Nisan 2009 da doğum yapacaklar

elavinya sus takvim deme yaaa
zaten o yüzden kapandı

diğer topiğimize bak adıvar hanım anlattı nasıl yapılacagını takvimin bizde ona minnettarız onun sayesinde oldu::)))

Bursasu üzme kendini bu kadar canım ..
Bebeğinide üzme..
Herşey yoluna girer canım
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım:))

Baya ilerliyo senin dediğin gibi şirvan:))
Elevinya takvim görünmüyo
Biz değiştirdik takvimleri :)

şirvan bakıyorum da nisan annelerinin kızlarını bitirdin mayıs annelerinin(bigudi) kızlarına da göz dikmişsin senden acayip kaynana olur varya. ilerde gelinin başında kesin boza pişirirsin ne kızlar istedide oğlumu seni aldık diye. hehehee

kızlar tickerlar hangi siteden alıncakki ya anlayamadım bennnnnnn öffffffffffffffffff

aprilcim ben de dün gittim doktoruma (tülin kocatepe-kaan kocatepenin eşi). muayenehane hastalarına önerdiği bakırköydeki ultramed görüntülemem merkezini önerdi. iyibir radyologtur dedi. bugün 4 aralık için randevu aldım.4 boyutlu usg+doppler nakit ödemede 160 ytl dediler. cd de veriyolarmış. bi bak istersen

evet biri anlatsın foto nasıl yükleniyo yakında lazım olacak cicileri almaya başlayınca.
aman bu arada yönetimi kızdırmayalım yine deneme tahtasına cevirdiniz diye.

Ay kızlar halan bulamadım bir hastane yaptıracak yer birini arıyorum doktor yok birini arıyrum randevu yok ayyyy
evet bende geç kalmak istemiyorum 20+2 olacam c.tesi yaptırmak istiyorum bayramdan sonraya kalmak istemiyorum

canım ben bugün bakırköy ultramedden randevu aldım haftaya perşembeye. müsait gibiler doktorum önerdi. iyi bir yer olduğunu söyledi istersen bi ara

Son düzenleme:
canım sağol aradım ben bakırköyü hafta içi olur dediler banada ama ben c.tesi gidebilirim ancak hafta içi olmaz yani ama yinede tşk canım
aldım bende ikili test için aldığım yerden ama haftaya c.tesi verdiler doktor çok yoğunmuş ne yapalım artık bekleyecez

eyşancım al canım içinde kalmasın bi dsaha ne zaman doğuracan üçüncüyü yapmazsın herhalde heheh....
bursasu hayırlı haberlerle gel canım................

canım ilk bu gırgır onla başlamıştı.
Bİgudi benim okuldan arkadaşım.
ben evlendim - 3ay sonra o evlendi.
ben hamile kaldım; 15 gün sonra ondan haber geldi bende hamileyim diye....
peşimi bırakmıyor,,,, burayada ben alıştırdım. illaki üye ol diye ....
baktım kurtuluş yok :)))
dünür olalım dedik....
böyle başladı bizim gırgır devam ediyor.....

arasırada sizin kızlarada sulanıyorum.
ne yapım maksat muhabbet olsun....

canım ben bugün bakırköy ultramedden randevu aldım haftaya perşembeye. müsait gibiler doktorum önerdi. iyi bir yer olduğunu söyledi istersen bi ara tel: 660 33 77

kızlar tel vermek de yasak olabilir ; sil istersen
zaten sabıkamız var...
özelden gönderin numarayı

evet biri anlatsın foto nasıl yükleniyo yakında lazım olacak cicileri almaya başlayınca.
aman bu arada yönetimi kızdırmayalım yine deneme tahtasına cevirdiniz diye.

ImageShack® - Image Hosting
bu adrese girip; bilgisayarındaki resmi kaydediyorsun .
sonra adresi bizim buraya yapıştır.

öncelikle s_ebru nun doğum gününü kutlamak istiyorum. canım sevdiklerinle bebişinle sağlıklı mutlu nice senelere inşallah.
kızlar bikaçgündür giremedim.bilgisayara virüs girdi servise gitti. bugün geldi. topic kapanmış yine galiba olsun biz de burdan devam ederiz.
bursasu canım bugünlerde bebişler düzenli hareket etmiyo üzme kendini.
eşlerin işleri bu ara hep böyle galiba. benim eşimin de öyle. hayırlısıyla bu krizi de atlatıcaz bebişlerimiz de kısmetleriyle gelicekler inşallah.
kıyafet konusunu başta ben abartmıştım hatırlarsanız. şimdi hiçbişey almıyorum.ben de bayramdan sonra toplu bir alışveriş için eminönüne gidip şeker kapısüsü herşeyi halletmeyi düşünüyorum.
ama daha çok iş ver kızlarbayram sonrası telaşlar başlar. badana boya temizlik bebek odası eşyaları yıkama ütleme. yılbaşından sonra çabucak geçer zaman

bu yazıdan bıraz kıskanç muamelesi gördüğüm anlaşılıyo ama nasip iştee..inşallah beraber büyütecez ufaklıklarıdaakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…