Nisan 2013 Anneleri

bu verilen fiyat emekli sandığı ile anlaşması olan bir özel hastane. senin bahsettiğin hastane hangisi acaba sakıncası yoksa yazabilir misin?teşekkür ederim

Merhabalar, ben de epeyi büyüttüm ufakligi. Uzun zamandır yazamadim. Söyle bir selam verip gideyim. Herkese iyi akşamlar.

merhaba ben beylikdüzünde medicana hastanesinde Burcu hanıma gittim. hiç soru sormama gerek kalmadan herseyı anlattı çok memnun kaldım ve içim rahatladı.eger size de uzak degılse tavsiye ederim.

Selam kızlar bende Nisan annesi görünüyorum.Dün test yaptım ve hamileyim kızıma bir kardeş gelecek nasipse.Haftaya muayeneye gitmeyi düşünüyorum hem kalp atışı da başlamış olur.Hepimize rahat ve huzurlu bir hamilelik diliyorum.Allah'a emanet olun....

hayırlı olsun canım
hoşgeldin aramıza :)

bu verilen fiyat emekli sandığı ile anlaşması olan bir özel hastane. senin bahsettiğin hastane hangisi acaba sakıncası yoksa yazabilir misin?teşekkür ederim

canım ben gaziantepteyim muayene ücreti özel hastanelerde ,medikal park mesela tüm türkiye genelinde var, artı 25 tl falan alıyor.2 li test içinde ilk cocugumda o kadar ödedigimizi hatırlamıorum fark olarak ondan bana fazla geldi.istanbuldaki arkadaslar ne kadar muayene farkı veriyorlar bilmiyorum ama benim yasadıgım sehre göre pahalı geldi

teşekkür ederim canım. malesef burası istanbul ve burada aynı işleme ne kadar tutturabilirlerse fiyat biçiyorlar( ilgin için sağol:))

hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar ben çok ağır geçiriyorum bu günleri.
mide yanması gastrit ve bulantı sizce ne yapmalıyım dün sabah acilde serum aldım her gün böyle geçmez ki

ilk kontrolümde idrar ve kan testi istemişti doktorum az önce sonuçları için aradı.Kan testlerim iyiymiş ama idrar testinde mikrop çıkmış progestan kapsülü bıraktırdı ondan kaynaklanmış olabilir ama dikkat et bol su iç dedi.Bi dahaki kontrolümde kültür alıcakmış onda da bişey çıkarsa mecbur ilaç vericem dedi Böyle bi durum başına gelen var mı?

kızlar ben çok ağır geçiriyorum bu günleri.
mide yanması gastrit ve bulantı sizce ne yapmalıyım dün sabah acilde serum aldım her gün böyle geçmez ki

Bende çok fenayım canım yaa günde 3-4 kere çıkartıyorum.. Su içsem çıkıyor :S Yemek yemeye korkuyorum artık ne yesem çıkartırken canım acımaz onların hesabını yapmaya başladım Nasıl geçecekse daha önümüzde 2 ay var..

Geçmiş olsun benimde çocukluğumdan beri şikayetim olmaz ama her idrar tahlilinde iltihap çıkar.. Bende korkuyorum Pts kan ve idrar sonuçlarımı alıcam bende de muhtemelen iltihap çıkıcak (

bende son 2 haftadır çok kötüyüm midem bulanıyodum ama hiç çıkartmıyodum şimdi çıkartmayada başladım midem yanıyo.ne yemek yapıcam diye düşünürken bile kötü oluyorum tavuk köfte çok seviyodum şimdi yiyemiyorum.bebişlerimiz için katlanıcaz artık onlar sağlıklı olsunlarda bizde böyle çekicez artık napalım

kızlar merhaba, dr bana ; çiğ et,konserve,kahve vs. gibi bildiğim şeyler dışında ; maydonoz,hurma,nar ve ananas'dan uzak durmamı söyledi.sizlere yasaklanan gıdalar var mı? varsa neler? paylaşıp bilgilenelim derim.. öpüldünüz

ton balık yemekte sakncalı canım..

idrarda mikrop çıkan arkadaş bendede çıktı kültür testindede bakteri çıktı.. monurol şase kullandım ,hala yanma devam ediyor sudanda çok tiksindim içemiyorum ne yapcam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…