Nisan 2009 da doğum yapacaklar

şirvan zaten ilk aylarda bebekler bişey eskitmiyo hemen küçülüyo hazıra konman iyi olmuş. sende biraz ele avuca geldiğinde giyeceği yakışıklı kıyafetler alırsın .

şirvancım bende henüz daha bişey almadım
ama başlıyacam ilk olarak don alınırmış bebeğe :)
renkli ultrasyon benim gittiğim hastanede yokmuş şimdi başka yerde baktırmam gerekiyormuş sinir oldum şimdi aramaya çalışyorum nerde yaptırsam diye
istanbulda yaptıran arkadaşlar varmı bana yardımcı olabilirmi

s_ebru doğum günün kutlu olsun canım.
ne güzel bi dahaki doğum gününde kucağında 7 aylık tatlı bi kız olucak.

kızlar bu arada gaz problemi için bir care buldum sayılır
1 tatlı kasıgı cörek otu cignedim ve yuttum tadı biraz acı ama gece rahat uyudum

duyurulurr

bu arada bizim diğer topik incelemede mi yoksa tamamen kızıp kapattılar mı?

bende daha bebişime bişi alamadım hem vaktim olmadı hemde daha erken dedim
ama bayram fırsatını değerlendirelim diyoruz kocacımla

odasını düzenleyelim
zaten cok sey almayacagımm, sadece konforlu bir yatak,
diğer ıvır zıvırları kendim yapacagım alt değiştirme masası, falan gibi

ay cok heyecanlı yapalım sonrada resimleri koyalımm,,
gerci ben hala göbişimin resmini bile koyamadım ama:((

didem nerden aklına geliyo böyle çörek otu çiğnemek falan süpersin ya.
aman yine de dikkat et herzaman faydalı olan şeyler hamileyken belki tehlikeli falan olur.

Günaydın en sonunda bulabildim sizi, hemen ne güzel organize olup buraya gelmişsiniz :).
Dün gece baktım eşim hala saf saf davranıyor, hatırlamayacak gibi doğum günümü gece 12 olunca artık bugün günlerden ne dedim perşembe dedi:1no2: ayın kaçı dedim bi düşündü AAA dedi. Yani gerçekten unutmuş. çok yoğun biliyorum gece çok geç geliyor haftasonları çalışıyor ama üzüldüm tabi. O da üzüldü çok özür dilerim falan dedi. O öyle iyi davranınca ben de ağlamaya başladım. Bi de bu hamilelik ne zormuş bi başladı mı susamıyorum. Halbuki çok da kızmamıştım, üzülmemiştim. Tahmin de ediyordum hatırlamayacağını. Öle işteee ağlayarak başladık bakalım güne :1rolleyes:
Bu arada kutlayan herkese de teşekkür ederim :1hug:

ben koşuyolu medippolde yaptıracağım ama teee bir ay önceden zor yer bulunuyor. Ben ilk tarama testini sonomed diye kadıköyde özel bi laboratuvarda yaptırmıştım. Çok iyi bir yerdi ama pahalıydı. Sadece özel sağlık sigortası geçiyordu.

s_ebru sağolsun şirvan bakmış diğer taraf kapanınca hemen burayı harekete geçirmiş akşam. şirvan tam bi organizatör valla işsiz kalmaz.

canım ıvır zıvırları kendim yapacam demişsin ;
ne ymiş bunlar merak ettim neleri kendin yapacan....

s_ebru yeni yaşın sana saglık, mutluluk,huzur getirsin seneye bebişinlesin......... iyiki dogdun....

evet kızlar bende bişey almadım bitek annanesi battanıyesi almış bide bir yelek bide takım örmüştü
bizim bebek odamız olamıycak malesef oturma odamda 2 cekyat ve 2 de tekliler teklileri anneme gönderecegım sanırım carem yokkkkkkkkk oraya bi beşik tamam bebegimin cekmeceleri bile yok
insanın kendi evi olmayınca ve odası olmayınca zor düzende olmucak

Günaydın nisan anneleri.Neler olmuş dün kaçırdık hepsini.Neyse yine biraradayız önemli olanda bu.Didemcim bende merak ettim ne yapıcaksın bebişe bizede anlat bizde yapalım.Ben bitane küçücük bi yelek ördüm dün bitti.Pazartesi başlamıştım annem tarif etti.Evdeki artık yünlerden denemek için yaptım biraz küçük oldu ama ilk aylarda giyer artık şimdi yeni aldığım yüne başlıcam aynısından.Hadi sizleride bekiyoruz artık.

canım ben medicalpark göztepeye gidiyorum.
kendi doktorum Mine Kaymakçı ; fakat aynı hastanede
Op. Dr. Gökmen İYİGÜN diye bir doktor var...

onun methini çok duydum . bende onu düşünüyorum...ama henüz karar vermedim.

hamişlerden haberler topiğinin altında medicalpark göztepe diye ayrı bir topik var...
onlarıda okuyabilirsin..

benimde bebek odam olmayacak. Şuan oturma odamız var orası olacak tek çekyat vardı zaten onun yanına bir dolap bir beşik tamamdır. Kitaplıkla beraber yaşayacak bebiş. İnşallah kendi evimiz olur da güzel bir oda yaparız artık onlara. O zamana genç odası alırız :). Ama zaten şimdi beşik alsam da yatak odama koyacağım, uzun sürede orda durur gibi geliyor. İnşallah kısa sürede ayrı odaya alabilirim.

aman acımıyorlar bize hamiş hamiş koşturuyoruz o topic bu topic:)) neyse herkes burdaymış şükürler olsun...cumanız mübarek olsun kızlar....ayrıntılı konusu ne olacak bilmem...benim yarın kontrolüm var ve ayrıntılı için yer tavsiye edicek ama o yeri ben şimdiden aradım ve cumartesi dolu gözüküyor haftaiçide ben yaptıramam....radyomar gideceğim yer ama 6 şubenin yalnızca birinde 4 boyutlu sonografi varmış

istanbulda oturan bayanlar ;
medicalpark göztepede hamilelij semineri var ; (ücretsiz)

Şirvan Hanım Merhabalar;

Tarih konusunda, Ayşe Hanım'ın programı nedeni ile bir değişiklik yapılamadı. Ancak bir sonraki seminerimiz yine Cumartesi günü yapılacak.
2. Programımızda :
- Doğum Nedir;
- Noramal doğum sırasında neler olur,
Partnerin gebeye yardımı, masaj teknikleri ve nefeslerin doğum sırasında kullanımı. (Ayşe ÖNER)

- Müdahaleli doğumlar( Forsebs, vakumla doğum, Operasyonla doğum Sezeryan)
- Epidural anestezi uygulaması. (Op. Dr. Gökmen İYİGÜN)

- Gebelik ve utlrasonografi, tarama testleri. (Op. Dr. Banu ÇİFTÇİ,)

Konuları işlenecek. Toplantımız yine saat 14:00/17:30 saatleri arasında 10. Katta 2. numaralı salonumuzda gerçekleştirilecek.

Sizi yeniden aramızda görmek bizleri son derece mutlu edecektir.
Sağlıklı günler diliyorum.

bende işten izin alıp gideceğim.

kızlar

bebiş odamız olacak oda simdi eşimle benim calısma odam
yani kütüphane gibi kullanıyoruz, ben daha yeni yüksek lisansı bitirdim, eşimde matematik ögretmeni haliyle bir sürü kitap ve kırtasiye vardı evde

ben simdi o kütüphaneyi bozup dolap yapacagım ve süsleyecegim
zaten benim evi görseniz hep bişiler den bozma bişiler falan
bozuk dustan lamba yapmak gibi....:::)))

ben yaptıkca size resimleri koyayımmm
cok zevkli

s_ebrucum doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın bebişle beraber sana bereket ve mutluluk getirsin inşallah,güzel bir cuma ve hafta sonu olsun hepimize,benim bebiş iyice hareketlendi ama gececi maşallah gündüz fazla aktivasyon yok akşam olunca coşuyor maşallah ama naz yapıyor babasını çağırınca hiç hareket yok o gidiyor başlıyor oyun oynuyor inanın (muzur işte)tıpkı biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…