Nisan 2013'te hamile olduğunu öğrenenler... :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi lexi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gecen hafta test yaptım 2 cizgi cıktı adet zamanım ayın 4 dü ben 2 nisanda yaptım sonrada kan testi yaptı 64 cıkktı yani cok küçük şimdiş 4 hafta 3 günlük çıkıyo cok korkuyorum bu arada doktora nezaman gitmeliyim bir bileniz varmı

merhaba bende bugun test yaptim ve cift cizgiyi gordum.adetim gecmisti ama duzensiz oldugu icin umutlanmak istemedim.
inanamiyorum yarin kan testi yaptiracagim bakalim
.insallah dogrudur.allah isteyen herkese versin.

slm kızlarr ben de 1 nisanda öğrendim hamile olduğumu kan da ilk hcg 13tü sonra 59 oldu 2 gün sonra 186 5 gün sonra da bugün tahlil verdim 765e yükselmiş çok şükür 18 nisanda randevu verdi doktorum sabırsızlıkla o günü bekliyorum şimdi

canım ben de çok bilgili değilim ama güvendiğin bi doktora git kan testini göster rahat et. Ben başta hastanede bir doktora gittim. Doğru düzgün ilgilenmedi, bilgi vermedi. Daha sonra uzman bir doktora danıştım. Bir çok konuda rahatlattı. Özellikle ilgisiyle... Eğer için rahat değilse git biran önce doktora.

geç döllenme hakkında biraz bilgi verebilir misin arkadaşım. adetlerin düzenlimidir.
yumurtlama günün mü geç oldu. yoksa normal zamanda yumurtladın da birliktelik mi geç oldu?. ben de hamilelik yaşamaya çalışıyorum 2 aydır. regl günüme 9-10 gün kaldı. galiba çalışmalara ara vermicem o güne kadar.

8 nisanda yani dün evde test yaptım ve pozitiff :)) doktora daha gitmedim kızlar inşallah herşey yolundadır Rabbim tüm hamişlerimize sağlıkla bebeklerine kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

8 nisanda yani dün evde test yaptım ve pozitiff :)) doktora daha gitmedim kızlar inşallah herşey yolundadır Rabbim tüm hamişlerimize sağlıkla bebeklerine kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

amin canım inşallah hep birlikte alırız bebişlerimizi kucağımıza.

kızlaaar hepinizi tebrik ederim siteye yeni katıldım başlığı görünce hemen yazayım dedim. adetim 4 gün geçince pzt günü kan testi yaptırdım b hcg m 402 progesteronum 16.78 çıktı galiba hamileyimm:)) dr bugün tekrarını istedi testin sonuç bekliyorum nasıl sizce düşük mü, düşüş olur diye ödüm patlıyor yaa(

arkadaşlar 5 yıldan sonra hamileyim sanırım.Geçen Ay aşılama yaptırmıştım tutmadı çok üzüldüm. bu ay adetim gecikti idrar testinde bayağı belirgin pozitif çıktı. 3 nisanda kan değerim 370 5 nisanda 742 ama yinde korkuyorum. boş gebeilten felan bahsediyorlar ya. dün dr gittim keseyi göremedim.dr 2 gün sonra gel dedi. hayırlısı inş.

canım keseyi görmen için erken bence panik yapma çünkü b hcg hormonu biraz daha yükselmeli yani zaman geçmeli 6. 7. haftadan önce görünmüyor kese senin için de erken yani sıkıntı yapma hiç...

Merhaba. Adetlerim çok gecikmez normalde ama geçen hafta 10 günden fazla gecikme olmuştu. Bu ayda adet olmam gereken günde hamile kalmışım. Yani bana anlatılan ve benim anladığım, tam adet olmam gereken günde küçük ihtimal gerçekleşmiş ya da yumurtalarım normal zamanda değil daha geç bir tarihte olgunlaşmış. O yüzdende geçen ay ki adet tarihime göre hesaplayamıyorum gebeliğimi bu durumda ancak 2 haftalık filan oluyor. Çok karışık yazdım galiba ama benim de kafam çok karışık inanın :)

allah kucagına almayı nasip etsin allah akıl beden saglıgı versin beni ve gebiş tüm anne adaylayınıda yüce mevlam korusun

bende hamileymişim. süper :) bugün kan testimde çıktı. Total BhCG 62.94 çıktı. Dr. 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi. hadi hayırlısı...:18:

Aranıza yeni katıldım... Bende hamile olduğumu 1 Nisan'da öğrendim.8 Nisan'da B-HCG 800 çıktı.Ve dün gebelik kesemi gördüm 0.51cm... Allah nazarlardan korusun miniğimi. Çok farklı duygular yaşıyorum...

bende hamile olduğumu bugün öğrendim aslında biliyodum son adet tarihim 7 marttı ondan 2 gün önce test yaptım çok hafifte olsa 2. çizgi vardı adette olmayınca kesin emin olmuştum çünkü hiç gününü şaşmaz nese dünde kan verdim bugün sonucu aldım değerlere göre 5.haftanın içindeyiz daha önce dış gebelik geçirdim ve rahimde perde vardı ondan ameliyat oldum geçen ay olmayınca çok korktum ama nesekii dualarım kabul oldu yarında dr gidicem inş kötü bişi yoktur allah isteyen herkese versin tabi önemli olan eli ayagı düzgün sağlıklı olmaları...

tebrıkler canım benımde son adetım 7 mart bırlıkte dogururuz bebıslerıı :)
bızde senı tebrık ederızzzz allah sagsaglım kucagımıza almamızıda nasıp eder ınsallah

canım cok sewındım bende 13 aydır beklıyordum beklemek gercekten cok zor bır ımtıhan saglıkla buyutursun ıns bebısını.

Dün öğrendim kan testinde hamile olduğumu yarın tekrar kan vercem inşallah deger 2 katına çıkar. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için cok korkuyorum dua edin bana.
bu arada kese ne zaman gözükür acaba?? degerim 2 katı olursa salı çarşamba doktora giderim artık inşallah kesem gözükür. 11 nisan adet günümdü bakalım hayırlısı​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…