- 17 Mart 2013
- 159
- 28
- 53
bugun gittim doktora kizlar 2 tane yumurtam gelismis sagda 21mm solda 19mm. catlatma ignemide oldum p.tesi asilamam yapilcak hayirlisi olsun insallah.
yarin 12 de yapilcak canim seninki kacta yapilcak.hayirli olur insallah asilaman.
Amin ikimiz içinde hayırlı olur inşaallah ben 11.00 da oldum asilamami
saol canım %2 ileri hareketli &6 o düşük işte bakalım hayırlısı
Slm kızlaaaarbende 2 yıl 4 aylık evliyim 2 yıldır bebiş istiyoruz olmuyo tedaviyede geç basladılar bana geçen ay klomen+otreville kullandım olmadı bu ayda gittim doktorum 3 tane solda cok güzel hepsi 17-18mm çapında yumurta olusmus dedi boşa vermeyelim asılama yapalım dedi doktorum bu çarsamba aşılama olcam Allah ın izniyle inşallah olur burda birbirimize destek cıkalım bu ay kızlar
ilaç kullanmadan mı oldu 3 yumurtaSlm kızlaaaarbende 2 yıl 4 aylık evliyim 2 yıldır bebiş istiyoruz olmuyo tedaviyede geç basladılar bana geçen ay klomen+otreville kullandım olmadı bu ayda gittim doktorum 3 tane solda cok güzel hepsi 17-18mm çapında yumurta olusmus dedi boşa vermeyelim asılama yapalım dedi doktorum bu çarsamba aşılama olcam Allah ın izniyle inşallah olur burda birbirimize destek cıkalım bu ay kızlar
hayırlı akşamlar bayanlar bende 3.5 yıllık evliyim bizimde bebişimiz olmuyor aşılama tedavisine başladık ganol_f kullanıyorum ovitrellede yazdı doktor çarşamba doktora gideceğim bakalım ne zamana aşılamamı yapacak......rabbim hepimize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar versin inşallah....
ilaç kullanmadan mı oldu 3 yumurtabenim de çarşamba aşılamam var allahın izniyle
ben de gonal kullandım. yarın ovitrelle yapacağım. çarşamba aşılamam var. allahım ytardım etsin bizlere. dualarımızı kabul etsin inşallah
Selam kızlar yorumlarınızı okudum. İnşaallah bu ay yüzümüz güler. Ben de ilk aşılamamı dün oldum. Ben de serophene diye bir ilaç kullandım. İğne falan vermedi doktorlar. Sadece yumurta gelişince çatlatma iğnesi vuruldum. Kafam karıştı. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
caım meraba inşallah hayırlısıyla tutar aşılaman. bi saat var seninle aramızda :) benimkide saat 12:00 da yapıldı. inşallah güzel haberler veririz birbirimize. şimdi sırada 15 gün beklemek var
arkadaşlarrr merhaba bende bugun aşılamamı oldum ama doktor cuma gunu yıne yapıcak 2 kere olsun die eşimin sperm sayısı az belkıde ondandır hakkımızda hayırlısı olsunn hepimizinnn....
ben de ilk defa ovitrelle yaptım. göbekten. kendim yaptım ama elim ayağım titredi resmen. meğer korkacak birşey yokmuş.inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım ovitrelleyi de mi sen vuracaksın o da mı göbekten vuruluyor canım?
cnm önce klomen sarophene vb. ilaç veriyorlar. işe yaramazsa o zaman iğneye geçiyorlar.Selam kızlar yorumlarınızı okudum. İnşaallah bu ay yüzümüz güler. Ben de ilk aşılamamı dün oldum. Ben de serophene diye bir ilaç kullandım. İğne falan vermedi doktorlar. Sadece yumurta gelişince çatlatma iğnesi vuruldum. Kafam karıştı. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
biz aynı gün mü başalamıştık. ben geçen hafta pazartesi başladım 7 gün gonal vuruldum 100er mg. 4 sağda 4 solda yumoş olmuşoo maşallah aşılamalar olmuş yumiler büyümüş :) ben de gittim az dozda kullanıyorum hepsi büyümesinler diye çünükü sağda 6,solda 3 yumurta var.ama 1 sağda 1 solda 11 ve 11,5 mm yumurtam olmuş doktor sevindi çünkü diğerleri daha küçüklerdi.2 tane olması aşılama için çok iyi dedi.çarşamba tekrar gidicem.bi anda büyümesinler sık çağırıcam seni dedi.ona göre dozu düşürecekmiş.tahminen hafta sonu olabilir aşılaman dedi.Allah büyük dualarımız kabul olur inş.
ya ben de 2 kere istiyorum keşke yapsaarkadaşlarrr merhaba bende bugun aşılamamı oldum ama doktor cuma gunu yıne yapıcak 2 kere olsun die eşimin sperm sayısı az belkıde ondandır hakkımızda hayırlısı olsunn hepimizinnn....
merhaba ben mart topiğinin sahibiyim
28 martta olmuştu aşılamam ama tutmadı sanıyorum, bugün yarın regl olmak üzereyim. ikinci tedaviye başlamakta çok kararsızım, bizimki sebepsiz olmuyor çünkü...moralim bozuk...
ama eğer başlarsam nisan topiğine gelirim bol bol
ilk aşılamam da iğneyle olmuştu. yine iğne verir sanıyorum doktorum. bakalım regl olunca gideceğim kontrole.
inşallah sizlerin aşılaması tutar kızlar
Selam kızlar yorumlarınızı okudum. İnşaallah bu ay yüzümüz güler. Ben de ilk aşılamamı dün oldum. Ben de serophene diye bir ilaç kullandım. İğne falan vermedi doktorlar. Sadece yumurta gelişince çatlatma iğnesi vuruldum. Kafam karıştı. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?