Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugun gittim doktora kizlar 2 tane yumurtam gelismis sagda 21mm solda 19mm. catlatma ignemide oldum p.tesi asilamam yapilcak hayirlisi olsun insallah.

slm kızlar benimde yarın aşılamam yapılacak inşallah hayırlısı olsun senin aşılaman kaçta olacak canım

kızlar bugün dr kontrolüm vardı. 700mg gonal kullandım. 2 tane 18mm yumurtam varmış. sağda ve solda. onların yanında da biraz daha küçük 3er yumurtam var. yarın ovitrelle yaptır dedi, 11.00'da. ama ben iş yerinde olacağım. 13.00 gibi yaptırsam olur mu acaba. geç kalmak istemiyorum. 18mm yi geçince kalite düşüyormuş sanırım. dr 13.30-14.00'ı geçirme dedi. sizce 13.00 geç mi olur. 16.00'da aşılamam var bir de çarşamba günü.

saol canım %2 ileri hareketli &6 o düşük işte bakalım hayırlısı

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. hiç üzme bence kendini allah ol dedikten sonra her şekilde olur. benim arkadaşım 3 sene önce yaptırmıştı aşılamasını yumurtaları en fazla 14 mm büyüdü doktor yapacak bişey yok çatlatalım artık dedi eşininde sperm sayısı aşılama kriterlerine uymayacak kadar azdı. doktor tutmaz ama yapalım bu evreye geldik madem diye yaptı ve tuttu oğlu oldu . şimdi bi oğlu bi kızı var. kızınada daha oglu 1 yaşına gelmemişken hamile kaldı :) hemde doğal yolla :) o yüzden allahtan dileyip dua etmek tek çaremiz

Slm kızlaaaar bende 2 yıl 4 aylık evliyim 2 yıldır bebiş istiyoruz olmuyo tedaviyede geç basladılar bana geçen ay klomen+otreville kullandım olmadı bu ayda gittim doktorum 3 tane solda cok güzel hepsi 17-18mm çapında yumurta olusmus dedi boşa vermeyelim asılama yapalım dedi doktorum bu çarsamba aşılama olcam Allah ın izniyle inşallah olur burda birbirimize destek cıkalım bu ay kızlar

hayırlı akşamlar bayanlar bende 3.5 yıllık evliyim bizimde bebişimiz olmuyor aşılama tedavisine başladık ganol_f kullanıyorum ovitrellede yazdı doktor çarşamba doktora gideceğim bakalım ne zamana aşılamamı yapacak......rabbim hepimize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar versin inşallah....

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bende çarşamba çağırdı ama ne yapacak bilmiyorum reglimin daha 7.günü oluyor iğnem yarın bitiyor ben kendim vuruyorum....aşılama için yumurtlama zamanını beklıyor mu doktorlar canım?yoksada hemen aşılama yapıyorlar mı?

ilaç kullanmadan mı oldu 3 yumurta benim de çarşamba aşılamam var allahın izniyle

ben de gonal kullandım. yarın ovitrelle yapacağım. çarşamba aşılamam var. allahım ytardım etsin bizlere. dualarımızı kabul etsin inşallah

inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım ovitrelleyi de mi sen vuracaksın o da mı göbekten vuruluyor canım?

Selam kızlar yorumlarınızı okudum. İnşaallah bu ay yüzümüz güler. Ben de ilk aşılamamı dün oldum. Ben de serophene diye bir ilaç kullandım. İğne falan vermedi doktorlar. Sadece yumurta gelişince çatlatma iğnesi vuruldum. Kafam karıştı. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

oo maşallah aşılamalar olmuş yumiler büyümüş :) ben de gittim az dozda kullanıyorum hepsi büyümesinler diye çünükü sağda 6,solda 3 yumurta var.ama 1 sağda 1 solda 11 ve 11,5 mm yumurtam olmuş doktor sevindi çünkü diğerleri daha küçüklerdi.2 tane olması aşılama için çok iyi dedi.çarşamba tekrar gidicem.bi anda büyümesinler sık çağırıcam seni dedi.ona göre dozu düşürecekmiş.tahminen hafta sonu olabilir aşılaman dedi.Allah büyük dualarımız kabul olur inş.

arkadaşlarrr merhaba bende bugun aşılamamı oldum ama doktor cuma gunu yıne yapıcak 2 kere olsun die eşimin sperm sayısı az belkıde ondandır hakkımızda hayırlısı olsunn hepimizinnn....

cnm bazı doktorlar ilaç şeklinde bazıları iğne weriyorlar demekki ilaca yanıt wermişsinaşılamanı olduğuna göre bende bugun oldum aşılamamı iğne kullandım yumurtalar tembel die yanı kafan karışmasın cnm inşllh tutarr bebişlerımıze kavuşuruss

caım meraba inşallah hayırlısıyla tutar aşılaman. bi saat var seninle aramızda :) benimkide saat 12:00 da yapıldı. inşallah güzel haberler veririz birbirimize. şimdi sırada 15 gün beklemek var

evet sabırsızlıkla 14 gün geçsin diye beklicez artık gelişmeleri paylaşırız

arkadaşlarrr merhaba bende bugun aşılamamı oldum ama doktor cuma gunu yıne yapıcak 2 kere olsun die eşimin sperm sayısı az belkıde ondandır hakkımızda hayırlısı olsunn hepimizinnn....

hayırlısı olsun inşallah mutlu haberleri paylaşırız burdan

merhaba ben mart topiğinin sahibiyim

28 martta olmuştu aşılamam ama tutmadı sanıyorum, bugün yarın regl olmak üzereyim. ikinci tedaviye başlamakta çok kararsızım, bizimki sebepsiz olmuyor çünkü...moralim bozuk...
ama eğer başlarsam nisan topiğine gelirim bol bol
ilk aşılamam da iğneyle olmuştu. yine iğne verir sanıyorum doktorum. bakalım regl olunca gideceğim kontrole.
inşallah sizlerin aşılaması tutar kızlar

inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım ovitrelleyi de mi sen vuracaksın o da mı göbekten vuruluyor canım?
ben de ilk defa ovitrelle yaptım. göbekten. kendim yaptım ama elim ayağım titredi resmen. meğer korkacak birşey yokmuş.
cnm önce klomen sarophene vb. ilaç veriyorlar. işe yaramazsa o zaman iğneye geçiyorlar.
biz aynı gün mü başalamıştık. ben geçen hafta pazartesi başladım 7 gün gonal vuruldum 100er mg. 4 sağda 4 solda yumoş olmuş 2si yeteri kadar büyük dedi dr. allah nasip etmişse olur inşallah bu kez.
ya ben de 2 kere istiyorum keşke yapsa

hayırlısı olsun cnm. üzülmemek elde değil. inşallah en yakın zamanda bizler de hamile kalırız

canım mrb inşallah hayırlısıyla tutar aşılaman. bende dün ilk aşılamamı yaptırdım kafan hiç karışmasın yumurtaların ilaçla büyümüyosa iğne yapıyolar.bende senin gibi serophene kullandım ve çatlatma ignesi yaptım sadece. seninde yumurtaların ilaçla büyümüş yani. iğneye gerek kalmamış canım bu iyi bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…