hımm yok ya o kadar büyük yumurta olsa erken çağırırdı zaten.
5 gün mü çokk erkenmiş.şimdi başladın mı?
benim klomen bitti dun. c.tesi gitcem bakacak doktor ve muhtemelen carsambaya yapilcak asilamam.bu ilk asilamam olacak benim. neden bilmiyorum ama cok umutsuz ve mutsuzum surekli aglama istegi icindeyim buara.
benim klomen bitti dun. c.tesi gitcem bakacak doktor ve muhtemelen carsambaya yapilcak asilamam.bu ilk asilamam olacak benim. neden bilmiyorum ama cok umutsuz ve mutsuzum surekli aglama istegi icindeyim buara.
kizlar saolun cvplariniz icin. iyiki bu site var derdimi anlatabildigim tek yer burasi. butun arkadaslarim benden sonra evlenmelerine ragmen hepsinin cocuklari oldu buyuzden beni anlayamazlar. buaksam esim yoktu gec geldi firsat bu firsat oturdum agladim iyice. biraz iyi geldi.umarim allah hepimizin muradini verir.
Merhaba
Mart ayını kapatıp bu aya geçtik bakalım aşılamada Benim bu ikinci aşılamam olacak Bugün gonal f 75 doz ile başlıyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
beni etmişti çok yumurtan var dedi.ama zaten geç gelişiyorsa bişe olmazki merak etme.aslında fazla da araştırma iyice depresyona sokuyo bence.geçen gün moralim çokkk bozuldu.ama beni muayene etmedi yaa. direk iğnemi yaptı gönderdi. benim zaten yumurtam gelişmiyor kendisi diye gerek görmedi herhalde. neyse artık bekleyeceğim pazartesiyi. haftaiçi geçiyor da, haftasonu internetten araştır araştır vakit geçmiyor
beni etmişti çok yumurtan var dedi.ama zaten geç gelişiyorsa bişe olmazki merak etme.aslında fazla da araştırma iyice depresyona sokuyo bence.geçen gün moralim çokkk bozuldu.
bugun gittim doktora kizlar 2 tane yumurtam gelismis sagda 21mm solda 19mm. catlatma ignemide oldum p.tesi asilamam yapilcak hayirlisi olsun insallah.
tesekkur ederim canim. Yok ben igne kullanmadim 2×1 klomen kullanmistim. Sonrada catlatma ignesi vuruldum canim.
bugun gittim doktora kizlar 2 tane yumurtam gelismis sagda 21mm solda 19mm. catlatma ignemide oldum p.tesi asilamam yapilcak hayirlisi olsun insallah.
klomene cevap vermen iyi bir şey. Bende işe yaramamıştı, iğnelere geçtik. Yarın randevum var. Vakit geçiremiyorum bir türlü
Seninle aynı gün mü başalamıştık biz iğnelere. :26hadi hayırlısı canım inşallah hayırlı sonuç alırsın.senin baya hızlı oldu di mi:))çalışıyor musun ? izin alacak mısın ?
aynen benim de yarın 2. randevum acaba günde ne kadar büyüyor en son en büyüğü 9 mm di.sanki bu hafta olacak gibi geliyoo :)
yarin ucumuzde doktordayiz demek :) insallah sizinde buyumustur yumurtalar bu hafta olur. benim yarin 14. gunum cabuk gelismis bu ay ama insallah tutar. calisiyorum canim ben. doktor gerek yok yatmana dedi ama ben yinede 3 gun izin aldim. sen calisiyomusun?
Seninle aynı gün mü başalamıştık biz iğnelere. :26kadar çok kişiyle konuşuyorum ki bu ara, herkesi karıştırır oldum. yarın benim ilk randevum. günde 1-1,5 mm büyür.
ya rapor falan almak gerekir mi acaba. ben çalışıyorum. daha geçen hafta çok hasta oldum rapor aldım. tekrar almak istemiyorum ama gerekirse alırım. ama benim dr da gerek yok demişti geçen aşılamada. yarın dr dan gelince yazın kızlar. merak ederim sonucu.
slm arkadaslar bende aşılama tedavisine gectım eşimin sperm hareketliliği düşük 5 gün menogon kullandım hergün 1 tane yarın dojtora gidicem bakalım büyümüşmü yumoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?