Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de varım:) bu ay başlıcaktık ama kistim varmış malesef doğum kont. hapı kullandım bitti hasta olmayı bekliyorum.umarım aşılamaya uygun hale gelmişimdir :)

canim sizde sorun ne peki.benim esimde morfoloji sorunu bendede prolaktinden dolayi yumurtlama problemi var.doktor asilama sansimizi arttirir diyo ama yinede cok yuksek degil asilamada sans sanirim.insallah ilk sefeede olurda cok ugrasmayiz.

morfoloji kaç sizde canım bizim de %4 inşallah olumlu sonuç alırız

kizlar bu arada morfoloji sorunu icin doktor bize proxeed onerdi esim onu iciyo simdi aklinizda bulunsun.belki kullanmak istersiniz :)

Son düzenleme:
canim bizdede morfoloji % 4 cikti.iki gun once gittim doktora klomen verdi igne vermedi yumurtalari fazla uyarir diye.basladik bakalim hayirlisi olsun insallah.doktor morfoloji sinirda oldugu icin tam bisey diyemiyo. ama hepimizin tutar unarim.

benim eşimde iğne tedavisi oluyor.p.plus önermedi.bilmiyorum hakkımızda hayırlısı.bugün hasta oldum şu kistim geçmiştir inşallah da ( bu sefer çok heyecanlıyım başlarız hayırlıysa inşallahhhh :)) geçen ay giderken bi umutsuzdum zaten d.kontrol hapını aldım geldim :))bu sefer iyi şeyler söyler inşallahhhhh kızlarrr dua edin noluurrrr

canim hic umutsuz olma oyle.umutlu gitki sonuclarida guzel olsun :) bende oyle yapmaya calisiyorum. dualarim seninle umarim tedavine baslarsin hayirlisiyla ve bebegine kavusursun biran once :)

ee kimse yazmamış arkadaşlar ben de başladım.çok ümitlenmesem de aşılama başladı dün ilk iğnemi oldum gonal f 300--62,5 vuruluyorum.ilk kontrolümde cuma günü.yumurtalarımın fazla olduğunu en fazla 2 3 yumurta geliştirilmesi gerektiğini o yüzden çok yavaş gideceğimizi söyledi.15 gün sürer hemen hemen dedi.bakalım sizlerde yazın gelişmeleri sayfamız ilerlesin bebeklerle dolsuuuunnnn :))

Bende cnm ² yumurta gelişiyor bendeayın 7 de gidecem sanırım ilk önce klomen sonra aşılama olacak allah ümitlerimizi hiç bir zmn yok olmasın

inş cnm benım tek sorunum sag tupum tıkalı oldugu ıcın tek sol tarafımdan yumurtlama oluyor onun ıcın asılama olacam bakalım nasıl olacak

merhaba sonunda kendim gibi birini buldum benimde sağ tüpüm tıkalı 3 ay oldu öğreneli bu ay adet olunca gidicem aşılama olacak sanırım sana hiç başka tedavi uyguladılar mı klomen falan beni gelişmelerden haberdar et lütfen kafayı yiyecem sonunda dr kendiliğinden de olur dedi ama 1 yıldır olduğu yok

senle aynı gün başlamışız. ben 100 vuruluyorum. ilk kontrol pazartesi. ama geç değil mi acaba. ya çok yumurta olursa :26:

senle aynı gün başlamışız. ben 100 vuruluyorum. ilk kontrol pazartesi. ama geç değil mi acaba. ya çok yumurta olursa :26:

ayy ne güsell aynı gün.:)4 gün ilaç kullanıp 5.gün vurulmadan gidicem.bana böyle dendi.valla içim raha desem yalan olur ama başladık bi kere.minnik bi kistim var çikolata olabilirmiş.korkuyorum.sizde sorun neydi canım.hayırlı olsunnn tedavimiz:)

Bende cnm ² yumurta gelişiyor bendeayın 7 de gidecem sanırım ilk önce klomen sonra aşılama olacak allah ümitlerimizi hiç bir zmn yok olmasın

ben de klomen kullanacağımı sandım ama gonalf 300 verdi çok hafifmiş zaten düşük doz vuruluyorum.15 gün sürer dedi.bakalım benim yumiler doktoru şaşırtmasın :))sen 7sinde başlıcaksın inş hayırlı olur hepimize.

gonal f akıntı yapar mı? iğneyi bugün 3. kez vuruldum ve adetin 7. günü. çatlama akıntısı değildir inşallah. şeffaf ve yapışkandı. yumurtlama akıntısı gibi. bende pco var bu arada.

Merhaba cnm bende bu ay gidecem adet tarihim 5 nisan bakalım evet banada doktor kendiliginden olur dedi ama yuzde 20 şansın var dedi ilk başlarda klomen kullandım sonra ilişkı önerdi ama olmadı şu anda folik asit ve coraspin kullanıyorum adet olunca gel dedi aşılama boşu a zmn geçirmeyelim dedi doktor bakalım hayırlısı

Hadi ya bende öyle klomen sanıyorum ama gecen ay klomen verdi ve 5 gün sonra aşılama dedi ama eşim burada olmadigi icin bu aya ertelendi inş hayırlısı cnm

gonal f akıntı yapar mı? iğneyi bugün 3. kez vuruldum ve adetin 7. günü. çatlama akıntısı değildir inşallah. şeffaf ve yapışkandı. yumurtlama akıntısı gibi. bende pco var bu arada.

hımm yok ya o kadar büyük yumurta olsa erken çağırırdı zaten.

Merhaba

Mart ayını kapatıp bu aya geçtik bakalım aşılamada Benim bu ikinci aşılamam olacak Bugün gonal f 75 doz ile başlıyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

hayırlısı cam ya benimde 9 nisan bakalım bana da aşılama yolu gözüktü ama ya tutmazsa die ondanda çok çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…