- Konu Sahibi miraclegirl
-
kızlar 15 ağustosa doktordan randevu aldım. sizce bu tarih çok geçmi. vaj. ultrasona girmek istemiyorum. hangi tlarihte gitsem normal ultrasonda kalp atışlarını duyarım. ne yapmam gerek bilmiyorum.
bu topikte neden kimse konuşmuyor yaaaa
Simdi anladim canim o zaman ayniyiiiiz bebisleri birlikte buyutecegiz insallah
İnsallah onlari da yapicaz sirayla,insallah sayfamiz bereketlenir.ben tub bebek ozel bolumde temmuzda tedavi olacaklar topigindeyim normalde.55arkadastan 14 hamis olduk suanda.diger arkadaslarin sonuclarini bekliyoruz
sonra nisan topigi olusturucaz oraya da gelebilirsin.ben arada buraya bakiyorum
ay inşallah canım rabbim doğurmayı büyütmeyi nasip etsin..ben perşembe gidince çekindiğim noktaları söylicem eski gebeliğimdeki tahlilleri götürücem trombosit miktarının yüksek olması pıhtılaşmaya işaret ediyor banada coraspin vermesi gerekir bu durumda. benim ara ara karnımda ağrılar oluyor sabah kalkınca mide kazınması,hafif bulantı fazla yemek yiyemiorum midem hemen şişiyor..dün annemlere gittim uzun süre oturduğumda karnımda ağrı oluyor,gazım çok oluyor ..
bu arada yeni hamileler gelmiş hepinize hayırlı olsun arkaaşlar.. biz nisanın ilk haftası olduğumuz için mart anneside olabiliriz, çünkü genelde bebekler zamanında gelmez
Amin canim,persembe kalp atislari icin mi gideceksin?
dr um ilk testten 3hafta sonra muayene dedi yani 14
agustos ama daha erken gitsem duyarmiyim acaba?
benimde dun belim cok siddetli agridi midem geceden
kazinmaya basliyor cok acikiyorum hafif bad donmeleri
ve kasik agrilari oluyor kokulara hassasiyet basliyor gibi.evet
mart annesi de olabiliriz.
kızlaar bende aranzda olabılırım 27 temmuzda adet olmam lazımdı ama gelen giden yok cook tırsıyorum:18:kızım daha yaklasık 6bucuk aylık tekrar bir hamilelik nasıl olur bılemıyorum rabbım herseyın hayırlısını bizden iyi bilir ona sıgındım
kızlaar bende aranzda olabılırım 27 temmuzda adet olmam lazımdı ama gelen giden yok cook tırsıyorum:18:kızım daha yaklasık 6bucuk aylık tekrar bir hamilelik nasıl olur bılemıyorum rabbım herseyın hayırlısını bizden iyi bilir ona sıgındım
eee canım belirti falan varmı.bi test yapsanaaaa
kızlar kasık bel ve hata göbek deliği etrafın ağrıyan hamiş varmı aramızda benim ağrıyordaaa
canımm aynı belirti bendede var tuhaf bi ağrı göbek deliğine yakın hafif mideye vurur gibi , 3 gündür var..adetimsi bi ağrı ama daha hafifi
evet ama sinir bozucu bir ağrı şimdi sanki çok yürümüşte ciğerlerim şişmiş gibi ağrıyor
evet ama sinir bozucu bir ağrı şimdi sanki çok yürümüşte ciğerlerim şişmiş gibi ağrıyor
benimde bişeyer yiyince sanki aşırı yemişim gibi doluyorum patlıycak gibi..bugün hep midem kazındı fazla yemek istemiyorum, ilk 3 ayda kilo almamak gerekiyo yeme alışkanlığında değişiklik yapmamak lazım..
canım ben kızıma hamıleyken aynı bu sekılde oluyordmbugün sabahtan beri sol tarafımda kasıgımn bıraz üstünde fena sızlama oluyor kasıkta da gözle görülür bir şişlik varr sanki:44:
Arkadaşlar ben de hamileyim ve aynı zamanda sistitim. Yani mesanem iltihaplı. Dr'un veriği antibiyotik maalesef geçirmedi. Çok su içiyorum o yüzden idrar kültürüm temiz çıktı ama mesane iltihaplı. Ne yapmalıyım? Bebeği düşürmek istemiyorum. Üstelik ikizde olabilir çünkü 2 yumurtam vardı bu ay. Benm size sorum şu ben yarın tekrar hamilelik testi yaptırcam bu arada çocuğun düşmemesi için bazı değerleri ölçtürmek gerekiyor ya onlar hangileri oluyor ve dr her yeni hamile kalan bayanlarda bu testleri yaptırıyorlar mı?
ya bende çok yemek yiyorum ben kesin 3 ay içerisinde baya kilo alıcam beslenmede en çok neye dikkat ediyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?