merhaba herkese...şuan ben de çokk heycanlıyımmm geçen ay ki aşılama ve kimyasal gebeliğimin sonrasındaa bu ay RABBİM nasip etti...kendiliğinden geldi bebişim....dualarınızı eksik etmeyinnn bebişim benimle kalsın...hepinizin bebişiii sağlıklı sıhhatlii olsun hep sizlerle kalsın inş...mutluluğumuzz daimm olsunnn....
merhaba herkese...şuan ben de çokk heycanlıyımmm geçen ay ki aşılama ve kimyasal gebeliğimin sonrasındaa bu ay RABBİM nasip etti...kendiliğinden geldi bebişim....dualarınızı eksik etmeyinnn bebişim benimle kalsın...hepinizin bebişiii sağlıklı sıhhatlii olsun hep sizlerle kalsın inş...mutluluğumuzz daimm olsunnn....
sevgili redsonic hayırlı olsun seninle tüm degerlerimiz aynı :) bende nisan 12 de hamile olduğumu öğrendim ilk hcg 50 çıkmıştı cuma günü bugün tekrar yaptırdım 244.50 çıktı henüz doktora gidemedim bu cumartesi gidicem benim bebişinde doğumu 18 aralık gözüküyor :)[/Q
saol cnm hayırlı olsun :) birbirimizi takip edelim o zaman :) bende perşembe doktora gidecem acaba keseyi görür mü erken mi daha
sevgili redsonic hayırlı olsun seninle tüm degerlerimiz aynı :) bende nisan 12 de hamile olduğumu öğrendim ilk hcg 50 çıkmıştı cuma günü bugün tekrar yaptırdım 244.50 çıktı henüz doktora gidemedim bu cumartesi gidicem benim bebişinde doğumu 18 aralık gözüküyor :)[/Q
saol cnm hayırlı olsun :) birbirimizi takip edelim o zaman :) bende perşembe doktora gidecem acaba keseyi görür mü erken mi daha
canım görürsün inşallah bende cumartesi sabaha randevu aldım perşembe mutlaka yaz durumunu takipteyim :)
Merhaba. Adetlerim çok gecikmez normalde ama geçen hafta 10 günden fazla gecikme olmuştu. Bu ayda adet olmam gereken günde hamile kalmışım. Yani bana anlatılan ve benim anladığım, tam adet olmam gereken günde küçük ihtimal gerçekleşmiş ya da yumurtalarım normal zamanda değil daha geç bir tarihte olgunlaşmış. O yüzdende geçen ay ki adet tarihime göre hesaplayamıyorum gebeliğimi bu durumda ancak 2 haftalık filan oluyor. Çok karışık yazdım galiba ama benim de kafam çok karışık inanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?