Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hımm yok ya o kadar büyük yumurta olsa erken çağırırdı zaten.

ama beni muayene etmedi yaa. direk iğnemi yaptı gönderdi. benim zaten yumurtam gelişmiyor kendisi diye gerek görmedi herhalde. neyse artık bekleyeceğim pazartesiyi. haftaiçi geçiyor da, haftasonu internetten araştır araştır vakit geçmiyor

benim klomen bitti dun. c.tesi gitcem bakacak doktor ve muhtemelen carsambaya yapilcak asilamam.bu ilk asilamam olacak benim. neden bilmiyorum ama cok umutsuz ve mutsuzum surekli aglama istegi icindeyim buara.

benim klomen bitti dun. c.tesi gitcem bakacak doktor ve muhtemelen carsambaya yapilcak asilamam.bu ilk asilamam olacak benim. neden bilmiyorum ama cok umutsuz ve mutsuzum surekli aglama istegi icindeyim buara.

Hadi hayırlısı cnm ilk ve son olur ibş giderken doktora umutsuz olma sakın iyi düşun iyi olsun haberleri bekliyoruz bende cumartesi giduyorum bu arada doktora bende klomene başlayacam sonra aşılama aramızda az bir zmn farkı olacak inş ilkleri ve sonları yaşarız

inş hayırlısı ile tutar bende aynı durumdayım aşılama yolu gözüktü ama tutmazsa die şimdiden endişeleniyorum dua etmeye çalış ben biraz öyle rahatlıyorum ağlamak istiyosanda ağla tutma kendini bırak için boşalsın bugün tam iki saat ağlamışımdır sonra attım kendimi dışarı biraz sakinleştim zor bir süreçten geçiyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

kizlar saolun cvplariniz icin. iyiki bu site var derdimi anlatabildigim tek yer burasi. butun arkadaslarim benden sonra evlenmelerine ragmen hepsinin cocuklari oldu buyuzden beni anlayamazlar. buaksam esim yoktu gec geldi firsat bu firsat oturdum agladim iyice. biraz iyi geldi.umarim allah hepimizin muradini verir.

amin cnm amin olur insallah

Merhaba

Mart ayını kapatıp bu aya geçtik bakalım aşılamada Benim bu ikinci aşılamam olacak Bugün gonal f 75 doz ile başlıyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

hayırlı olsun seninde :) sizde sorun neydii

beni etmişti çok yumurtan var dedi.ama zaten geç gelişiyorsa bişe olmazki merak etme.aslında fazla da araştırma iyice depresyona sokuyo bence.geçen gün moralim çokkk bozuldu.

canım ağlaman hormonlardan merak etme Allah ım inşallah o göz yaşlarımızı mutluluk gözyaşlarına dönüştürür.

kızlarr bugün doktora gittim :))toplamda 1 tane 9mm 4 tane de 8 mm yumim olmuş.pzt tekrar gidicem.ama doktor y,ne de fazla ümitlenmeyin aşılama da tutma olasılığı az dedi .bizde biliyoruz ama napalım Allah büyük...

beni etmişti çok yumurtan var dedi.ama zaten geç gelişiyorsa bişe olmazki merak etme.aslında fazla da araştırma iyice depresyona sokuyo bence.geçen gün moralim çokkk bozuldu.

ya benim de araştırdıkça moralim bozuluyor ama araştırmadan da duramıyorum. hele haftasonu iyice bilgisayara kilitleniyorum. biraz ara versem iyi olacak araştırmalara ama nerdeeee

bugun gittim doktora kizlar 2 tane yumurtam gelismis sagda 21mm solda 19mm. catlatma ignemide oldum p.tesi asilamam yapilcak hayirlisi olsun insallah.

bugun gittim doktora kizlar 2 tane yumurtam gelismis sagda 21mm solda 19mm. catlatma ignemide oldum p.tesi asilamam yapilcak hayirlisi olsun insallah.

hadi hayırlısı canım inşallah hayırlı sonuç alırsın.senin baya hızlı oldu di mi:))çalışıyor musun ? izin alacak mısın ?

klomene cevap vermen iyi bir şey. Bende işe yaramamıştı, iğnelere geçtik. Yarın randevum var. Vakit geçiremiyorum bir türlü

aynen benim de yarın 2. randevum acaba günde ne kadar büyüyor en son en büyüğü 9 mm di.sanki bu hafta olacak gibi geliyoo :)

yarin ucumuzde doktordayiz demek :) insallah sizinde buyumustur yumurtalar bu hafta olur. benim yarin 14. gunum cabuk gelismis bu ay ama insallah tutar. calisiyorum canim ben. doktor gerek yok yatmana dedi ama ben yinede 3 gun izin aldim. sen calisiyomusun?

Seninle aynı gün mü başalamıştık biz iğnelere. :26 kadar çok kişiyle konuşuyorum ki bu ara, herkesi karıştırır oldum. yarın benim ilk randevum. günde 1-1,5 mm büyür.

ya rapor falan almak gerekir mi acaba. ben çalışıyorum. daha geçen hafta çok hasta oldum rapor aldım. tekrar almak istemiyorum ama gerekirse alırım. ama benim dr da gerek yok demişti geçen aşılamada. yarın dr dan gelince yazın kızlar. merak ederim sonucu.

slm arkadaslar bende aşılama tedavisine gectım eşimin sperm hareketliliği düşük 5 gün menogon kullandım hergün 1 tane yarın dojtora gidicem bakalım büyümüşmü yumoşlar

evet pzt başlamıştık ikimizde ben de öle hatırlıyorum :)ben de en azından 1 gün almak istiyorum.belkide hafta sonuna denk gelir.kısmet duruma göre.doktorlar gerek yok diyor ama bizim içimiz rahat etmiyoo :)

şimdi 1mm büyürse ooo benim bu hafta olmaz :) bakalım ne kadar büyümüşler.Allah ım bebeklerimizin büyüdüğüne de gösterir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…