Nisan 2009 da doğum yapacaklar

şemşamer bide yazısının sonuna siz söyleyin böyle olur mu yazmış. ee kapalı nasıl söyleyelim olur mu olmaz mı?

konu yine kilitlenmiş ey allahım haklılar ama bizlerde başka sitenın reklamlarını yapıoz gibi oluoo neysee

kızlar vıks var hani eczanelerde sürülen onlardan kullansam zararlı olurmu acaba

Bende o sayfadaydım
Kapalı olduğunu görmedim iyi mi?
Yine burdayız kızlar...
Uzun sürer mi acaba?

güzel bebişlerin güzel annleri nasıllarmış bakıyım ben çokdandır giremiyorum hepinizi çok özledim ama yazdıklarınızıda okuyamadım çoookkkk okumam gereken sayfa var :bbo: bugün doktora gittim benim güzel prensesim 850 grm olmuş hihoyyythihoyyyt nasıl haraketli bi bilseniz neyse doğum izinine çıkınca sizinle daha çok gözüşeceğim inşlll....:teytey::teytey::dance::dance:

ya evet valla nasılda gördüler ama dimi acaba uyarı sinyalimi gidiyor yoksa hissi kavlenvukumu oluyor yahu

Urlacım geçmiş olsun. Meyve takviyesi yap kendine. Viks zararlı olmaz bence, bebeklerede kullanılıyo bildiğim kadarıyla.
Bu arada çok korkuttun benide yaaa, şu kordon kopması falan Zaten son aylarda olmanın verdiği gerginlikle yüreğim ağzımda, şimdi bide buna takarım ben:))
Sayfamız yine kapanmış, çok saçma bencede böyle pat diye kapanması ama yapcak bişey yok. Yazmayalım bari marka, site falan artık:)

güle güle dozkan, olup olmadğını açınca yazarız artık.

hoşgeldin tekrar şeker maşallah kuzuna ay benimki nasıl oldu acaba kaan gelsede gitsek yaw valla çok merak ediyorum çoook oldu ben görmeyeli,aa bu arada arkadaşım nerdeyse doğuracak bugün tam 9 ay 10 gün oldu kadın çamaşır yapacak inanabiliyomusnuz deli bu kız ayol ama ne güsel dimi bakalım bugünde tık olamazsa yarın dr a gidecekler bu arada az kontrolün faydaları bakın kız annesi olacak ama orda zırtpırt ultrason yok 1 sefer baktılar karnını ölçüyolar kalbini dinliyolar rutin kan testleri yapıolar ve normal doğuma alıyolar sana bırakmıyolar yani sorun olursa normalde o zaman sezeryana alıyolar onlarda ana kuzusu ama biz fazla şımarığız galiba ne dersiniz

kızlar ben cumartesi şeker yüklemesi kan ve idrar tahlili yaptırdım şeker ve kan normal çıktı ama idrarda bol miktarda lökosit görüldü doktorum antibiyotik vedi çok üzüldüm bu sorunu çözemezsek erken doğum riski olur dedi ben hiç ilaç kullanmadım şimdi antibiyotik kullanıcam ve bebiş için tedirginim bişi olmazmış ama yinede içim rahat etmiyor artık kar zarar ilişkisine bakıcaz o kadar dikkat ediyorum neden oldu acaba dedim seninle ilgili bişi değil kendini suçlama hamilelikte çok sık rastlanan bi durum dedi umarım geçer.

aranızda benim gibi olan var mı yoksa bi tek benim mi iltahabım varsenağlama

canım bende de var. benım geçen gittiğim doktorda tek kullanımlık bi antibiyotik verdi. çok güçlü bişeymiş. bende kullanmaya korktum. evde duruyo öyle:1no2:

bende yeni duydum morallerım bouldu salak gibi yıpratıyorum kendimi gercektende mantıklı ama o bize baglı bizler kolları kaldırınca hızlı (ani hareketlerde) kopar yani aman allah korusun artık öle zorlamıcam kendmi....

evet canım doktorumu aradım zararlı degilmiş......... akşam hemen kullanıcam..

ateşimizde en fazla 38.5 olması gerekliymiş oda son ratdeeee......aman allahım korusun

ateş yüksekligi erken dogum kanama gibi şeyleri tetikliyormuş............

allahım hepimizi korusun...

diğer topik açılmışarkadaşlar toplanalım.orayı ilerletelim.şirvan şimdi kızr mı acaba niye benim açtığım topikten devam etmiyorsunuz diye :))

kızlar evime gidiyorum artık kendinize iyi bakın.......

saglıklı günler

bu gece nasıl uyucam bakalımmmm

dün gece koltukta oturur pozisyonda uyumaya calıştım 8 saat uyumam gerekliyken toplasan 3 saat anca uyumuşumdur offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ben kullanıcam iki doktorumda erken doğumu tetikler dedi çünkü napalım erken doğurmaktansa içicem. yeterki bebişim kalsın karnımda

bende de bol lokosıt cıktı ama doktor ılac vermedı...antıbıyotık kullanmanda sakınca yok..ben kullandım

burda reklam yok kızalar diğer topikte yazdığımz yerlere bile reklam koymuşlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…