canim sizde sorun ne peki.benim esimde morfoloji sorunu bendede prolaktinden dolayi yumurtlama problemi var.doktor asilama sansimizi arttirir diyo ama yinede cok yuksek degil asilamada sans sanirim.insallah ilk sefeede olurda cok ugrasmayiz.
ben de varım:) bu ay başlıcaktık ama kistim varmış malesef doğum kont. hapı kullandım bitti hasta olmayı bekliyorum.umarım aşılamaya uygun hale gelmişimdir :)
canim bizdede morfoloji % 4 cikti.iki gun once gittim doktora klomen verdi igne vermedi yumurtalari fazla uyarir diye.basladik bakalim hayirlisi olsun insallah.doktor morfoloji sinirda oldugu icin tam bisey diyemiyo. ama hepimizin tutar unarim.
canim bizdede morfoloji % 4 cikti.iki gun once gittim doktora klomen verdi igne vermedi yumurtalari fazla uyarir diye.basladik bakalim hayirlisi olsun insallah.doktor morfoloji sinirda oldugu icin tam bisey diyemiyo. ama hepimizin tutar unarim.
ee kimse yazmamış arkadaşlar ben de başladım.çok ümitlenmesem de aşılama başladı dün ilk iğnemi oldum gonal f 300--62,5 vuruluyorum.ilk kontrolümde cuma günü.yumurtalarımın fazla olduğunu en fazla 2 3 yumurta geliştirilmesi gerektiğini o yüzden çok yavaş gideceğimizi söyledi.15 gün sürer hemen hemen dedi.bakalım sizlerde yazın gelişmeleri sayfamız ilerlesin bebeklerle dolsuuuunnnn :))
inş cnm benım tek sorunum sag tupum tıkalı oldugu ıcın tek sol tarafımdan yumurtlama oluyor onun ıcın asılama olacam bakalım nasıl olacak
ee kimse yazmamış arkadaşlar ben de başladım.çok ümitlenmesem de aşılama başladı dün ilk iğnemi oldum gonal f 300--62,5 vuruluyorum.ilk kontrolümde cuma günü.yumurtalarımın fazla olduğunu en fazla 2 3 yumurta geliştirilmesi gerektiğini o yüzden çok yavaş gideceğimizi söyledi.15 gün sürer hemen hemen dedi.bakalım sizlerde yazın gelişmeleri sayfamız ilerlesin bebeklerle dolsuuuunnnn :))
senle aynı gün başlamışız. ben 100 vuruluyorum. ilk kontrol pazartesi. ama geç değil mi acaba. ya çok yumurta olursa :26:
Bende cnm ² yumurta gelişiyor bendeayın 7 de gidecem sanırım ilk önce klomen sonra aşılama olacak allah ümitlerimizi hiç bir zmn yok olmasın
ayy ne güsell aynı gün.:)4 gün ilaç kullanıp 5.gün vurulmadan gidicem.bana böyle dendi.valla içim raha desem yalan olur ama başladık bi kere.minnik bi kistim var çikolata olabilirmiş.korkuyorum.sizde sorun neydi canım.hayırlı olsunnn tedavimiz:)
merhaba sonunda kendim gibi birini buldum benimde sağ tüpüm tıkalı 3 ay oldu öğreneli bu ay adet olunca gidicem aşılama olacak sanırım sana hiç başka tedavi uyguladılar mı klomen falan beni gelişmelerden haberdar et lütfen kafayı yiyecem sonunda dr kendiliğinden de olur dedi ama 1 yıldır olduğu yok
ben de klomen kullanacağımı sandım ama gonalf 300 verdi çok hafifmiş zaten düşük doz vuruluyorum.15 gün sürer dedi.bakalım benim yumiler doktoru şaşırtmasın :))sen 7sinde başlıcaksın inş hayırlı olur hepimize.
Hadi ya bende öyle klomen sanıyorum ama gecen ay klomen verdi ve 5 gün sonra aşılama dedi ama eşim burada olmadigi icin bu aya ertelendi inş hayırlısı cnm
gonal f akıntı yapar mı? iğneyi bugün 3. kez vuruldum ve adetin 7. günü. çatlama akıntısı değildir inşallah. şeffaf ve yapışkandı. yumurtlama akıntısı gibi. bende pco var bu arada.
Merhaba cnm bende bu ay gidecem adet tarihim 5 nisan bakalım evet banada doktor kendiliginden olur dedi ama yuzde 20 şansın var dedi ilk başlarda klomen kullandım sonra ilişkı önerdi ama olmadı şu anda folik asit ve coraspin kullanıyorum adet olunca gel dedi aşılama boşu a zmn geçirmeyelim dedi doktor bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?