- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #2.181
merhaba annişler bende nisan ayı annesi olacağım inşallah Rabbim tamamına erdirir hepimizinkini ya bişey soracağım bu benim kafamda sürekli çıkmıyor keseyi geç göreniniz oldumu
Anlamadim sen doktora gittinde keseyimi gormediniz
evet ya göremedim 5+2de göremedik değerimde 1500deydi ama yoktu((
Benim bildigim karin ultrasonunda kese 6 haftada gorunur senin kese icin erken daha kanaman falan yoksa hicbiseybolmaz bekle altinci haftani sabret goreceksin sonrada kalp atisini duyacaksin icini ferah tut kafandaki sorulari dinleme sakin stres yaparsankendine zarar verirsin sadece baska bisey diil
Ne kadar cok ilac kullaniyorsun ben sadece folik asit aliyorum baskada bisey vermedi doktorum ki benim ablamda doktor iki hamileligindede benim gibi folik asit aldi sadece ?!
ya ne bilim herkes 5.haftada görmüş ya bende korkudan üçbuçuk atıom
kızlar günaydın,
nasipse ben de nisan 2013 annesi olacağım.
size bir sorum var lütfen yardımcı olurmusunuz?
ben hangi doktora yada hastaneye gideceğimi bilmiyorum, istanbulda avrupa yakasında olan varsa hangi hastane ve doktora gittiklerini yazabilirmi ?
1 hafta oldu öğreneli ama hala gitmedim doktora...[/QUOTE
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin ben fatih medical park ayşegül sofuoğluna gidiyordum öneririm çok iyi bir doktor :)
Selam,
Ben de 3 Eylül için doktordan randevu aldım. Avrupa Florence Nightingale Hastanesi'ne, Dr. Herman İşçi'ye gideceğim. Zaten senelik kontroller ve smear testi için yılda bir kez ona gidiyordum daha önce de. Gebelik takibi ve doğum konusunda çok memnun olduğunu söyleyen tanıdıklarım var. Ücretler konusunu bu gidişimde öğrenip buradan yazarım size de.
kızlar yaa bugün ilk defa kustum ay ne kötü birşeymişbugün benim için dua edin kızlar yalvarırım eşimin yanına tayin olup olmayacağım belli olacak bugün. yoksa bebişimle beraber urfaya dönmek zorunda kalacağım bir başımıza :84:
canım dua ediyoruom tabikide sana ve senin durumunda olanlara ama başta hayırlısı olsun sen ve ailen için sonuclar bugun mu acıklanacak hadi hayırlısı
kızlar yaa bugün ilk defa kustum ay ne kötü birşeymişbugün benim için dua edin kızlar yalvarırım eşimin yanına tayin olup olmayacağım belli olacak bugün. yoksa bebişimle beraber urfaya dönmek zorunda kalacağım bir başımıza :84:
Kızlar ilk muayenenizde alttan baktılar bebişlerinize dimi? ikinci kontrolüne giden var mı?? yine vajinal ultrasonla mı alıyorlar yoksa artık karnışımızdan mı bakıyorlar??
Dualarımız seninle hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah eşinle bebişinle bir ömür birlikte mutlulukla geçinirsiniz.
evet iklem cim ben istanbuldayım. beylikdüzünde. buralarda birkaç hastane var ama hiçbirini tavsiye edemem. ben iki düşük yaşadığımı için doktor bnim için çok önemli, düzgün birini arıyorsan doktorumu tavsiye edebiliri. hastanede değil özel muayenhanesi var bahçelievler de. medacal park ta doğurtuyor. biraz pahalı geleb ilir ama dediğim gibi benim hamileliklerim biraz olaylı geçtiği için benim hiç şikayetim yok. muhteşem ince, anlayıoşlıkibar ve işinde de bir o kadar iyibir doktor. opr. dr. sare davutoğlu. ayrıca canım seninle benim bi de zeynep2512 nin beklenen doğum tarihleri aynı gibi :) gelin hep beraber doğuralım :)
Selam,
Ben de 3 Eylül için doktordan randevu aldım. Avrupa Florence Nightingale Hastanesi'ne, Dr. Herman İşçi'ye gideceğim. Zaten senelik kontroller ve smear testi için yılda bir kez ona gidiyordum daha önce de. Gebelik takibi ve doğum konusunda çok memnun olduğunu söyleyen tanıdıklarım var. Ücretler konusunu bu gidişimde öğrenip buradan yazarım size de.
saol canım.
randevundan sonra deneyimlerini yazarsan sevinirim.
ben daha önceki kontrollerimi türkiye hastanesi mehtap hanım ile yaptım ama kendisi 1 aydır yok, eylül için de randevu alamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?