Nisan 2013'te hamile olduğunu öğrenenler... :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi lexi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lexi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
40
5
298
Merhaba arkadaşlar ben bugün öğrendim. Daha çok yeni yani. Allah nazardan, kazadan, beladan korusun tüm anne adaylarını ve bebeklerini. Hayırlısıyla, tam ve sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

merhabalar kızlar bende 1 nısanda ögrendım gebelıgımı aynen saka sandım gercekten cok sukur.... yalnız bısey sorucam kızlar sızın hafıf hafıf bel ve adet olucakmıs gıbı karın agrılarınız oluyomu hee bıde ben cok acıkıyorum 1 saat arayla nerdeyse yıyorum sızdede boylemi

:) hayırlı olsun. . Geç döllenme olduğundan benim hamileliğim henüz çok yeni. Yani o belirtiler çok fazla yok. Ama fazla ayakta kaldığımda bel ağrısı çok oluyor. Bide çok hafif sancı var. Doktor normal olduğunu söyledi.

benım doktorumda normal oldugunu soyluyor ama ben cok endıselenıyorum bugun aclıgımda hafıfledı eskısı kadar acıkmıyorum agrılarımda olunca acaba ters gıden bıseylermı var dıyede dusunmeden edemıyorum yarın gıdıp tekrar kan testı yaptırıcam degerlerime bakıcam ınsallah yukselmıstır kızlar

hayırlı olsun allah sağlıklı evlat versin hepimize, bende 1 nisanda tahlil verdim 2 nisanda öğrendim benimde çok çok küçükmüş yavrum :) bende aksine hiç acıkmıyorum hiç iştahım yok yemek istiyorum bebek için ama yok günde 2 öğün anca kasık batmalarım benm de var üşütmüşüm gibi, adet olcakmış gibi arada bel, ama çoğunlukla kasık ve karın ağrısı, beta hcg niz kaçtı? bir de ben sağlık ocağında test yaptırmıştım dr 3 ay sonra yine gel dedi kontrole ama çok geç değilmi, değerleri takip etmeleri gerekmiyormu kadın doğum dr una ne zaman gitmem gerekiyor acaba?

dün akşam yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim. henüz doktora gitmedim ama en son regli tarihime göre hesaplama yaptığımda 5 haftalık çıktı hafta sonu artık gidip kontrol olcam ama çok güzel ve mükemmel bir duyguymuş öğrendiğim andan beri kendimde değilim

Hepiniziii tebrikk ederimm ben de 1 nisan da şaka gibi öğrenenlerdenim:)daha çook küçükk 3 hafta kadar haftaya tekrar edeceğiz kan testini sağlık ocağında çalışan doktor arkadaşım baktı sonuçlara daha erken 1 kez daha bakalım değerin yükselmesine sonra uzman doktora gidersin dedi:)bende de hafif bel ve kasık ağrıları oluyor normalmiş:)bir de acayip uykumm geliyorr:)daha şimdiden çokk heyecanlı ve güzel bir duygu,umarım anneciğine sıkı tutunur:)

merhaba herkese...şuan ben de çokk heycanlıyımmm geçen ay ki aşılama ve kimyasal gebeliğimin sonrasındaa bu ay RABBİM nasip etti...kendiliğinden geldi bebişim....dualarınızı eksik etmeyinnn bebişim benimle kalsın...hepinizin bebişiii sağlıklı sıhhatlii olsun hep sizlerle kalsın inş...mutluluğumuzz daimm olsunnn....

Son düzenleme:
ayy çok yeni ya sizin haberlerinizi alınca ben de heyecanlanıyorum Rabbim bebklerinize sağlıklı sıhatli kavuşmak nasip etsin İnşallah

İnşallah yükselmiştir. Yaptırdın mı? Kaç çıktı?

Ben de pek bilmiyorum ama sağlık ocağı olduğu için çok ilgilenmediler herhalde. Sen yine de bi git istersen için rahat edecekse.

Bi de benim geç döllenmeden dolayı o kadarcık küçükmüş ki :) İlk ölçümümde Beta HCG 43 çıktı 3 gün sonra 100 e çıktı. Değerler düşük geldi bana. Normal mi diye sordum. Doktor tamam bu normal zaten bebeğin daha 10 günlük filan dedi.

ben de hiç acıkmıyorum , iştah sıfır nerdeyse , günde 2 öğün zar zor yiyebiliyorum , inş geçer bu dönem , normalde de öyleyimdir zaten , dr a gidersen burayada yazarmısın canm normalmiymiş ? ben hiç aklıma olumsuzluk diye getirmedim , bulantımdan dolayı

mrblar arkadaşlar bende en son martın 4 de adet olmuştum 2 gün geciktim ve bu sabah evde kendim test yaptım 1.cizgi tamamen çıktı ikinci çizgi ise gayet net görünüyor 1.kadar olmasa da :) işlh hamileyimdir sizde nasıl???

ben yarın gitcektim uzm dr a ama korkuyorum birazda ya, alttan bakıyorlarmış ya eger erken bakarlarsa zarar verebiliyormuş diye duymuştum, az daha oyalanıyımda perşembe gideyim bari :) nereye kadar kaçcaksam bir yandan da çok istiyorum gitmeyi değerler nasıl diye merak ediyorum artmışmı kaç haftalık tam öğreneyim die, rabbim yardımcımız olsun bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin inş.

ben geçen ay günüm gelmeden defalarca idrar testi yaptım çıkmamıştı günüm geçti yine yaptım yine yokmş , sonra regl oldm zaten 4 gün geçmişti , bu ay da hiç yapmadım tuttum kendimi 6 gün geçince kan testi yaptırdım , ama içimde kalmasın diye yine de bi idrar testi yapcam :)
herkeste farklı oluyormuş kimisi adetten 1 hafta önce bile çıkıyormuş , kimisinde çıkmıyormuş, ama hormonlar önce kanda artıyormuş sonra idrarda o yüzden çıkmazsada üzülme bekle kan testi yaptır , inş hamilesindir canm müjdeni bekliyoruz

İnşallah yükselmiştir. Yaptırdın mı? Kaç çıktı?
ewet canım yaptıedım ılk yaptırdıgımda 75 cıkan sonucum 3 gun sonra 440 cıktı umarım saglıklı bır sekılde ılerler

merhaba canım ewt ılk gunkı acıkmalarım hala yok ama o ılk 2 gun neden bu kadr acıktıgımı bende anlamadım hatta doymuyordum sureklı bı aclık hıssı vardı cok sukur doktorumla gorustuk tekrar kan testıne baktık herhangı bır sorun yok sımdılık carsamba gunu randewum var doktorum cagırdı umarım keseyı görürüz keseyla bebegı gormeden rahat edemıycem acıkcası.

mrb canım çok saol yazdığın için hala adet olmadım sabah gidip kan verdim ögleden sonra alıcam bakalım herşeyin hayırlısı senin kan sonucun ne çıktı işlh hakkımızda hayırlısı olur :)))

kızlar meraba.. ben de en son 7 martta sadet olmuştum cuma günü okul çıklışı test yaptım sikinci çizgi silik çıkmıştı ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yaptım o zaman çok net çıktı akşsaöm üstü tekrar yaptım yine silikti galiba bebeğim daha minicik zaten test yaptığımda dsaha bir gün geçmişti adetim.. doktora da ancak yarın gidebilcem inş bebeğim iyidir 2 yaşında da bir oğlum var.. beraber büyüsünler RABBİM İZİN VERİRSE İNŞALLAH.. ALLAH HERKESE YAŞATSIN ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…