benim takvimim niye cıkmıyo
Yahu ne kuduruksunuz topiği kapattırmışsınız:)))) Beni merak edenler, ben yazıları okuyorumda yazana kadar akşam oluyo:) Benim bilgisayarda sorun var da o nedenle yazamadım pek. Ama bugün düzeldi sanırım, yeniden yüklettim.
Detaylı ultrasonla ilgili görüntüleme merkezi araştırması yapıyorum. Bizde haftaya giricez. Salı kontrolümüz var, dr. yine bi labratuvar tavsiye eder ama ben 2li testi yaptırdığım yere gitmek istemiyorum, İstanbul Avrupa yakasında bu konuda tavsiye edeceğiniz bi yer var mı? Baktım biraz şişli, levent, mecidiyeköy nişantaşı civarına ama kararsız kaldım. Fiyatlar 130ytl ile 600 ytl. arası ve ssk da geçmiyo hiçbirinde. Bu bidaha geri gelmez bi fırsat o nedenle iyi-doğru bi yere gitmek istiyorum, kafam karışık nereye gitsek acaba?:uhm:
Ay kızlar halan bulamadım bir hastane yaptıracak yer birini arıyorum doktor yok birini arıyrum randevu yok ayyyy
evet bende geç kalmak istemiyorum 20+2 olacam c.tesi yaptırmak istiyorum bayramdan sonraya kalmak istemiyorum
şirvan bakıyorum da nisan annelerinin kızlarını bitirdin mayıs annelerinin(bigudi) kızlarına da göz dikmişsin senden acayip kaynana olur varya. ilerde gelinin başında kesin boza pişirirsin ne kızlar istedide oğlumu seni aldık diye. hehehee
canım ben bugün bakırköy ultramedden randevu aldım haftaya perşembeye. müsait gibiler doktorum önerdi. iyi bir yer olduğunu söyledi istersen bi ara tel: 660 33 77
evet biri anlatsın foto nasıl yükleniyo yakında lazım olacak cicileri almaya başlayınca.
aman bu arada yönetimi kızdırmayalım yine deneme tahtasına cevirdiniz diye.
canım ilk bu gırgır onla başlamıştı.
Bİgudi benim okuldan arkadaşım.
ben evlendim - 3ay sonra o evlendi.
ben hamile kaldım; 15 gün sonra ondan haber geldi bende hamileyim diye....
peşimi bırakmıyor,,,, burayada ben alıştırdım. illaki üye ol diye ....
baktım kurtuluş yok :)))
dünür olalım dedik....
böyle başladı bizim gırgır devam ediyor.....
arasırada sizin kızlarada sulanıyorum.
ne yapım maksat muhabbet olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?