- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.201
Kızlar en son dr'a gittiğimde kesenin çok büyüdüğünü gördüm. Bi önceki gittiğimle aradaki fark epey vardı. Şaşırdım. Ne kadar hızlı gelişiyorlar öyle :)
Kızlar en son dr'a gittiğimde kesenin çok büyüdüğünü gördüm. Bi önceki gittiğimle aradaki fark epey vardı. Şaşırdım. Ne kadar hızlı gelişiyorlar öyle :)
Kızlar ilk muayenenizde alttan baktılar bebişlerinize dimi? ikinci kontrolüne giden var mı?? yine vajinal ultrasonla mı alıyorlar yoksa artık karnışımızdan mı bakıyorlar??
Kızlar hamileliğinden bu yana ilk defa hafif bir kanama oldu bugün,az önce oldu hatta,sizce kötü bir şey mi oldu?
Yoksa bebek düşüyor mu
slm kızlar folik asit kullananlar aç karnamı alıyosunuz tok mu aç yazıyor ama dr tok yazmış hangisi olmalıı?
slm kızlar folik asit kullananlar aç karnamı alıyosunuz tok mu aç yazıyor ama dr tok yazmış hangisi olmalıı?
Kızlar hamileliğinden bu yana ilk defa hafif bir kanama oldu bugün,az önce oldu hatta,sizce kötü bir şey mi oldu?
Yoksa bebek düşüyor mu
arkadaşlar ikili test konusunda bir hayli kafam karıştı açıkcası. sizler ne yapacaksınız, nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz fikrinizi öğrene bilir miyim? gittiğim özel hastanede benim doktorumdan başka bir doktor yapıyormuş sadece ultrason ölçümünü ve ikili test fiyatına 207 tl dedi. hem fiyat biraz fazla geldi hem de neden başka başka doktorlara muayene olayım diye düşünüyorum. açıkcası hastane konusunda da çok karar veremedim. daha önce bir kere gittim. sonra tatilde memlekette muayene oldum. döndükten sonra gitmedim hiç ama kararsızım. istanbul anadolu yakasında bir hastane olması lazım. fikir ve önerilerinizi bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?