çok geç yazıyorum kusura bakmayın kızlar bu hafta başıma gelmeyen kalmadı ev sahibimizin tayini çıkmış denizliye dönecekmiş evi boşaltmamızı istedi. ev aradık bir haftadır bu halimle birde taşınmak zorundayım bu hafta bebeğime bir şey olmadan bir bitse allahım. hala dr. randevumu bile alamadım kalp atışları için.
birde şu kilo layına pis takılıp kaldım resmen miğdem kazınıyor benim yemesem düşüp kalıcam sanki 2 saatte bir deli gibi acıkıyorum. hamile kalmadan önce hep diyetteydim intikam alıyor sanki vücudumdurumlar böyle dua edin nolur sevgiler...
Merhaba kızlar.
Konuyu açtım sonra da takip edemedim hiç.
Ben bebeğimi kaybettim maalesef. Doktorum dış gebelik olduğunu söyledi. Sonra başka bir doktora daha gittim kimyasal gebelik dedi. Baya kafam karıştı yani.
Sonuç olarak Allah hepinize hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Bana da hayırlısıyla ileriki zamanlarda nasip olur inşallah :)
selam kızlar pazartesi günü 12. hafta kontrolüm var. bu haftaki kontrol çok önemliymiş çok heyecanlıyım atlatanlar biraz bahsetse çok gerildim hangi konularda bilgi sahibi oldunuz salığı ve zekasıyla ilgili herşeyi öğrenmek için hangi testleri yaptırdınız? sevgiler...
Merhaba arkadaşlar, bu forumu görünce inanılmaz sevindim. Nihayet benimle aynı şeyleri aynı dönemde yaşayan annelerle konuşma fırsatım var:) Çünkü çok yakın zaman önce bebeği olan anneler bile çoğu şeyi hatırlamadığını söylüyor...Bende hamile olduğumu 20 nisanda öğrendim, bugün itibariyle 14 haftalık hamileyim ve Eskişehirde oturuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?