- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.221
canım ben devletle anlasmalı özel hastane oldugundan o kadar para ödemiyorum ama cok istemişler ikili test o kadar önemli degil ama üçlü önemli bence doktorlarda öyle söylüyorlar ama yinede sen bilirsin bana biraz fazla geldi sen anlaşmalı bir hastane bul öyle yaptır bence
merhaba ben beylikdüzünde medicana hastanesinde Burcu hanıma gittim. hiç soru sormama gerek kalmadan herseyı anlattı çok memnun kaldım ve içim rahatladı.eger size de uzak degılse tavsiye ederim.kızlar günaydın,
nasipse ben de nisan 2013 annesi olacağım.
size bir sorum var lütfen yardımcı olurmusunuz?
ben hangi doktora yada hastaneye gideceğimi bilmiyorum, istanbulda avrupa yakasında olan varsa hangi hastane ve doktora gittiklerini yazabilirmi ?
1 hafta oldu öğreneli ama hala gitmedim doktora...
Selam kızlar bende Nisan annesi görünüyorum.Dün test yaptım ve hamileyim kızıma bir kardeş gelecek nasipse.Haftaya muayeneye gitmeyi düşünüyorum hem kalp atışı da başlamış olur.Hepimize rahat ve huzurlu bir hamilelik diliyorum.Allah'a emanet olun....
bu verilen fiyat emekli sandığı ile anlaşması olan bir özel hastane. senin bahsettiğin hastane hangisi acaba sakıncası yoksa yazabilir misin?teşekkür ederim
canım ben gaziantepteyim muayene ücreti özel hastanelerde ,medikal park mesela tüm türkiye genelinde var, artı 25 tl falan alıyor.2 li test içinde ilk cocugumda o kadar ödedigimizi hatırlamıorum fark olarak ondan bana fazla geldi.istanbuldaki arkadaslar ne kadar muayene farkı veriyorlar bilmiyorum ama benim yasadıgım sehre göre pahalı geldi
Selam kızlar bende Nisan annesi görünüyorum.Dün test yaptım ve hamileyim kızıma bir kardeş gelecek nasipse.Haftaya muayeneye gitmeyi düşünüyorum hem kalp atışı da başlamış olur.Hepimize rahat ve huzurlu bir hamilelik diliyorum.Allah'a emanet olun....
kızlar ben çok ağır geçiriyorum bu günleri.
mide yanması gastrit ve bulantı sizce ne yapmalıyım dün sabah acilde serum aldım her gün böyle geçmez ki
mide yanması gastrit ve bulantı sizce ne yapmalıyım dün sabah acilde serum aldım her gün böyle geçmez ki
bende aynı durumdayım canım sürekli bir bulantı hali... bakalım 3. ay sonunda geçer iyrlar ama bekleyip göreceğiz...
ilk kontrolümde idrar ve kan testi istemişti doktorum az önce sonuçları için aradı.Kan testlerim iyiymiş ama idrar testinde mikrop çıkmışprogestan kapsülü bıraktırdı ondan kaynaklanmış olabilir ama dikkat et bol su iç dedi.Bi dahaki kontrolümde kültür alıcakmış onda da bişey çıkarsa mecbur ilaç vericem dedi Böyle bi durum başına gelen var mı?
kızlar merhaba, dr bana ; çiğ et,konserve,kahve vs. gibi bildiğim şeyler dışında ; maydonoz,hurma,nar ve ananas'dan uzak durmamı söyledi.sizlere yasaklanan gıdalar var mı? varsa neler? paylaşıp bilgilenelim derim.. öpüldünüz[/QUOTE
konserve ton balık yemek te sakıncalı mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?