Nisan 2013'te hamile olduğunu öğrenenler... :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi lexi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamiş arkadaşlar gözünüz aydın. Kızlar 2013 aralık anneleri topiğine gelsenizde.

bugün gebelik testi yaptım pozitif çıktı :)) artık buralardaym.

bende dün evde test yaptım..pozitif çıktı..sonra başka marka test aldık o da pozitif..güvenmedik başka bir marka daha o da pozitif..galiba bende hamileyim:) ama daha kan testi yaptırmadım..onuda yaptırayım da ozaman %100 diyebilirim...ne biliyim herhalde farklı marka 3 test yalan söylemez değil mi?:))

bende idrar testi yaptım + çıktı bi daha alıp yaptım o da + çıktı gene de güvenemeyip kan testi yaptırdım bhcg 233 çıktı hamileyimmmmm :) Allah herkese yaşatsın bu duyguları

Bu gün test yaptım pozitif çıktı çok heyecan verici bişi... Biraz daha bekleyip kan testi yapacağım, inşallah sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza alırız

Maşalah. Rabbim sağlıklı sihhatli tamamına erdirsin. ya benim günüm geçti. ve son 10 gündür inanılmaz bel ağrım var. korkuyorum test yaptırmaya. çünkü henüz planımızda yok :)) napıcam bilmyiorum. bir kaç gün daha beklicem. umarım kuruntudur benimki.

Ya arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Soğuk algınlığı yaşadım çok ciddi ve antibiyotik kullanıyorum. Acaba sonuç pozitif olursa zararı var mıdır. İçmesem mi ilaçlarımı??

bende 12 nisan 2013 de öğrendim ılk once eczaneden aldıgımız test ile pozitf oldugunu ögrendik sonrasında kan testi yaptırdım tabıkı emin olmak ıcın kan testım de pozitif çıktı.ben testi cok geç bır saate akşam saatınde yaptırmıstım kadın doğum doktoru cıkmıştı yarın hanedarda dogum hastanesı var oaraya gıdıp cok tavsiye ettıkleri bir doktor var muayanelerime başlayacagım artık bır yerden baslamak lazım. heycan doruktaaa . bendfe ki ilk belirli sol gözüm 1 hafta boyunca derli gıbı içten içe kaşıntı durdu gözümü cıkaracak gıbı kaşıyordum o zaman anlamıştım ama ıhtımal vermedim kesin arpacık cıkıcak dıyordum kendi kendime regl geçikince anladım kı hamileyim . o ıkı testıde emin olmak ıcın yaptım .

cok mutluyum allah ısteyen herkese nasip etsin yarın kaç haftalık kaç gunluk oldugunu ögrenecegim insalallh

sevgili redsonic hayırlı olsun seninle tüm degerlerimiz aynı :) bende nisan 12 de hamile olduğumu öğrendim ilk hcg 50 çıkmıştı cuma günü bugün tekrar yaptırdım 244.50 çıktı henüz doktora gidemedim bu cumartesi gidicem benim bebişinde doğumu 18 aralık gözüküyor :)

Son düzenleme:

Amiin inşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur

ocak ayında kimyasal gebelikten sonra bugün test yaptım pozitif..ama hala daha emin değilim en az bi 10 gün geçsin ..kan testinide sonra yaptırcam..y.dışı seyahatim vardı iptal ettim bidah a aynı şeyi yaşamam inş.

bende 9 nisanda adet geçmesinden üç gün sonra verdim cuma günü ögrendim altı buçuk haftalık dedi çarşamba doktora gidecem inşallah hayırlı bir şekilde tamamına erdirir bizive cümlemizi

arkadaşlar ya benim yarın adet günüm adet ağrılarım var ama her iki kasıkta da bu güne kadar olmayan batmalar oldu ama 2 gün falan sürdü. göğüslerim de özellikle sol göğsümde ince sızılar giriyor ara ara çok acıkma ve aşırı baş dönmesi oluyor, nerde olduğumu bilmiyormuşum gibi hissediyorum bazen . göbeğimin alt kısmı iğneleniyor yarın büyük günn

Sanırım hesap kitapla çok zor. Hayırlıysa olsun diyorum hep. bakalım 3-4 gün kaldı. Teşekkür ediyorum cevabın için.

Allahım inşallah bütün hamile olduğunuu öğrenenler sağlıcakla kucaklarına da alırlar bebeklerini... Ben de hamileyim 6 hafta bitti ancak progesteron çok düşük çıktı sürekli yatıyorum

Arkadaşlar merhaba, 04 nisanda tüp bebek transferim yapıldı ve dün gebelik testim pozitif çıktı.Şuan 4 hafta 2 günlük hamileyim.Aralıkta bebeğim dünyaya gelecek inşallah.Darısı herkesin başınaa..

arkadaşlar hepinizin bebişleri sağlıklı mutlu ve tombiş olur inşallah:))
ben mart ayı hamişleri topiğinde takılıyorum ama benim bat 31 mart tam arada:))
oradakiler benden baya ileride.. ben bi orda bi burda sizlerle takılcam artıkın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…