Nisan 2013 Anneleri

evet ya göremedim 5+2de göremedik değerimde 1500deydi ama yoktu((

Benim bildigim karin ultrasonunda kese 6 haftada gorunur senin kese icin erken daha kanaman falan yoksa hicbiseybolmaz bekle altinci haftani sabret goreceksin sonrada kalp atisini duyacaksin icini ferah tut kafandaki sorulari dinleme sakin stres yaparsankendine zarar verirsin sadece baska bisey diil

ya ne bilim herkes 5.haftada görmüş ya bende korkudan üçbuçuk atıom

Ne kadar cok ilac kullaniyorsun ben sadece folik asit aliyorum baskada bisey vermedi doktorum ki benim ablamda doktor iki hamileligindede benim gibi folik asit aldi sadece ?!

benim ilk aşılamam bu yüzden olduğunu düşünüyorum aşılamadan 2 gün sonraa başladım ilaçlara hala devam hayatımda hiç bu kadar ilaç içmemiştim herhalde günde 3 er tane alıyorum doktor kes diyene kadar kullanacakmışım inşallah yarın gebelik kesesini görebiliriz aşılama olduğu için çoğul gebelikte olabilir dedi doktorumuz hayırlısı artık

ya ne bilim herkes 5.haftada görmüş ya bende korkudan üçbuçuk atıom

O senin yumurtlama tarihinle alakali ama mesela ben nerdeyse bi hafta onde gidiyorum yumurtlamam cok erkenmis belki seninkisi gectir cok merak ediyosan bekleyemiyosan bi daha kan tahlili baktir katladiysa zaten sorun yoktur heralde doktorun ne dedi

Son düzenleme:
kızlar yaa bugün ilk defa kustum ay ne kötü birşeymiş bugün benim için dua edin kızlar yalvarırım eşimin yanına tayin olup olmayacağım belli olacak bugün. yoksa bebişimle beraber urfaya dönmek zorunda kalacağım bir başımıza :84:

canım dua ediyoruom tabikide sana ve senin durumunda olanlara ama başta hayırlısı olsun sen ve ailen için sonuclar bugun mu acıklanacak hadi hayırlısı

Günaydın kızlar..
BEn de dün gittim doktora, karnımdan göremedi bebeği ödüm koptu, sonra mesane dolu değil diyerek alttan baktı, kalp atışını da duyduk, bebişi de gördük...Her şey iyi görünüyor dedi ama benim birazcık kanamalarım olmuştu, tedirgin bir şekilde doktora israrla söyleyince oda iğne ve hap verdi...düşük önleyici dedi...sonradan öğrendiğim kadarıyla bu iğnelerin he suni hormon olanı hem de doğal hormon olanı varmış...hangisi iyidir biliyormusunuz...

Kızlar ilk muayenenizde alttan baktılar bebişlerinize dimi? ikinci kontrolüne giden var mı?? yine vajinal ultrasonla mı alıyorlar yoksa artık karnışımızdan mı bakıyorlar??

canım dua ediyoruom tabikide sana ve senin durumunda olanlara ama başta hayırlısı olsun sen ve ailen için sonuclar bugun mu acıklanacak hadi hayırlısı

Allah razı olsun canım, evet bugün açıklanıyor. stresten herhalde çok kötüyüm bu sabah. Rabbim kimseyi bu haliyle eşinden ailesinden ayırmasın :2:

Dualarımız seninle hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah eşinle bebişinle bir ömür birlikte mutlulukla geçinirsiniz.

Kızlar ilk muayenenizde alttan baktılar bebişlerinize dimi? ikinci kontrolüne giden var mı?? yine vajinal ultrasonla mı alıyorlar yoksa artık karnışımızdan mı bakıyorlar??

benim hiç alttan muayenem olmadı hep ultrasonla baktı o şekilde keseyi gördü ve kalp atışlarını duyduk canım

saol cnm tavsiyen için.
özel msj atmak istedim ama yetkim yokmuş daha
sakıncası yoksa muayene ücretini yazarmısın bana?

evet aynı gün görünüyor doğumlarımız, inşaalah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Kızlar en son dr'a gittiğimde kesenin çok büyüdüğünü gördüm. Bi önceki gittiğimle aradaki fark epey vardı. Şaşırdım. Ne kadar hızlı gelişiyorlar öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…