Nisan 2009 da doğum yapacaklar

şırvan sağlık ocağıyla konustum kan falan almıyolarmış sen neden vermiştin kanı söylemişlermiydi sana.

şırvan sağlık ocağıyla konustum kan falan almıyolarmış sen neden vermiştin kanı söylemişlermiydi sana.

bizim sağlıkocağında vampirlik varmış biraz :roflol:

ne bilim güzelim ebemi ,, hemşiremi ,, tahlil dosyamı inceledi...
kan verdiğim tarih hamileliğin başında olmuş dedi, biz yeniden kan alalım kansızlık varmı yokmu tekrar bakalım dedi....
aç karnına olman gerekiyormuş, bende verdim... gerçi bişey çıkmadı...
herşey normalmiş .

tamam geliyorum bende .....
yaa ben sizi anlamıyorum .

bizim topik diyosunuz.. bu kimin topiği,,,
sanki orda yazınca başka şeyler oluyor.....
anlamış değilim.....

önemli olan birlikte olmak değilmi....
herneyse ..... burasıda yedek bizim topik olarak kalsın ....
nasılsa biz daha çok kapatılırız.......

bigudi54 cüm bizim sağlık ocağıda kan tahlili yaptı bana dün.Bugün sonuçlar çıkıyo alcam akşama.Kansızlık varmı diye bakıyolar sanırım.bende tam bilmiyom doktorda bakıyo sonuçlarına.

bigudi54 cüm bizim sağlık ocağıda kan tahlili yaptı bana dün.Bugün sonuçlar çıkıyo alcam akşama.Kansızlık varmı diye bakıyolar sanırım.bende tam bilmiyom doktorda bakıyo sonuçlarına.

canım bugun tetonoz aşısına kayıt yaptırayım dıye gıttım ordan oraya savurdular benı neysekı netleştı hangı saglık ocagına gıdecegımde hemsıre dedıkı 24haftalık olunca gel ben anlamadım bunları basta 20 ve 24.haftalarda dıyolardı sımdı 24.hafta dedı sizi nezaman cagırdılar

Amma çeneniz düşük bea:) Ne çok yazmışsınız. Burayı anca okudum, şimdi diğer tarafı okicam. Çalışanlar işten atcaklar valla bu krizde:)))
Aliye83 canım çok saol bende oraya baktım. Salı günü bi dr.a gidelim muayene sonucu bi karar vercem artık.
8nisan2009 canım 24. hafta geç oluyo detaylı için. bence hemen bi yer bul git. Bebeğin suyu azalıyomuş 24. haftada bakmak zor oluyomuş. O nedenle 21-22 en geç 23 de girmek lazım detaylı ultrasona. Bide Allah korusun sadece sakatlık değil kalbinde mesela delik olan bebekler var, damak dudak yarıklı bebekler var bu tip şeyleride anne karnında tespit edip hatta ameliyat bile yapabiliyolar anne karnında. O nedenle giriyoruz aslında erken teşhis için yani. Bence ihmal etme, derim tabi yine sen bilirsin:ecrin_bebek:

bakın yine imdada şirvanın bölüm yetişti. nooldu şimdi biz yine ki,litlendik mi?????

ben burdayım
ödüm patladı valla ama hemen kitlenmiş bende teşekkür butonlarını soracaktım ablaya hehehehehehe

sorsaydın keşke. zaten avatarını görünce korktum o ne ya.

kızların çogu geçmişi okuyo herhalde kitlendiğini anlayana kadar baya zaman geçecek.

he ya ben geçmişteydim. kötü yakalandık . neyse burdan devam artık. kulakların çınlasın ŞİRVAN

amma iş yani öyle küt diye . ben bilmiyodum mesela link verilmediğini.

şimdi 3-4 saat açılmaz bizim sayfa yeniden. neyse ŞİRVAN sağolsun bu sayfa herseferinde sığınak oluyo bize.

evet asılnda önce uyarı yapılsa, kişi sonra mesajını düzeltse. konuda kapanmamış olur yani.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…