Nisan 2013 Anneleri

Kızlar en son dr'a gittiğimde kesenin çok büyüdüğünü gördüm. Bi önceki gittiğimle aradaki fark epey vardı. Şaşırdım. Ne kadar hızlı gelişiyorlar öyle :)

maşallah diyim önce.bende yarın gidicem. temmuzun 16 sında gittim ve sadece 5 mm keseyi gördük. kalp atışlarını duyamadık. inşallah yarın duyarız. hamileliğin nasıl geçiyo? rahatmsn?

Kızlar ilk muayenenizde alttan baktılar bebişlerinize dimi? ikinci kontrolüne giden var mı?? yine vajinal ultrasonla mı alıyorlar yoksa artık karnışımızdan mı bakıyorlar??

Benim doktorum karin ultrasonundan baska muayene etmiyor ablamin iki bebegininde doktoruydu hic oyle muayene olmadi ablam

arkadaşlar ikili test konusunda bir hayli kafam karıştı açıkcası. sizler ne yapacaksınız, nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz fikrinizi öğrene bilir miyim? gittiğim özel hastanede benim doktorumdan başka bir doktor yapıyormuş sadece ultrason ölçümünü ve ikili test fiyatına 207 tl dedi. hem fiyat biraz fazla geldi hem de neden başka başka doktorlara muayene olayım diye düşünüyorum. açıkcası hastane konusunda da çok karar veremedim. daha önce bir kere gittim. sonra tatilde memlekette muayene oldum. döndükten sonra gitmedim hiç ama kararsızım. istanbul anadolu yakasında bir hastane olması lazım. fikir ve önerilerinizi bekliyorum:))

Kızlar hamileliğinden bu yana ilk defa hafif bir kanama oldu bugün,az önce oldu hatta,sizce kötü bir şey mi oldu?
Yoksa bebek düşüyor mu

Kızlar hamileliğinden bu yana ilk defa hafif bir kanama oldu bugün,az önce oldu hatta,sizce kötü bir şey mi oldu?
Yoksa bebek düşüyor mu

canım bebeğin hayırlı olsun öncelikle,daha hamilelğinin başlarındasın,dr.a gitmen senin ve bebeğin için en iyisi şu durumda...

anadolu yakasında hastane soran arkadaşlar,
ben 2011 nisan annesiyim şu anda da 2013 mart annesi olmayı bekliyorum
kızımda da gittiğim hastaneden de doktordan da çok memnunum
ama çok büyük ve çok kapsamlı değil,eren tıp merkezi,en azından muayeneler için tavsiye edebilirim

Merhaba kızlar ben dün doktoruma gittim ve kalp atışlarını gördüm herhengi bir sorun yok 7 hafta 1 günlük gelişim gayet iyi dedi doktorumuz. 2 gün önce lavaboda ıkındım ve 1 damla belki daha az kırmızı leke geldi doktoruma söyledim bir kere daha görmem halinde hemen gitmemi söyledi bu ilk 3 ayda bebekler zor tutunur ve her durumda risk olduğunu en ufak ters durumda yanına gitmemi belirtti bir kere daha olursa da progestan başlarız dedi bilginiz olsun istedim. Ayrıca dün doktordan çıkınca yarım gün dinen mide bulantım yerini yanmaya hatta alevlenmeye bıraktı gece sabaha kadar uyumadım gaviscon şişesini tepeme diktim bana mısın demedi sabah 7 de acilde idim ordaki doktor sadece rahatlatma amaçlı serum takarız dedi lansor yada lansazol gibi ilaçlar kullanılıyor ama doktoruna danışmadan vermem dedi benim zaten mide sorunum var gebelikten önce dedim doktorda daha çok başındasın ve hamilelik sürecinde var olan tüm hastalıkların misili ile artar nükseder dedi çokk kötüyüm midemden

canım ben devletle anlasmalı özel hastane oldugundan o kadar para ödemiyorum ama cok istemişler ikili test o kadar önemli degil ama üçlü önemli bence doktorlarda öyle söylüyorlar ama yinede sen bilirsin bana biraz fazla geldi sen anlaşmalı bir hastane bul öyle yaptır bence

kızlar benim karnımda sürekli bir hareket var gibi
kasılma mı ağrı mı tam bilemiyorum, farklı birşey kesinlikle ama umarım kötü değildir.
sizde de oluyormu?

kızlar selam..bugun kontrolden geldim..herşey güzel gözüktü hamdolsun..önceki doktorun yazdıgı fitili kullanmamıstım onu sordum..kullanma bol su iç dedi..3 ayın doldugu zaman bakarız gene idrar enfeksiyonu varsa sadece toz şurubu kullanırsın dedi oda tek kullanımlık zaten :) ama bebegimin doğum tarihini 15 nisan olarak söyledi ama ben usg cihazının eski oldugundan şüphelendim..sata göre bu mümkün değil..bekleyip görücez..hepimiz hayırlısıyla şu 3 ayıda atlatalım sağlıkla inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…