ben gecen hafta test yaptım 2 cizgi cıktı adet zamanım ayın 4 dü ben 2 nisanda yaptım sonrada kan testi yaptı 64 cıkktı yani cok küçük şimdiş 4 hafta 3 günlük çıkıyo cok korkuyorum bu arada doktora nezaman gitmeliyim bir bileniz varmı
:) hayırlı olsun. . Geç döllenme olduğundan benim hamileliğim henüz çok yeni. Yani o belirtiler çok fazla yok. Ama fazla ayakta kaldığımda bel ağrısı çok oluyor. Bide çok hafif sancı var. Doktor normal olduğunu söyledi.
8 nisanda yani dün evde test yaptım ve pozitiff :)) doktora daha gitmedim kızlar inşallah herşey yolundadır Rabbim tüm hamişlerimize sağlıkla bebeklerine kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
arkadaşlar 5 yıldan sonra hamileyim sanırım.Geçen Ay aşılama yaptırmıştım tutmadı çok üzüldüm. bu ay adetim gecikti idrar testinde bayağı belirgin pozitif çıktı. 3 nisanda kan değerim 370 5 nisanda 742 ama yinde korkuyorum. boş gebeilten felan bahsediyorlar ya. dün dr gittim keseyi göremedim.dr 2 gün sonra gel dedi. hayırlısı inş.
canım keseyi görmen için erken bence panik yapma çünkü b hcg hormonu biraz daha yükselmeli yani zaman geçmeli 6. 7. haftadan önce görünmüyor kese senin için de erken yani sıkıntı yapma hiç...
geç döllenme hakkında biraz bilgi verebilir misin arkadaşım. adetlerin düzenlimidir.
yumurtlama günün mü geç oldu. yoksa normal zamanda yumurtladın da birliktelik mi geç oldu?. ben de hamilelik yaşamaya çalışıyorum 2 aydır. regl günüme 9-10 gün kaldı. galiba çalışmalara ara vermicem o güne kadar.
tebrıkler canım benımde son adetım 7 mart bırlıkte dogururuz bebıslerıı :)kızlar meraba.. ben de en son 7 martta sadet olmuştum cuma günü okul çıklışı test yaptım sikinci çizgi silik çıkmıştı ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yaptım o zaman çok net çıktı akşsaöm üstü tekrar yaptım yine silikti galiba bebeğim daha minicik zaten test yaptığımda dsaha bir gün geçmişti adetim.. doktora da ancak yarın gidebilcem inş bebeğim iyidir 2 yaşında da bir oğlum var.. beraber büyüsünler RABBİM İZİN VERİRSE İNŞALLAH.. ALLAH HERKESE YAŞATSIN ...
bızde senı tebrık ederızzzz allah sagsaglım kucagımıza almamızıda nasıp eder ınsallahkızlaaar hepinizi tebrik ederim siteye yeni katıldım başlığı görünce hemen yazayım dedim. adetim 4 gün geçince pzt günü kan testi yaptırdım b hcg m 402 progesteronum 16.78 çıktı galiba hamileyimm:)) dr bugün tekrarını istedi testin sonuç bekliyorum nasıl sizce düşük mü, düşüş olur diye ödüm patlıyor yaa(
arkadaşlar 5 yıldan sonra hamileyim sanırım.Geçen Ay aşılama yaptırmıştım tutmadı çok üzüldüm. bu ay adetim gecikti idrar testinde bayağı belirgin pozitif çıktı. 3 nisanda kan değerim 370 5 nisanda 742 ama yinde korkuyorum. boş gebeilten felan bahsediyorlar ya. dün dr gittim keseyi göremedim.dr 2 gün sonra gel dedi. hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?