Nisan 2013'te hamile olduğunu öğrenenler... :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi lexi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
17 nisan gecesi test ile öğrendim şok oldum 12 ay sonunda umudum kalmamıştı tüp bebek için karar vermiştimki rabbim 23 nisan doğum günü hediyesi verdi bana şükürler olsun :) 07-05 tarihinde kalbini duymamız gerekiyormuş onuda atlatırsam çok iyi olucam rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah doğumumuzuda görürüz :)

mrb kızlar. bugün dr kontrolüm vardı. dr 4+1 olduğumu söyledi. keseyi gördük 2 tane kalp atışlarını duymadan içim rahat etmiyor. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız kısmet olursa. allahım nasip ederse ikizlerim olacak inşallah.

4 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)) herşey o kadar ilginç çok merak ediyorum herkes aynı şeylerimi yaşıyor normal miyim?? :)) kasık ağrılarım normalmiş anormal derecede uykucu oldum :)beni aslında üzmesede herşeye hüngür hüngür ağlıyorum :) ayın 16 dında randevum var kalbini duyacağım çok heyecanlıyım 9 ay uyusam uyansam bebeğimi görsem ne büyük heyecan öksürürken bile ödüm kopuyor bişey olacak diye :)
hepinize sevgiler

aynı duyguları ben de yaşıyorum cnm sürekli uykum var. gündüz uyuyorum gece oldu mu uykum gelmiyor heyecandan iştahım kesildi iyice. eşim ve annem de benim gibi. yemek yiyemiyoruz şu an. yürürken falan çok dikkat ediyorum. eşim sürekli elimi tutuyor. ben de ağlamak istiyorum. haberleri izlemek istemiyorum. kötü haberleri duydukça ağlamak geliyor içimden allahtan her şeyin hayırlısını diliyorum. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

tebrik ederim ben ogreneli bir hafta oldu hala saskinim benim ucuncu gebeligim olacak supriz yapti bize ,bende herseye agliyorum birde benim polen alerjim eklendi ustune surekli oksuruyorum ,nefes alamiyorum elim yuzum sis disariya cikmamaya calisiyorum ilacda kullanamadigim icinde cok sikintidayim anlayacaginiz ama bir ay sonra sanirim sadece gebeligimin huzurunu yasayacagim insallah

selam sanırım aynı dönemde hamile kaldık :) bende de feci kasık ve bel ağrıları var, aynen günün her anı uyku modundayım, ama daha doktora gitmedim sen gidebildin mi?

kızlar benim cok kasık agrım var birde akıntımın icinde cok az kahverengi akıntı var sizde durumlar nasıl migde bulantısı gögüs agrısı vs ceken varmı

kızlar benim cok kasık agrım var birde akıntımın icinde cok az kahverengi akıntı var sizde durumlar nasıl migde bulantısı gögüs agrısı vs ceken varmı

ya sorma benim de 2 gün kahverengi akıntım oldu. şimdi azaldı allahtan. epey korktum. göğüs ucum dokununca sızlıyor. ara sıra da adet ağrısına benzer ağrım oluyor.

hercai bende de tek tarafta çok kasık ağrısı var hatta dün akşam korkudan acile gittim ne olur ne olmaz diye ama tabi küçük olduğu için ne kese ne de başka bişey göründü, haliyle doktor da net bişey söylemedi, cumartesi tekrar gidecem, bu arada göğüs uçlarında hassasiyet var dokunamıyorum bile

ya sorma benim de 2 gün kahverengi akıntım oldu. şimdi azaldı allahtan. epey korktum. göğüs ucum dokununca sızlıyor. ara sıra da adet ağrısına benzer ağrım oluyor.

canım benim akıntım cok sükür gecti benim de gögüslerim bazen acıyor her zaman degil agrımadıgı zaman hemen aklıma kötü seyler getiriyorum

gecmiş olsun canım ama kasık agrısı hatta adete benzer agrı normal diyorlar korkma cumartesi günü gittikten sonra mutlaka güzel heberlerini bekliyoruz...

kızlar merhaba, 1hafta once ogrendım hamıle oldugumu. kasık agrılarım coksık belırgın sekılde oluyor. sanki yumurtalıklarımdan damar cekılıyor gibi. yarın dr a gideicem ilk kez. insallah kese görünür ya da ne biilm hersey umarım normal çıkar. allah ım ınsallah hepimize bebişi kucagına alamayı nasip eder....

amin canım peki kac haftalık tam

Son adet tarihiminin başlangıcı 26 mart. 5 haftalık gibi düşünmüştüm ben ama biraz daha küçükmüş sanırım bebeğim :)

Merhaba benimde SAT 26 mart ve bugun itibari ile bebeğimiz 6+1 ama seninde doktorun daha kesin bir bilgi verecektir erken veya geç döllenme etkileyebilir..
Bu haftasonu kısmetse 11 mayısta kalp atışlarını duymaya gideceğiz .Umarım o minik pıtpıt atışlarını duyabiliriz =)
Tabiki seninde en kısa zamanda sağlıkla kalp atışlarını duymanı temenni ederim.

canım benim akıntım cok sükür gecti benim de gögüslerim bazen acıyor her zaman degil agrımadıgı zaman hemen aklıma kötü seyler getiriyorum

benim de geçti şükür. aklına kötü şeyler getirme. göğüsle belli olmaz ki bu.

selam sanırım aynı dönemde hamile kaldık :) bende de feci kasık ve bel ağrıları var, aynen günün her anı uyku modundayım, ama daha doktora gitmedim sen gidebildin mi?

canım biraz geç oldu cevabım kusura bakma benimde kasık ağrıılarım vardı kasılma şeklinde dr.um magnezyum verdi geceleri yatarken kullanıyorum daha iyiyim uyku modundanda çıktım birazda mecburen sabah 6:30 da kalkıp okula gi,diyorum hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.

kızlar kilo alımınız nasıl? ben bir haftada 1 kilo almışım çok moralim bozuldu böyle giderse 200 kilo doğuma giderim beyni gelişiyo ceviz yiyim kan yapsın ciğer yieyim ama sonra nolucak

Son düzenleme:
Selam Kızlar,
Bende hamile olduğumu 29 Nisanda öğrendim. Benim için çok sürpriz oldu. Daha 8 aylık evliyim. Ne ben ne de eşim çocuk düşünmüyorduk. Allah nasip etti :) Kendimi çok garip hissediyorum. Bende de adet ağrısı gibi ağrılar oluyor. Bunlar çok normal kızlar. bence bu dönemde çok pimpirikli olmamalıyız. herşeyi kafaya takmamalıyız. Ben elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum. zaten öyle çok da hamileymişim gibi hissetmiyorum :) sadece hafif mide bulantım var. onun dışında çok şükür bir şikayetim yok. Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun. AMİN

merhaba arkadaşlar,
sat 23 mart, son adetime göre 6 hafta 5 günlük hamileyim ama doktor kontrolüne 30 nisanda gittim ultrasonda keseye ve kalp atışına bakıldı ve yumurtlamaya göre 2 gün erken gittiğini öğrendim yani şu an 7+1 deyim denilebilir.
ben daha önce 2 gebelik geçirdim ve maalesef 2 side ölü gebelikle sonuçlandı.
Şu an kan pıhtılaşması için ilaç kullanıyorum ve aynı zamanda 3*1 şeklinde progestan ve ek vitaminler kullanıyorum.
sizlerin kullanmaya başladığınız ilaçlar var mı?
ve benden rubella-toxo-hepatit-hemogram-tiroid-açlık kan şekeri gibi tahliller istendi.
bu tahlilleri yaptıranınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…