benimki ptesi ve dün çağırdı pazara kadar günaşırı ilişki dedi bense sonrasını merak ediyorum yaa insan sonra çağırır yum. çatladımı noldu bi bakar
oo sen şimdiden bunu takarsan işin zorlaşır olacağına inanıp heyecanla istekle yaptırmamız lazımm
aa bidakka sen şimdimi aşılamayı olacaksın yoksa bu sefer deniyosunuz tutmazsa adetin gelirsemi aşılama olacak
bende dua ediyorum inşallah şimdi tutarda aşılamaya gerek kalmazzz :26:
bu sefer normal şekilde denicz olmazsa bizde kabul edersek bidahaki ay icin aşılama yapıck biz zaten tutacak ümidi içindeyz ama benim acı eşiğim çok düşük açıkcası korkuyorm ama yeter ki olsun inşallah 5-10 dk dayanıcm :)
Arkadaşlar ben perşembe günü aşılama olucam yani 3 nisan ilk aşılamam. daha önce klomen tablet kullandım 2 ay ve normal yollardan olmadı tam 15 ay denedik olmadı eşim varikosel ameliyatı oldu bende polikistikover var aynı zamanda troit hastasıyım tam birbirimizi bulmuşuz yani. Doktorumuz yeşilköy acıbademde mehmet tevfik bey ii bir doktor tanıdığım 2 kişiyi (sorunlu) daha hamile kalmasını sağladı ikisininde bebekleri sorunsuz doğdu. Acıbadem pahalı olduğundan muaynanesine gidiyoruz bakırköyde çok methini duydum. Aşılamamızıda istanbul hospital (ikitelli) da yapıcak. Türkiyede aşılama ve tüp bebek oranları çok düşük ama yinede insan umut ediyor tam 15 ay her adet zamanında umut ettim ama olmadı bakalım biz aşılamadan umutluyuz ama gerçekleride biliyoruz. Bol bol dua ediyoruz inşallah olur bu allahın taktiri imkansız denilse bile allah ol dedimi olur. inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz allah isteyen herkeze evlat nasip etsin kürtaj olmaya kalkanlarada akıl fikir versin. İnsanlar nasıl bir mucizeye sahip olduklarını bilmiyorlar çünkü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tiroitle ilgili yumurtlamaya etkı eder etmez bısye dıyorlarmı bana dr ların cogu etmez dıyor ama hastalık etkıleyebılır bende hasımato hastasıyım ama yumurtlarım guzel buyuyor tabı döllenme kalitesi ne kdr iyi bilmiyorum
Normal şartlarda polikistikover hastalarında. esmer bayanlar kilo problemi kıllanma ve akne problemi oluyormuş dr. Öyle söyledi bende hiçbiri yok bende troit hızlı çalışıyor hatta bi ara yavaş çalışmıştı ve bendede haşimato şüphesi vardı ( haşimato da bir süre hızlı çalışır bir süre çok yavaş) ama bendeki zehirli guatır basedowgraves diye bir cins bundan sebeple polikistikoverim. Doktorumun açıklaması bu. Ama haşimato ve diğer troit problemleri takibe alınmaz ve kontrolleri yapılmazsa gebe kalmayı engelliyor. Daha doğrusu adet düzensizliği yapıyor buda yumurtlama problemlerine neden oluyor. İlaç kullanıyorsunuz sanırım ondan dr. Bi engel teşkil etmez demiştir tahminimce. çünkü troid bezi vicuttaki bütün hormanlarımızı düzenleyen bir bez buradaki bir sıkıntı kalbimizin kan pompalamasından tutunda saç dökülmesine adet düZensizliğine kadar herbir organımızı etkiliyor. Ama benim bildiğim duyduğum ve drların söylediği troit yumurtlamayı etkiler.
Bende dün dr gittim 4 adet yumurtam olmuş ve bu gece saat 1 de çatlama iğnesi olucam perşembe öğlen 1 dede aşılama yapılıcak yanlız dün sağ ve sol tarafımda çok ağrı vardı yumurtalarım büyüdüğü için dedi dr bugün hiç yok gibi druma söyledim ama birşey olmaz dedi bence dün gece yumurtalarım çatladı çünkü yumurtaların etrafındaki kese yırtılıyor ve yumurtalar tüplerden rahime düşüyor ve o ara dölleniyorlar bu kese içindeki sıvı rahime ve etrafına sızdığında ağrıyı o yapıyor sonra o sıvı kendiliğinden yok oluyor inşallah öyle değildir inşallah henüz çatlamamışımdır inşallah doktorumuzun bir bildiği vardır. Bazı şeyleri çok bilince hep insanın başına gelir ama ben yinede umutluyum sonuçta o doktor ben diilim 😊dua edin sizde zaten kimseye söyleyemiyoruz ki dua isteyelim 😔 burda okuyunca bir nebze rahatlıyorum yanlız diilim diye her okuduğum mesaja allahım inşallah olur diyorumm
bende 1. aşılamamda daha catlatmayı yapmadan dun cok sancım ve akıntım oldu yumurtam catlamısmıdır dedım dr a usg de baktı hayır sne oyle seylere takılma catlamamıs dedı. yumurtaların 4 ude buyumusmu cok fazla olmus ya bana gıdım gıdım vermıstı ılacı sadece 1 ı 20 mm olmustu
kızlar benim de sadece sol tarafta bir yumurtam olmuş o da 13 mm doktor cuma günü tekrar gel dedi galiba olmayacak
Tamam işte seninde demekki aynı benim gibi ilaçla normAl değerlerde tirotin evet 4 düde büyümüş sana dr bakıpta çatlamadı dediyse ozaman benimkide çatlamadı ( içime su serptin) benim klomen ile günde 2 tane kullandım 5 yumurtam olmuştu ve 20 küsür mm dedi 2 aydada böyle oldu ama hamile kalmadım. aşılamaya karar verince iğne daha etkili ama klomenle çok yumurta olmuştu iğneyi günde bir yapıcaz dedi menagon iğnemin adı normal kalçadan olunuyor 12 tane oldum 4 yumurtam olmuş onlarda 2omm dedi ama bi tane bile olsa yeter demişti yani çok olması iyi ama 1 tane de yeterliymiş
çok yumurta olması cok sans ama cogul gebelık fıkrı kotu masallah yumurtaşarı ıyı olmus
çok yumurta olması cok sans ama cogul gebelık fıkrı kotu masallah yumurtaşarı ıyı olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?