nisan 2011 tüp bebek denemesi başarısız olanlar buraya.... :(

nazayse

Rabbim sana sukurler olsn
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
1.886
31
643
İstanbul
nıan 2011 de ılk tup bebek denemem dusuk degerlerle katlayarak gıttı fakat 17.gun dusue gecti.Kımyasal gebelik vakaası....cok uzgunum...

canım yaa çook üzüldüm ama allah büyüktür inşallah kendiliğinden gelir miniğin yada 2.denemende yüzün güler...benimde ilk denemem kimyasalla sonuçlanmıştı bunlar bize tecrübe oluyor rabbim beterinden esirgesin napalım vakti gelmemiş demekki.inanıyorum ki bir gün bizde anne olucaz ve o mis kokuyu doya doya çekicez içimize...umut ve dua ile

Yavrucum daha iç açıcı bi başlık açsaydın keşke inşallah topiğin hayırlı olsun...:71:
Kutlama yapcekmiyiz açolışş için pasta neyimm getirimmi...

canım yaa çook üzüldüm ama allah büyüktür inşallah kendiliğinden gelir miniğin yada 2.denemende yüzün güler...benimde ilk denemem kimyasalla sonuçlanmıştı bunlar bize tecrübe oluyor rabbim beterinden esirgesin napalım vakti gelmemiş demekki.inanıyorum ki bir gün bizde anne olucaz ve o mis kokuyu doya doya çekicez içimize...umut ve dua ile

yaa yares olmadı cnm hayırlıı boleymıs...napalım allah buyuktur teekkul etmekten baska elden bı sey de gelmıo....:59:

Back
X