce kahverengi leke geldi.çok korkuyorum sizlerde de oldumu ?

Mutlu sonlar inş.:)
Benim tedavi daha başlamadı cnm ama inş önümüzdeki aylarda başlar sabırsızlanıyorum artık. Biraz kilo vermeye ve fsh e2 nin normal seviyede çıkmasını bekliyoruz cnm. Cuma günüde doktorla görüşücez bakalım neler olacak..

kızlar test tarihim 18 nisan ama bu sabah ve biraz önce kahverengi leke geldi.çok korkuyorum sizlerde de oldumu ?

cnm bana hemşire transfer günü bu 12 gün boyunca lekelenme kanama beklemiyoruz dedi ama belki de seninki yerleşme kanamasıdır bilemiyorum ki..ama bence hep olumlu düşün olumsuz bişey aklına getirme cumartesiye az kaldı zaten o gün öğreneceğiz artık..hayırlısı..

hadi bakalım hayırlsı..değerlerin mi yüksekti ki ? nerede yaptıracaksın ?

umarım yerleşme kanamasıdır.doktorumu aradım hemen bana bi iğne verdi bugün vurul dedi.lekenlenme içinde hemen panik yapma hamilelerde de bu tarz olabilir dedi.ama endişelenmemek mümkün değil ki.birazdan iş çıkışı hemen iğnemi vurdurmaya gidecem.inşallah bu kaverengi leke kırmızıya dönmez

evet cnm biraz yüksek çıkıyorlardı hatta yarın yaptıracam yine inş düşük çıkar gerçi bu ay adetimde 45 gün gecikmişti daha yeni oldum bu durumda nasıl çıkacak bilemiyorum artık.
Bahçeci kliniğine gidiyorum cnm.

aa ne iğnesiymiş ki o..sen herhangi bir fitil falan kullanmıyormuydun progesteron için..acaba progesteron iğnesimi ki ?

hayırlısı olsun..inşallah bir an önce başlayabilirsin cnm..

aa ne iğnesiymiş ki o..sen herhangi bir fitil falan kullanmıyormuydun progesteron için..acaba progesteron iğnesimi ki ?

ben her sabah ve akşam crinone adında bi krem kullanıyorum.bu lekelenme içinde doktor proluton 500 diye bi iğne verdi.tek seferlik bi iğne 3 günlük etkisi varmış.düşük tehlikesi olan hamileler bu iğneden kullanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…