insaallah görürsün güzel haberini bekliyorum
4 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)) herşey o kadar ilginç çok merak ediyorum herkes aynı şeylerimi yaşıyor normal miyim?? :)) kasık ağrılarım normalmiş anormal derecede uykucu oldum :)beni aslında üzmesede herşeye hüngür hüngür ağlıyorum :) ayın 16 dında randevum var kalbini duyacağım çok heyecanlıyım 9 ay uyusam uyansam bebeğimi görsem ne büyük heyecan öksürürken bile ödüm kopuyor bişey olacak diye :)
hepinize sevgiler
4 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)) herşey o kadar ilginç çok merak ediyorum herkes aynı şeylerimi yaşıyor normal miyim?? :)) kasık ağrılarım normalmiş anormal derecede uykucu oldum :)beni aslında üzmesede herşeye hüngür hüngür ağlıyorum :) ayın 16 dında randevum var kalbini duyacağım çok heyecanlıyım 9 ay uyusam uyansam bebeğimi görsem ne büyük heyecan öksürürken bile ödüm kopuyor bişey olacak diye :)
hepinize sevgiler
hepinize sevgiler
kızlar benim cok kasık agrım var birde akıntımın icinde cok az kahverengi akıntı var sizde durumlar nasıl migde bulantısı gögüs agrısı vs ceken varmı
kızlar benim cok kasık agrım var birde akıntımın icinde cok az kahverengi akıntı var sizde durumlar nasıl migde bulantısı gögüs agrısı vs ceken varmı
ya sorma benim de 2 gün kahverengi akıntım oldu. şimdi azaldı allahtan. epey korktum. göğüs ucum dokununca sızlıyor. ara sıra da adet ağrısına benzer ağrım oluyor.
hercai bende de tek tarafta çok kasık ağrısı var hatta dün akşam korkudan acile gittim ne olur ne olmaz diye ama tabi küçük olduğu için ne kese ne de başka bişey göründü, haliyle doktor da net bişey söylemedi, cumartesi tekrar gidecem, bu arada göğüs uçlarında hassasiyet var dokunamıyorum bile
kızlar merhaba, 1hafta once ogrendım hamıle oldugumu. kasık agrılarım coksık belırgın sekılde oluyor. sanki yumurtalıklarımdan damar cekılıyor gibi. yarın dr a gideicem ilk kez. insallah kese görünür ya da ne biilm hersey umarım normal çıkar. allah ım ınsallah hepimize bebişi kucagına alamayı nasip eder....
Son adet tarihiminin başlangıcı 26 mart. 5 haftalık gibi düşünmüştüm ben ama biraz daha küçükmüş sanırım bebeğim :)
canım benim akıntım cok sükür gecti benim de gögüslerim bazen acıyor her zaman degil agrımadıgı zaman hemen aklıma kötü seyler getiriyorum
selam sanırım aynı dönemde hamile kaldık :) bende de feci kasık ve bel ağrıları var, aynen günün her anı uyku modundayım, ama daha doktora gitmedim sen gidebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?