Nisan 2013'te hamile olduğunu öğrenenler... :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi lexi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba...

Öncelikle anne olacağını öğrenen herkesi tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirir inşallah :) bende 21 nisanda öğrendim hamile olduğumu... Rabbim isteyen herkese nasip etsin... Bugünde kalp atışlarını gördüm ultrasonda... Muhteşem bi duygu.. Allah herkese yaşatsın inşallah... Bende ankarada haftasonları gidebileceğim iyi bir doktor tavsiyesi istiyorum kızlar...

çok geç yazıyorum kusura bakmayın kızlar bu hafta başıma gelmeyen kalmadı ev sahibimizin tayini çıkmış denizliye dönecekmiş evi boşaltmamızı istedi. ev aradık bir haftadır bu halimle birde taşınmak zorundayım bu hafta bebeğime bir şey olmadan bir bitse allahım. hala dr. randevumu bile alamadım kalp atışları için.
birde şu kilo layına pis takılıp kaldım resmen miğdem kazınıyor benim yemesem düşüp kalıcam sanki 2 saatte bir deli gibi acıkıyorum. hamile kalmadan önce hep diyetteydim intikam alıyor sanki vücudum durumlar böyle dua edin nolur sevgiler...

Merhaba kızlar.
Konuyu açtım sonra da takip edemedim hiç.
Ben bebeğimi kaybettim maalesef. Doktorum dış gebelik olduğunu söyledi. Sonra başka bir doktora daha gittim kimyasal gebelik dedi. Baya kafam karıştı yani.
Sonuç olarak Allah hepinize hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Bana da hayırlısıyla ileriki zamanlarda nasip olur inşallah :)

bi bakıyım derken yazını okudum hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin inşallah.kiloyu boşver canım başta miden kazınıyor falan ama miden bulanmaya başlayınca o gunlerı arıyosun düşün ilaçlarımı içemiyorum midemi bulandırıyor diye benim hala geçmedi tam olarak.5 6 kilo verdim.canın ne istiyosa ye :) tabi abartmadan sık sık az az :)

herkese selam.bende 29 nisanda öğrendim hamile olduğumu :) 6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk cok sukur simdi 9.haftanın içindeyim.Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.benim çok mide bulantım var kusma yok allahtan ama bulantı yuzunden hiç bişey yiyemiyorum keşke iştahım açık olsada yesem.doktorum biraz daha sabret diyor 3.aydan sonra geçiyormuş ama sanki geçmiycekmiş gibi geliyor bana.

inşallah canım her şerde bir hayır vardır.Allah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah..

bende sizinleyim kızzlar nisanın sonunda öğrendim 8. haftadayız mide bulanması kazınması ve iştah gitmesi insanı biraz yorsada bebişimiz bizimle ya gerisi boş inş hepimiz bebeğimizi hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız ..:) hamilelik takvimi nasıl oluyo çözemedim

Kızlar selam aranıza yeni katıldım 11 haftalık hamileyim aslında gebeliğim ikiz olarak başlamıştı ama malesef bebişlerden biri büyümedi kaybolon ikiz sendromu dedikleri şey benimde başıma geldi çok üzüldüm günlerce ağladım hala aklıma geliyor ama yapcak bişey yok şükür ki diğer bebişim sağlıklı 9 haziranda kontrolum var ikili test yapılacak belki cinsiyetide öğreniriz çok heycanlıyım 😃 en büyük sorunum uykusuzluk sizde de oluyor mu acaba nerdeyse 1 haftadır sabahlara kadar oturuyorum günde 3 saat falan uyuyorum yoruldum artık 😔

selam kızlar pazartesi günü 12. hafta kontrolüm var. bu haftaki kontrol çok önemliymiş çok heyecanlıyım atlatanlar biraz bahsetse çok gerildim hangi konularda bilgi sahibi oldunuz salığı ve zekasıyla ilgili herşeyi öğrenmek için hangi testleri yaptırdınız? sevgiler...

canım biz dün gittik 12. hafta kontrolümüze ense kalınlığı ölçüldü ,ikili tarama testi yapıldı sonucunu bekliyoruz ama bambaşka bişey tamamen bir bebek içimde kolları elleri ayakları hatta parmakları bile var artık , ve kıpır kıpır hiç durmuyordu o kadar eğlenceli ki allahım inşallah herkese nasip eder..

Merhaba arkadaşlar, bu forumu görünce inanılmaz sevindim. Nihayet benimle aynı şeyleri aynı dönemde yaşayan annelerle konuşma fırsatım var:) Çünkü çok yakın zaman önce bebeği olan anneler bile çoğu şeyi hatırlamadığını söylüyor...Bende hamile olduğumu 20 nisanda öğrendim, bugün itibariyle 14 haftalık hamileyim ve Eskişehirde oturuyorum...

Selam kızlar

Bende yarın itibari ile 17 haftalık hamile olacağım,kusmalar uyku sendromlarım var biraz da hassas oldum ama boğazım falan açılmadı hala.Bu arada Bülent Kars'a giden varm ı aranızda?Doğum ücretini merak ediyorum.

hayırlı olsun canım, bende 20 nisanda hamile olduğumu öğrendim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…